..." Tanrı' nın sonsuz dehasını arama serüveni sebebiyle çıplak elleri sızlıyor, böylece kalbi onun sevgisiyle doluyordu."
..."kendisine yardım etmesi için gelen aileleri, yoluna doğrudan Tanrı'nın çıkardığına inanmaktaydı.
MİMAR& KEİTH ABLOW
Gerilim/Korku
Tüyler ürpertici bir sahneyle başladı kitap, bitene kadar da gerginlik devam etti. Dahi mimar West Cross, korkunç yöntemlerle öldürdüğü insanları o kadar ustalıkla parçalıyor ki mimar mı adlî tıp uzmanı mi dedirtiyor. Seçtiği kurbanlar ailelerinin hayatlarını alt üst ettiğine inandığı insanlar, onları ortadan kaldırarak Tanrısal bir hizmete katkı sağladığına inanıyor. Ancak ardı ardına işlenen cinay*tler FBI nın kadrajına giriyor ve adlî psikiyatr Frank Clevenger" le tanışıyoruz. Cross'un seri katil olmasının izini sürerken sıra dışı geçmişini de öğreniyoruz.
Şi*deti ve öld*rmeyi ailelere yeniden şekil vermek için ve Tanrı adına yapıyordu.
O, Tanrı" nın mutlu ve yorgun askeriydi.
Tanrı' nın yüceliğini onu kuşattığını hissedip, ürpermişti.
Tanrı' nın insana karşı taşıdığı bitmez, tükenmez umuttan her zaman çok etkilenmisti.
Yazarın en karanlık kurgularından birisi olarak nitelendiriliyor #mimar #keithablow
Muhteşem detaylar, çok zekice kurgulanmış bir olay örgüsüyle, hayrete düşürüyorsunuz #psikopat yazarın diğer kitabı, okunacaklar listemde bekliyor.