Çöplük

Andy Mulligan
-Çok uzakta yaşıyormuş. - Hayır, o yakında yaşıyor , uzakta yaşayan biziz. Çöplük
Hadi bakalım, biz de yapalım!
En Sevdiğim 5 Kitap: 1- Medusa'nın Ölü Kumları 1 2- Çöplük 3- Kibrit 4- November’ı Öldürmek 5- Ay Düğümü Okuma Listemdeki 4 Kitap: 1- Çevrim İçi 2- Gün Olur Asra Bedel 3- Kıyı Güneşi 4- Ev Arkadaşı Önermekten Asla Vazgeçmeyeceğim 3 Kitap: 1- Oyunbaz 2- Hizmetçi 3- O Başlattı En Son 10 Puan Verdiğim 2 Kitap: 1- Oyunbaz 2- D Koğuşu Şu An Okuduğum Kitap: * Kan Mevsimi Sizde yorumlara yazar mısınız, cevaplarınızı merakla ve heyecanla bekliyorum! 🌤️
Bir süre önce hafif hafif başlayan ve çiçek kokuları taşıyan bir esinti giderek güçleniyordu. Çöplük Andy Mulligan
Alıntı
"Hepimizin bir anahtara ihtiyacı var. Doğru anahtar ile bir kapıyı ardına dek açabilirsiniz. O kapıyı size başkasının açmasını beklerseniz daha çok beklersiniz." Çöplük 13.s
En çok ağladığım 5 kitap
🍂Yeşilin Kızı Anne 8 jem ve walter😭 🍂İçimdeki Güneş çok tatlı 🍂Çöplük her şey , herkes 🍂Labirent: Son İsyan newwt 🍂Zehirde Demlenen Büyü (sinirden) Kitaplarda ağlayan biri değilim aslında. Bunlar ise ağlamaklı diyeyim
Gönderi kullanım dışı