Nefes Serisi 2

Sıralamalar

Kapak güzeli
2025 2. kitabı
Okunma: 22 Ocak 2025 15:03
Ana karakteri parti parti dolaştırıp bize drama anlatmaya çalışan... Yazarının da karekterininde de romanının da aşktan haberi olmayan o güzide aşk romanı...
Duygu ve Düşünce
Benimle Kal
·544 syf.·
2020 5. kitabı
SPOİLER! Ben Emma’nın bencil davrandığını düşünen çoğunluktan olmayı tercih ediyorum.Bu kadar düşünceli gibi davranıp yaptığı bencillikler Rachel annesi ise ona ne kadar benzediğinden başka bir şeyi ortaya koymuyor.Okurken çok yoruldum fakat son 150 sayfası gayet akıcıydı.Evan gibi bir adama gerçek anlamda neden böyle yaptığını kafam almıyor,ben bile hazmedemiyorum.Sanırım sonu benim içimde bir şeyleri kırdı.Ciddi anlamda üçüncü kitapta ne olacağını merak ediyorum.Orada görüşürüz Benimle Kal Rebecca Donovan
·544 syf.·
2019 42. kitabı
Ikinci kitap da harika. Gercekten bayildimmmm. Karakterler cok iyi aktarilmis. Sanki bir film izliyorsunuz. Ve bu acilar yabanci degil heryerde yasanabilecek seyler. Evan ve Emma tabi ki harikalar :)
2023 14. kitabı
Okunma: 22 Mayıs 2023 22:07
Kitap akıcı bir dille yazılmış. Emma'nin yaşadıkları ve özellikle annesinin davranışları üzücü oldu benim için. Nefes serisinin ikinci kitabıymış. Hikayeye ortasından başlamış oldum. Kesinlikle ilk ve son kitabını da okumak istiyorum. Okumak isteyenlere tavsiye ederim.
2018 2. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2018 02:12
Seride her şey var denebilir.. Arkadaşlık, aşk, acı, hüzün, çaresizlik, mutluluk.. Serimizin ilk kitabı Tut Elimi ; ilk kitapta ana karakterimiz olam Emmayı tanıyoruz zaten biz her şeyi onun ağzından dinliyoruz. Bize yaşadığı tüm acıları kendi anlatıyor. Kısaca Emmadan bahsedelim o zaman; babası öldükten ve annesi onu terk ettikten sonra amcasının ve yengesinin yanına taşınıyor. Yengesinin ona karşı olan davranışları fazlasıyla kötü olduğu için Emmanın tek amacı çok çalışmak güzel bir üniversiteye gitmek ve hayatını yengesinin ellerinden kurtarmak oluyor. Fakat hayatına giren Evan Emmanın tüm kafasında oluşturduğu ve ulaşmak için çok çabaladığı planlarını birazcık altüst ediyor. İlk kitap için sanırım bu kadar içerik yeterli, serinin ilk kitabı sonrası için oldukça merak uyandırıcı ve akıcıydı. İkinci Kitabımız Benimle Kaldaysa ilk kitaptan aklımıza takılan bir sürü soruya cevap buluyoruz mesela Emmanın geçmişi.. ve bu kitapta Emmanın hayatıyla ilgili de çok güzel bir gelişme oluyor fakat tabi ki söylemeyeyim. .. İlk kitabın bizi şok eden finalinden sonra bu kitapta da sizi 3. kitabı hemen okumak isteyeceğiniz bir final bekliyor.. Ve sıra geldi serimizin son kitabı olan Aşk Yakar.. Maalesef hiç bir şey söyleyemeceğim çünkü spoiler vermek istemiyorum.. O zaman konuyu şöyle bir toparlayacak olursak bence ilk sayfadan itibaren elinizden düşüremeyeceğiniz işkenceyle geçen dayanılmaz bir hayatın yaşama tutunmasını sağlayan etkileyici bir aşkla buluşmasını okuyabileceğiniz güzel bir seri olmuş..
2024 151. kitabı
Okunma: 31 Ekim 2024 01:27
Bir insan ancak bu kadar salak olur. Bu kız Evan'ı zerre kadar hak etmiyor yahu. İlk kitapta Drew'u yara bandı olarak kullanıp attı, bunda da Jonathan'ı... Zavallım Evan...
2020 816. kitabı
Emma’nın sırlarla dolu acımasız hayatını artık herkes biliyordu. Ancak geçmişine dair öğreneceği daha çok şey vardı. Heyecan kaybolmaya başladı. İlk kitapta yakalanan büyü kaybolmuş. Okurken yoruldum. Beklentimin çok altında kaldı.
2025 40. kitabı
İlk kitapta da dediğim gibi oku geç amerikan dizi kitabı gibi. Cidden dizi olsa merak edip izlerdim. İlk kitaba göre daha az beğendim ama bu tarz kitaplardan çok da bişey beklemiyorum zaten. Klasik roman olarak düşünüp puanlamıyorum o yüzden. Onun dışında bu kitapta Emma'ya aşırı kızdım. Evan'ı gerçekten hak etmiyor ve gerçek anlamda sevdiğine de emin değilim. Aşk güven ister ve güvenmiyor. (Bundan sonrası spoilerlı )Ayrıca çok çabuk vaz geçiyor ve başkasına kapılıyor. Bakınız ilk kitapta ve bu kitapta olduğu gibi. Jonathanı sevmiştim bu arada (şiddet ve yangın olayına kadar). Gerçekten o zamana kadar kaliteli bi ikinci karakterdi. Bi Evan değildi yine tabii ama bence birbirlerini de çok iyi anlamışlardı. Son kısımlar olmasaydı başka bi hayatta olabilirlerdi AMA annesinin sevgilisi olmasaydı be yazar. Çok iğrençti yani. Üvey kardeşi yap, eski sevgilisi yap, arkadaşının exi yap ya da hiçbişey yapma öylece tanışsınlar işte. Ama annesinin sevgilisi ne???! Yine de Evan'a çok üzülüyorum, iki kitaptır kızdan her tür darbeyi yedi. Güvensizlik, aldatma, yalan... Ah be Evan, sen bunları hiç hak etmedin
2020 4. kitabı
Yazarın bu serisinin en heyecanlı kitabı. Arkadaşlarınıza anlatırken 2. kitapta neler oluyor neler diye heyecanla bahsediyor ve spoiler vermeden zor duruyorsunuz:) ben çok beğendim, dram ve romantik konulu roman seviyorsanız size de tavsiye ederim
2018 54. kitabı
Okunma: 09 Mayıs 2018 13:07
YaZarın ikinci kitabı da diğeri kadar sürükleyici.emma nın acıları tam bitti ,yengesinden kurtuldu derken, emma alkolik annesinde yaşamaya başlayacaktır. Başta onun alkolden kurtulduğunu düşünür. Fakat zamanla annesinin ,alkolün etkisiyle emmaya kötü sözler sarfettiğini ,ertesi gün ise hiç birşey olmamış gibi davrandığını farkeder. Bu duruma da katlanan emma her seferinde annesini affeder.jonathan ;annesinin genç sevgilisi. emma bu çocukta kendisini çeken şeyler bulacaktır.ama bunun adı aşk değildir. çünkü o evanı deliler gibi sevmektedir.romanın sonu yine ayrılıkla biter emma birlikteliklerinin evana zarar verdiğini anlar. bir sır, bir mektup ise evanın ,emmanın peşinden gitmemesini açıklayacaktır.evan emmanın peşinden neden gitmemiştir? Evanın elindeki mektupta ne yazmaktadır? Bu nedenler bize,üçüncü kitabı okumak için Yol gösterecektir.

Rebecca DonovanYazar · 4 kitap
A.B.Dli yazar, bugüne kadar yayımladığı kitaplardan ilk üçü Nefes Serisi olarak bilinmektedir. Bu kitaplar yazara en çok satanlar listesinde yer edinmeyi sağlamıştır.