Harry Hole Serisi 4

Jo Nesbo
Dünyada romanları 15 milyon satan İskandinav polisiyesinin 1 numarası Jo Nesbo... "İntikam arındırır" Çağdaş polisiyenin en etkileyici başkahramanlarından Harry Hole ile tanışın... Oslo’da bir banka soygunu sırasında banka görevlisi öldürülünce, Dedektif Harry Hole soruşturmaya dahil olur. Harry, hiçbir iz bırakmayan soyguncunun peşindeyken, eski kız arkadaşı Anna’nın yemek davetini kabul eder. Akşam yemeğinin ertesinde kendi evinde uyandığında, son 12 saatte neler olduğunu anımsayamadığını fark eder. Anna ertesi gün ölü bulunur, çok geçmeden o geceden haberdar olan biri Harry’yi tehdit etmeye başlar. Harry Hole hem kendini temize çıkarmak, hem de devam eden banka soygunlarını durdurmak zorundadır. "Nesbo’nun romanları çılgınca bağımlılık yaratıyor." -Vanity Fair- "Yeni Stieg Larsson." -Independent-
Tahmini Okuma Süresi: 14 sa. 37 dk.Sayfa Sayısı: 516Basım Tarihi: Şubat 2022İlk Yayın Tarihi: Ocak 2002Yayınevi: Doğan KitapOrijinal Adı: Sorgenfri (Harry Hole #4)
ISBN: 9786050912333Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

515 syf.
Puan vermedi
#okudumbitti #kitapyorum Merhaba sevgili Kitap Aşıkları ️ Bundan sonra Ki Nesbo yolculuğunda bende varım Harry Hole bizim aykırı dedektif ..neden aykırı dersek pek kamu düzenine uymuyor olayları kendi stratejileriyle pekte kurallara uygun çözümlediği söylenemez . Ama onu Harry yapan bu bence Harry eski sevgilisi Anna'nin ısrarlarına karşı
NemesisJo Nesbo · Doğan Kitap · 2022850 okunma
515 syf.
Puan vermedi
Yazar bu defa işleri çok karıştırmış. Banka soygunları, cinayetler, birbiriyle bağlantısız görünen olaylar. O kadar karıştırmış ki, Prens'in neyi bilip neyi bilmediği konusunda mantık hatası var mı anlayamadım. Garibim Harry bu sefer eski sevgilisini öldürmekle suçlanıyor. Fakat kitapta iki yeni karakter var ve sadece onlar için bile okunabilir. Okudum, beğendim.
NemesisJo Nesbo · Doğan Kitap · 2022850 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.