Haziran ayı kitap alışverişim
Bu ay da aldıklarımın hepsini sahaftan aldım. ( Hepsi 1000₺ tuttu.)
Hobbit
Akhilleus’un Şarkısı
Ben, Kirke
Ben, Kirke
Akıl ve Tutku
Hepsi de çook merak ettiğim kitaplar(
Senden Önce Ben
o kadar değil) Bu arada kitaplarda şu küçük etiketlerden var. Zarar vermeden nasıl çıkarabilirim acabası? Yazılılarım bitince
J. R. R. Tolkien
J. R. R. Tolkien
'ne başlıyorum. Benim okul bitince seçtiğim kitaplar🤌🏻. Geçen yıl da sınavdan sonra PJO'ya başlamıştım. Umarım sınavlarım iyi geçer
1 +1'leme
1.790 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Uğurlara oku. 🤍
Akıl ve Tutku
'nun filmini izlemiştim, güzeldi. İnşallah kitabı da güzeldir.
Önceki 1 yanıtı göster
Liz Puckle
Liz Puckle
Jane Austen filmleri bağımlılık yaptı artık pxkmdkx
hepsi 1000 lira mı tuttu... Hobbit 350 küsür zaten, çok iyiye almışsın! Hayırlı olsun, şimdiden iyi okumalar 🫂🤌🏻🤍
Evett🥳 Teşekkür ederimm ✨💙😁
1 yanıtı göster
Umarım sağ salim sınav haftalarını atlatırız
Ben sağ salim atlatacağımı bilmeme rağmen çok stres yapan biriyim. Sana da başarılarr
1 yanıtı göster
Senden önce beni bende okuyacağım tam yazlık kitap gibi geliyor 🌅 Yazı çok sevmesem de bu tür kitaplar okumak için iyi bir mevsim😉😀
Evett. Yakın zamanda ( bir,bir buçuk ay falan) okuyacağım. Belki beraber okuruz?
3 yanıtı göster
etiketi fön makinesiyle ısıtıp dikkatlice cekersen cok rahat cikiyorr🙌Akhilleus'un şarkısı kesinlikle cok güzel. Ben romantik kitap sevmem ama senden önce beni sevmistim(hatta bi gecede okudum sjbxkxnfk) hayırlı olsunn güzel bir alisveris olmuss🫶💗
sisi
sisi
Teşekkür ederimm ✨💙
Senden Önce Ben
'i pek kitap okumayan bir arkadaşım çok sevmişti görünce aldım 🫣
Etiketlere bir sprey ile biraz su sıkıp o şekilde çıkarabilirsin böylece yapışkanlığından da kurtulursun
Teşekkürler✨