Dördüncü Maymun Serisi 1.Kitap

J. D. Barker
Annem ve babam elleri birbirine kenetli, gözlerinde aşkla, yaşlı bir ağacın gölgesinden beni seyrederlerken, ben diğer çocuklarla oynardım. Bir top ya da frizbinin peşinden koştururken annemle babamın şakalaşıp gülüştüklerini duyardım. “Bana bakın! Bana bakın!” diye seslenirdim. Bakarlardı. Ailelerin çocuklarını seyrettikleri gibi beni seyrederlerdi. Beni gururla izlerlerdi. Oğulları, neşeleri... Geriye dönüp o yaşlarıma bakıyorum da... O ağacın altında ikisi de gülümserken onlara bakardım. Boğazlarının bir kulaktan diğerine kadar kesik olduğunu hayal ederdim, açık yaradan kan fışkırıyor ve o fışkıran kan önlerindeki çimenlerin arasında birikiyordu. Gülerdim, kalbim güm güm atardı, çok gülerdim. Tabii ki bu yıllar önceydi, ancak elbette bunun başladığı yıllar o yıllardı.
Tahmini Okuma Süresi: 13 sa. 50 dk.Sayfa Sayısı: 488Basım Tarihi: Ocak 2018İlk Yayın Tarihi: 27 Haziran 2017Yayınevi: Nemesis kitapOrijinal Adı: The Fourth Monkey (4MK Thriller #1)
ISBN: 9786059545952Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

488 syf.
9/10 puan verdi
Harika bir kurgu soluksuz okudum resmen. Hadi bir bölüm daha, bir bölüm daha derken bir bakmışsınız kitap bitmiş. Sanki kitap okumadım da 1 sezonluk dizi izlemiş gibiyim. Ama final yapmadı tabi ki, kitabın devamı
5. Cinayet
5. Cinayet
ile devam ediyor. Herkese keyifli okumalar..
4. MaymunJ. D. Barker · Nemesis kitap · 20181,021 okunma
488 syf.
10/10 puan verdi
Ne tarz kitap okursam okuyayım en sevdiğim tür değişmiyor. Sanırım bu çocukluk dönemimde okuduğum Alfred Hitchcock'un gençlik serisinden bana hediye kalan bir durum :) 4. Maymun ise son yıllarda okuduğum ve cinayet sahnelerinin bu kadar ayrıntılı yazıldığı ender kitaplardan bir tanesi. Yazar bu konuda okurlara oldukça cömert davranmış... Eser
4. MaymunJ. D. Barker · Nemesis kitap · 20181,021 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.