"SÜPER SIRADAN KÖPEK"
Hayatım oldukça basitti. Günlerim sonsuz mama hayalini kurarak geçiyordu. Techo Yazılım’daki yuvamda, bir gün o büyük hayalimi gerçekleştirmenin yollarını arıyordum. Tam “sonsuz mama makinesi”nin son rötuşlarını yapıyordum ki…
ZIP!
Ne olduğunu anlayamadım. Saniyeler içinde etrafım ışıklandı, kulaklarım uğuldadı ve kendimi bambaşka bir yerde buldum.
İşin en şaşırtıcı yanı? Yalnız değildim!
Yanımda birbirinden tuhaf, birbirinden eğlenceli yeni dostlar belirmişti. Her biri farklı bir portaldan, farklı bir dünyadan gelmiş gibiydi. Kimi konuşuyor, kimi uçuyor, kimi ise benim gibi şaşkın şaşkın etrafına bakınıyordu. Ama hepimizin ortak bir noktası vardı: Bu havrıka maceraya hazırdık!
Kendi halinde, sıradan bir köpek sanıyoruz, sonra birden portallar arasında kayboluveriyor! Tahmin ettiğiniz gibi, Kucho’dan bahsediyorum.
Kucho, Techo Yazılım’da yaşayan sevimli bir dostumuz. Kemiklere, mamalara, saatlerce uyumaya ve tabii ki top kovalamaya bayılıyor. Yani özetle: süper sıradan bir köpek. Ama hikâyeleri hiç de sıradan değil!
Kitabımızda Kucho’nun üç farklı macerası anlatılıyor. Ve yalnız değil! Yanında Cici, Keday, Oli ve Kargi var. Bu tuhaf ama bir o kadar eğlenceli ekip, portallar arasında dolaşırken başlarına gelmeyen kalmıyor.
Tabii bir de düşmanlar var: Köksal ve Kofi – bu ikili macera boyunca Kucho ve arkadaşlarının başına türlü işler açıyor.
Üç Hikaye, Üç Macera
1. Hikaye – Kayboluş
Kucho, sınırsız yemek hayaliyle bilgisayarları kurcalar ve kendini portallar arasında kaybolmuş halde bulur. Acaba evine, yuvası Techo Yazılım’a geri dönebilecek mi?
2. Hikaye – Uyuyan Prenses Tokası
Kofi, Cici’nin en sevdiği uyuyan prenses tokasını çalmıştır. Ekip toka peşine düşer ve bu süreçte kendilerini Kuzey Kutbu’nda bulurlar. Soğuk, macera ve bol kahkaha…