Puan

567 kişi
Gelin | İnceleme
2025 34. kitabı
Okunma: 06 Kasım 2025 19:04
Ali Hazelwood’un Gelin kitabı beklentimi karşıladı, çünkü yazarın daha önceki kitaplarını severek okumuştum. Kaleminin sade ama duyguyu geçiren bir yanı va ve bu yönden güzel. Gelin, kitabı ise
Gelin
2024 103. kitabı
Okunma: 15 Aralık 2024 13:50
Merhaba, Yine bir Ali hazelwood kitabı ile karşınızdayım. Yazara tövbeliydim ama baktım kurt adam baktım vampir ilgimi çektim okudum. Valla beklentim düşük olduğundan herhalde beğendim yani... Kitabın konusu bilindik işte türler arası savaş çıkmaması için anlaşmalı evlilik yapılıyor. Alfamız olan Lowe ile vampirimiz pardon kendince yeni isim yapmaya çalışmış Vampy adını vermis, gereksiz bir şeyde neyse… işte hikayemiz böyle başlıyor.Uzun uzun anlatacak bir şey yok aslında, detaylandıracak bir şeyde... Kitap slow burn’dür. Baya yavaş ilerliyor okurken diyorum ta 2 sayfa anca okumuşum oldu baya. Fantastik tam değil, ortaydı herşey, olaylar , aksıyon, aşk hep yavaş işlendi. 400 sayfalık bir kitap değildi, yada tek kitap biraz daha uzun olması gereken şeyler vardı. Komik bir kitaptı , diyologlar fılan baya beğendim. Yavaş ilerlediği için sıkılıyorsunuz. Özellikle aşk olayı 300’den sonra anca bir şeyler oldu. Hem başrol kızı hemde adamı iyidiler ama daha iyisi kesınlikle olurdu. Detaya giremeyeceğim şuan. Smut sahneleri pek beğenemedim. Sonlara doğru herşey cok hızlı ilerdi. Ama yinede iyidi. Sonu valla değişik bitti. Koen ve Serena’nın kitabını baya merak edıyorum... yazıcam diyede bir şey dememiş. Bakalım yazar inş diyoruz... Benden bu kitap tavsiye edıyorum.
Macera
·408 syf.·
2025 5. kitabı
"Bazı yazarlar konfor alanında kalmalı," dedirtecek bir yorumla geldim ve bu yorumu uyku öncesi düşünceden düşünceye atlarken kafamda yazdım. Umarım yazıya geçirirken de iyi bir yorum olur.
2024 129. kitabı
Tek kelimeyle Ba-Yıl-Dım, gözler kalp, gözler aşk, gülen gözlerde yaşlar.:)
Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
un okuduğum kitaplarının hepsini çok sevdim ama yeni ve farklı bir tarz denediği bu kitabına bayıldım. Kesinlikle şimdiye kadar okuduğum en iyi, en keyifli ve en komik kitabı buydu bence. Ağzı iyi laf yapan, taşı gediğine oturtan, komik, zeki ve güçlü vampir Misery'e bayıldım. Alfa kurdumuz Lowe'a da bayıldım tabi ki, centilmenlik ölmedi hala yaşıyor.:) Hatta Owen'a, Serenaya, Anaya ve Koen'e de fazlasıyla bayıldım. Aliciğim (Ali deyincede bi tuhaf oluyor ama neyse:) )lütfen bunu bir seriye dönüştür. Bu karakterler yazılmayı ve biz de onları okumayı kesinlikle çok hakediyoruz. Kitapla ilgili sadece tek bir sıkıntım var oda "düğüm" olayının gereksizliği. Böyle tatlı ve keyifli bir kitapta böyle bir tuhaflığa ve ekstraya hiç ama hiç gerek yoktu bence ama tabi ki Aliciğim sen daha iyisini bilirsin. Neyse, bu sene okumaktan en çok keyif aldığım, okurken sesli kahkahalar attığım en tatlı kitaplardan biri buydu diyebilirim. Kesinlikle tavsiyemdir, okuyun okutturun.
Kitap Yorumu
·%55 (227/408 syf.)·
Ali Hazelwood'un “bunu zaten okuduk, niye tekrar aynısını yazıyorsun” hissi veren kitaplarından sonra farklı bir tür denemesini ne kadar heyecan verici bulduysam ortaya çıkan sonucu bir o kadar heyecan verici bulmadım shdhhs. Yazarın farklı türlerden ismen bahsedip bunun fantastik kısım için yeterli olacağını sanması başlı başına falsoydu zaten. Bunu olabildiğince göz ardı edip en sevdiğim kısma, düşmandan aşkaya odaklanayım dedim ama o da başarısızdı be kardeşim. Birbirine düşman iki tür arasındaki evliliği okuyacaktık güya ama düşmanlığın esamesi yoktu aralarında. Aşk meşk zaten Hak getire. Misery'nin esprileri beni eğlendirdi sadece. Gel gör ki hiç merakımı uyandırmayan bir kitaba devam etmem için yeterli bir etken olmadı bu. Yani üzgünüm Ali reis, farklı bir tür deneyip risk alsan da yine anlaşamadık.