Aptal Sınıf

Ahmet Naç
19 Şubat 2024
Acayip Kitaplar

2024 21. kitabı
Bir ogretmen olarak okurken içim sızladı yine, şu anda aglamamak için direniyorum. Yaptığım ve yapmaya devam ettiğim onca hata ama bir cozumde bulamamak beni çok üzüyor. Bu kitap yine tokat gibi çarptı yüzüme.. Layıkıyla bu işi yapmayı nasip etsin Allah'ım. Lütfen okuyun.. Aptal Sınıf Ahmet Naç 8
2020 Okuma Raporları
2024 110. kitabı
Okulda herkesin şikâyetçi olduğu, kimsenin memnun olmadığı, aptal sınıf olarak nitelendirilen bir sınıf var. Sınıfa tabiri caizse öğretmen dayanamıyor. Sınıftaki öğrencilerden biri olan ve aynı zamanda sınıf başkanı olan Enes, gece gökyüzüne bakarken sınıfının artık bu şekilde anılmasından mutsuzluk duyar. Düşünür taşınır ve sınıf arkadaşlarına kendilerine dayatılan bu sistemi bozmak adına bir çağrı mektubu yazar. Bakalım başarılı olabilecek mi? Zevkle ve mutlulukla okuyacağınız bir çocuk kitabı. Çocuk kitabı dediysem de büyükler okuyamaz diye bir şey yok. Büyük küçük herkesin keyifle okuyacağı bir kitap.
Beyin Fırtınası
2025 1. kitabı
Merak ve öğrenmenin duygu yüklü anısına bir kez daha şahitlik ettim. Kitap sadece öğrencilere değil yetiskinlere de hitap ediyor. Her zaman bilgi ve merak aktarımını aktif tutmamız gerektiğini ve asla pes etmeden zor görünen yolların kolaylıkla çözümlenebilecegini anlatiyor. Çok güzel bir okul anisiydi.. teşekkürler
Düşünce
Puan vermedi·80 syf.·
2024 30. kitabı
Güzel bir eğitim kitabiydi. Hem çocuklar hem de yetişkinler için yazılmış bir kitap. Kısacık bir okul anısı. Aptal bir sınıf ama çocuk ruhundan anlamayanlarin zihninde.
Farkındalık
2024 10. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2024 01:06
Hayatta öğrenmekten ve keşfetmekten zevk alan bireyler olmak çok önemli bir ayrıntı.Bilgiye nasıl ulaşacağını,öğrenme yolunun ne olacağını keşfetmek kendine yolculuk yapmak gibi bir şey.Kitabın bende oluşturduğu şey derin düşünen ,nasılın peşine düşen ,bir şeyleri değiştirmek isteyen nesiller yetiştirmenin başarı kavramını göreceliği ile harmanlanmış eğitim sistemi oluşturma arzusudur.Değişim her zaman var olan bir yapı ,kim bilir belki küçük bir adım bir ordu oluşturur.

Ahmet NaçYazar · 3 kitap
Ahmet Naç, 23 Nisan gecesi bir çocuk bayramında Manisa'nın Akhisar ilçesinin bir köyünde dünyaya geldi. En büyük şansının bir köyde doğup büyümek olduğunu söylüyor, hayatındaki en kaliteli zamanları ise ağaçların üstünde yalnız başına olduğu anlar olarak tanımlıyor. Ortaokul ve lise yıllarında Hababam Sınıfı’ndaki Ahmet olarak anılmış; ne olmak istediğine bir türlü karar veremeyince, bütün meslekleri aynı anda yapabileceği tek iş olan öğretmen olmaya karar vermiş. Şimdilerde öğrencileriyle birlikte yapımcı, senarist, yönetmen, ressam, sporcu, tiyatrocu, şair, müzisyen, komedyen, moderatör, koordinatör, dekorasyon ustası, tekniker, tasarımcı, boyacı ve rapçi olarak hayatına devam ediyor. Boş vakitlerinde ise gözlüğünü ve takım elbisesini çıkarıp, pelerinini takarak çocukların süper kahramanı oluyor.