Feyza Altun
Beni, bu kitabı yazmaya iten bazı insanların ikiyüzlülüğü oldu. Kendi yanlışlarını görmeden, özeleştiri yapmadan, dar bir bakış açısıyla insanları linç eden, yeren ve dışlayan zihniyet, biraz garip gelecek ama benim motivasyonum oldu…” Avukat Feyza Altun, kadının derdini ele alıyor, sorunlara çözüm önerileri getiriyor, kadın erkek ilişkilerine yansıyan ve ilişkileri açmaza sürükleyen noktalara değiniyor, yol gösteriyor. Altun, tespitleri ve öyküleriyle konuşulmayanları, üstü örtülenleri, yok sayılanları korkusuzca dile getiriyor… Kadının Derdi, hem kadınlar hem de erkekler için bir rehber niteliğinde…
Türler
Tahmini Okuma Süresi: 8 sa. 10 dk.Sayfa Sayısı: 288Basım Tarihi: Mart 2017Yayınevi: İnkılap Kitabevi
ISBN: 9751037619Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

288 syf.
10/10 puan verdi
Feyza Hanım'ın o güzel düsüncelerini yer yer yaşanmış hikayelerle yer yer kendi sözcükleriyle kaleme aldığı kitabı. Okurken gerçek hayatta ben böyle birini tanıyorum ya diyebileceğiniz kadınlarımızın sorunlarını kendi üslubuyla anlatmıs ve ne de iyi yapmış. Kitapta boşanmadan pedofiliye velayetten zinaya kadar bir çok kanunun yer alması da zira beni oldukça mutlu etti. Böyle güzel kitaplar hep varolsun
Kadının DerdiFeyza Altun · İnkılap Kitabevi · 2017615 okunma
288 syf.
Puan vermedi
Kadının Derdi; feminist bir yazar olan avukat Feyza Altun'un ikinci kitabı. İlk kitabı Kadının Fenni kitabını çok beğenerek okumuş, kitaplığıma imzalı-mühürlü kitabını kazandırmıştım. Bu kitabında yazar, hikaye, deneme ve hukuki metinlerden oluşan yazı çeşitlerini bir araya toplamış. Faydalı da olmuş diye düşünüyorum açıkçası. Hukuki metinler
Kadının DerdiFeyza Altun · İnkılap Kitabevi · 2017615 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.