Kayıp Gülüş

Coşkun Küçü
2024
Librum Kitap

2024 136. kitabı
Merhaba Coşkun Küçü - Kayıp Gülüş Coşkun Küçü'nün "Kayıp Gülüş" kitabı, kırsalda yaşayan Ahmet'in derin ve duygusal hikayesini anlatıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek yazılan bu roman, köyde başlayan ve hayvanlarla iç içe bir yaşam süren Ahmet'in, merhamet ve sevgiyi insanlarda bulamadığı yaşam yolculuğunu konu alıyor. Ahmet, çocukluk arkadaşı Serdar'ı kaybettikten sonra, adalet arayışı ve intikam duygusu ile dolu bir yola giriyor. Kitapta, Ahmet'in yanında intikam peşinde koşan Aylin karakteri de öne çıkıyor. Aylin, abisinin intikamını almak için avukat olmuş ve Ahmet ile birlikte bu zorlu yolculuğa çıkmıştır. Yazar, sade ve akıcı bir dille Ahmet'in hikayesini anlatırken, okuru derin düşüncelere sevk ediyor. Roman, aile bağları, dostluk, adalet ve insan doğası gibi evrensel temaları ele alıyor. Coşkun Küçü'nün samimi anlatımı, abartısız dili ve güçlü olay örgüsü, kitabı sürükleyici kılıyor. Okurlara, köy yaşamı ve insan doğasına dair derinlikli bir bakış sunuyor,kitabın temel temalarından olan kırsal yaşam,ebeveynlik ve insan ilişkileri üzerine yoğunlaşıyor.Aynı zamanda, Ahmet’in merhamet ve sevgiyi insanlarda bulamadığı hayat yolculuğunu anlatıyor. Benim severek okuduğum bir kitaptı,yazarımızın kalemine yüreğine sağlık. “Var olamamış hayatların,kaybolmaya yüz tutmuş zamanlarında;derin sessizlikle gelen çığlıkları mıdır başlangıç?” Yoksa,her adımda tökezlense de var olmaya devam edebilmek için verilen nefesin sesi mi?…”
2024 226. kitabı
Kayıp GülüşKayıp Gülüş Coşkun KüçüCoşkun Küçü #gerçekhayathikayesi ‘nden esinlenerek kaleme alınan duygu yüklü #kayıpgülüş eserini bir solukta okudum arkadaşlar. Yazarımız #coşkunküçü nün akıcı,yalın anlatımını da sevdim.Okurunu hiç yormuyor. Ahmet’in hikayesine konuk olduğumuz eserde,köyde yaşayan Ahmet,hayvanlarını arkadaşı Serdar ile otlatmaya gittiğinde can arkadaşı arkasından kalleşçe vurulur.Kan davasından dolayı erkek olarak bir Serdar ın kaldığı aileyi bu ölüm haberi yıkar. Zeynep Hanım kızı Aylin ı de alarak İstanbul’ da Avukat olan kızkardeşinin yanına taşınır.Aylin ,teyzesini örnek alarak okur o da avukat olur.Artık tek bir amaci vardır.O da abisinin intikamını almaktır. Çıktığı bu İntikam yolculuğunda kendisine,merhamet ve sevgiyi insanlarda bulamayan Ahmet eşlik eder. Peki Ahmet ile Aylin çıktıkları bu yolda amaçlarına ulaştılar mı derseniz? Cevabı eserde bulabilirsiniz arkadaşlar #okuyun #ogrenin #okuyanterazi #okuyanteraziokuyor #vuslatinkitapkurtları Vuslat tekiVuslat teki
2024 106. kitabı
Serdar'la Ahmet iki kardeş gibi büyüyorlardı birbirlerinin ayrılmaz parçaları olmuşlardı Serdar çok mülayim bir çocuktu Ahmet'i bile toparlamıştı ileriye yönelik birlikte çok güzel
2024 16. kitabı
KAYIP GÜLÜŞ "Ama biliyor musun,kader ağlarını sizin için de ördüyse,bir gün bu hayatta,olmasa da öteki tarafta denk gelirsiniz mutlaka.Umudu nu kaybetme,sakın!" Gerçek bir hayat
2024 71. kitabı
Okunma: 22 Ağustos 2024 13:34
Gerçek hayat hikayelerini kurgulanmış hikayelerden daha çok seviyorum çünkü okurken çok fazla empati yapmamı sağlıyor. Benim için etkileyici ve bir o kadar da akılda kalıcı oluyor. Köyde yaşamını sürdüren ve arkadaşının kan davası uğruna öldürülmesine şahit olan Ahmet'in hayat yolculuğuna dahil oluyoruz. Şahit olduğu bu korkunç olayda çok sevdiği dostunu kaybeden Ahmet, adaletin yerini bulması için büyük bir savaş vermeye başlar. Görgü tanığı olarak şahitlik eden Ahmet, arkadaşının katilini yakalatmıştı ama bu davanın burada bitmeyeceğini yaşayarak öğrenecekti. Ahmet ve öldürülen arkadaşının yanı sıra, Cengiz, Aylin, Leyla ve diğer karakterler var. Yazarın karakter analizleri çok çok iyi, takıntılı aşığı, adalet arayan masumu, cesareti, güçlü kadını öyle bir anlatmış ki, okurken her biri zihnimde canlandı. Sıcak köy hayatının ölümle buz kesmesi ve bir arada yaşayan insanların ölümün soğukluğu ile birbirinden ayrılması okurken derinden etkiliyor. Ben merakla çevirdim sayfaları ve sizlere naçizane tavsiyemdir. Okumalısınız, kitapla kalın
2024 126. kitabı
" Her adımda tökezlense de var olmaya devam edebilmek için verilen nefesin sesi midir başlangıç? " Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek yazılmış bir #kitap Kayıp Gülüş. Sade dili, etkileyici anlatımı ile okuyucuyu ilk andan içine çekiyor kurgu . Ahmet ile tanışıyoruz. Kendi halinde köyünde yaşayan, hayvanları ile mutlu , ailesinin sözünü dinleyen bir çocuktur. Okulda kendi köyünden Serdar ile tanışıp arkadaş olurlar. Kardeşten ötedir aralarındaki bağ. Bir gün Serdar öldürülesiye kadar ... Onun acısını ailesi dahil kimse anlayamaz . Yıllar sonra Ahmet üniveristeyi bitirmiş, eniştesinin güvenlik şirketinde çalışmaktadır. Serdar'ın annesi ve kardeşi Aylin on olaydan sonra köyden İstanbul'a taşınmışlardır. Aylin de hukuk fakültesini bitirmiş avukat olan teyzesi Leyla'nın yanında çalışmaktadır. Küçüklükten beri Ahmet'i sevmektedir Aylin. Adliyede yıllar sonra yolları tekrar kesişir... Serdar'ın ölümü ile akıllarında kalan soru işaretlerini gidermek için araştırmaya başlar Aylin, Ahmet Ve Leyla. Bu noktadan sonra kitap daha da heyecanla akmaya başlar... Ahmet'in hayat yolculuğu anlatılsa da kitapta yan karakterleri de detaylı olarak öğreniyoruz ki bu kitabı zenginleştirilmiş. Sevgiyi, takıntıyı, dostluğu, yardımlaşmayı, üzüntüyü ve mutluluğu kısaca hayata dair her duygu ve olayı bulabileceğimiz kitabı çok severek okudum
2024 184. kitabı
KAYIP GÜLÜŞ Var olamamış hayatların,
2024 51. kitabı
Okunma: 29 Temmuz 2024 00:00
Anadolu hikayelerini severek okurum o saf sevgi kardeşlik duygularının en güzel ifade edildiği satırlardır. Çıkarsız sevgiler, yardım dayanışma ve birlik vardır özünde işte öyle bir hikaye #kayıpgülüş . Yazarın akıcı kalemi sade hikayesi ile bir solukta okunacak bir kitap. Sizlerde bu türü seviyorsanız bu kitabı okuyun derim. Ahmet çocukluğundan itibaren içine kapanık kendi halinde sadece hayvanlarla vakit geçiren biriydi. Okuldan arkadaşı Serdar sayesinde insanlarla ilişki kurmuştu. Can dostu Serdar kan davasına kurban gidince yine yalnız kalır. Serdar'ın annesi ve kızkardeşi Aylin İstanbul'a teyzesinin yanına gider Ahmet ise eniştesinin yanında işe başlar. Kader yüreklerinin bir köşesinde saklı duran aşkın sahipleri Aylin ve Ahmet'i yıllar sonra bir araya getirir. Aylin avukat olmuştur Ahmet dostunun ölümünün ardında başka bir olay olduğunu düşünmektedir. El ele verip bu olay ardındaki sır perdesini kaldırmaya çalışırlar. Unuttukları gülüşleri gerçekleri ortaya çıkarıp tekrar bulacaklar mı cevabı kitapta. Ancak insan, duyguları için mantıklı davranmak yerine mantıksız duygularıyla hareket ederse böyle sonuçlar olabiliyor. Onun ağzından alacağımız bir kelimenin bile bizi nasıl yönlendireceğini çok iyi biliyoruz. Canından bir parça koparan kişiyi gırtlaklamak dururken böyle oyunlar oynamak zorunda kalıyorsun.
2024 174. kitabı
Okunma: 05 Ağustos 2024 13:00
"KAYIP GÜLÜŞ" "Var olamamış hayatların, kaybolmaya yüz tutmuş zamanlarında derin sessizlikler gelen çığlıkları mıdır başlangıç? Yoksa, her adımda tökezlense de var olmaya devam
2024 124. kitabı
Okunma: 29 Ağustos 2024 00:51
KAYIP GÜLÜŞ . " Var olamamış hayatların, kaybolmaya yüz tutmuş zamanlarında derin sessizlikle gelen çığlıkları mıdır başlangıç? "