Bursa için 18.Buluşma Vakti
Herkese merhabalar, Sonbahar geldi havalar soğumaya başladı nane-limon, ıhlamur, portakal kol kola girmiş halayda. Atkı, bere, mont ve botlar kenardan sinsi sinsi izleyip sırasını bekliyor. Bursa grubu boş durur mu!? Onlar da ekim buluşmasına hazırlanıyorlar. 07 Ekim Pazar günü, saat 13:30'da Gerçek Kafe'de buluşup Filler Sultanı ile Kırmızı Sakallı Topal KarıncaFiller Sultanı ile Kırmızı Sakallı Topal Karınca kitabını konuşuyoruz. Çok keyifli zaman geçireceğinizi de garanti ediyoruz. Tek ricamız kitabın okunup gelinmesi. Katılmayı düşünen arkadaşlar yorum olarak belirtirse katılımcı listesini güncelleyeceğim. Şehrin tüm kitsapseverleri, birleşiniz. Katılımcı Listesi : Yaşar Kemal aşığı : RoquentinRoquentin NigRaNigRa PhalenarPhalenar GökhanGökhan Yadigar SoydanYadigar Soydan GülfeGülfe https://1000kitap.com/ahoxx https://1000kitap.com/Kuyruksuzprimat ilkkailkka Volkan https://1000kitap.com/semrabeynel GökhanGökhan
Etkinlik
Beni de ekleyin lütfen ☺️
RoquentinRoquentin Geliyoruz, Yaşar Kemal ve özellikle bu kitap için, ekleyin.
Yeryüzünün tüm karıncaları birleşiyorsa tüm kitap okurları da birleşebilir:))
1k Bursa Okuma Grubu
O zaman listenin en başına ekliyorum. :))
En başa eklendiysem ayıp olmasın tabiki gelirim:) Hem de Yaşar Kemal var:) beni Bursa Iskender önünden alın:)
Pazarı merakla bekliyorum:)İsmimi ekleyebilirsiniz
1k Bursa Okuma Grubu
Ekledim bekliyoruz. :)
Sevgili arkadaşlar Istanbul'dan gelecek arkadaşlarımız var, feribot anca vardığından onların da yetişebilmesi adına 14:00 gibi toplanacağız. Anlayışınız için teşekkür ederek bilgilendirmek istedim. 😊 Yarın görüşmek üzere.