Гарри Поттер и Философский камень

J. K. Rowling
2025 114. kitabı
Okunma: 28 Aralık 2025 21:35
Yedi kitaplık Harry Potter serisinin ilk kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı, 11 yaşındaki bir çocuğun büyücüler dünyasına attığı ilk adımı; merak, korku, aidiyet ve keşif duygularıyla öylesine güçlü
Harry Potter ve Felsefe TaşıJ. K. Rowling · Yapı Kredi Yayınları · 202564,8bin okunma
Harika
2020 18. kitabı
Okunma: 01 Nisan 2020 18:29
O kadar filmini seyrettim konuya hakimim ve buna rağmen dil olarak çok akıcı, anlatım çok güzel, konu zaten şahane. Savaş ve barışı iş yerinde unutunca okumadan zaman geçirmenin mümkün olmadığına kanaat getirip bunu seçtim iyi de geldi ara sıcak olarak çabucak okunuyor....
Harry Potter ve Felsefe TaşıJ. K. Rowling · Yapı Kredi Yayınları · 202064,8bin okunma
2018 12. kitabı
Seriyi yeniden baştan alışımla birlikte hepsini bir daha bitirmeden inceleme yazmayacağım demiştim. Dayanamadım.. HP serisiyle büyümüş bir çocukluk geçirdiğim için bu serinin yeri başka bende. Hatta
2021 9. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2021 15:41
Daha önce hiç Harry Potter dizisi izlemedim bu yüzden işe kitapları okumayla başlayıp diziyle beraber götürmek istedim. Neden bu kadar çok sevildiğini ve izlendiğini şimdi daha iyi anladım. Gerçekten muhteşem bir kitaptı! Hemen ardından diziyi izleyeceğim.. Fantastik türünde kitap olduğu için başlarda kitaba odaklanmam zor oldu fakat sonrasında kitap su gibi aktı! Başlamak konusunda kararsız kalanlar varsa eğer hiç tereddüt etmeden başlamalarını öneriyorum.
2025 11. kitabı
Okunma: 06 Mart 2025 00:31
Geçen yıldan beri kitaplığımda bekleyen 7 kitaplık Harry Potter serisinin ilk kitabı. Her ne kadar çocuk yaş grubuna hitap edildiği söylense de bence yediden yetmişe herkesin sevebileceği bir seriyle karşı karşıyayız. Arkadaşlık, bağlılık ve cesaret gibi konular kitaptaki karakterlere çok güzel yansıtılmış. O sahneler okunduğu zaman gözünüzde canlandırabiliyorsunuz. Kitap kapağı açıldığı gibi kendini okutuyor. Bir an önce bitirip filmini izlemek istedim. Yaş grubuna takılmadan bence herkes okumalı. Ben çok beğendim.
2018 8. kitabı
Okunma: 21 Mart 2018 20:13
Muggle olduğunuza üzüleceğiniz kalitede ve güzellikte bir seri. Harry Potter benim için senelerdir okumak istediğim ama senelerdir de ertelediğim bir seridir. Neyse ki geç de olsa seriye kavuştum ve