Ekim 2018
Vaveyla Yayıncılık

·176 syf.·
2018 85. kitabı
Kitap hakkında çokca bilgi içerdiğini belirterek başlamak istiyorum bu incelememsi yazıma... Çiçeği burnunda yazar olan Aykut arkadaşımızın 2. Kitabı olan "Paye" ilk kitabı olan
2018 82. kitabı
Sevgili Aykut Kardeşimizin, 1k üyesi olması, bu kitabı benim için daha değerli bir hale getirdi. Yazarın, naif kişiliğinin yanında naif bir kalemi var. Kitabın konusu bilindik. Yazar konuyu gerçekçilikten uzaklaştırmadan anlatmış ve sade bir anlatımla anlatmış. Bu okuyucuyu kitaptan uzaklaştırmıyor. Bu güzel bir şey! Çok genç yaşta böyle güzel bir edebi üsluba sahip olması; Yazarın, gelecekte, edebiyat sahnesindeki yerinin hatırı sayılır bir yer olacağı kesin. Umarım yazmayı bırakmaz. Bu güzel eseri bizimle paylaştığı için Aykut GÜNAYDIN'a çok teşekkür ediyorum. *** Umarım 1k ailesinin bu güzel karakterli üyesine, tüm aile olarak sahip çıkarız.
2018 84. kitabı
Okunma: 15 Kasım 2018 22:11
Pâye ne demek oradan başlayalım. Değer, derece, aşama, önem, rütbe anlamına geliyormuş, ben de yeni öğrendim. Babasını öldürenlerle yüzleşmek için, köyüne giden Halil'in hikayesinin anlatıldığı
2018 42. kitabı
Bu incelemeyi yazmak ve yazmamak arasında çok kararsız kaldım. Kitap piyasaya 20 gün önce sürüldü. Şu zamana kadar çevremde okuyan insanlardan çok sık gelen bir soru var bu inceleme altında da
Ağalık
2018 118. kitabı
Spoiler içerir. Yaşar Kemal’in “ Teneke “ kitabını okuduğum sırada Aykut bana “ Paye “ kitabını okuyup okuyamacağım sorusunu yöneltti. Bu tarz önerilere ne kadar kapalı olsamda bu ülkede hala nice
PâyeAykut Günaydın · Vaveyla Yayıncılık · 201836 okunma
‘’ Kader biraz da eğitimden geçer’’
2018 45. kitabı
Aykut Günaydın
Aykut Günaydın
Önce özür dilerim diye başlamak istiyorum yazıma. Kitabı yollaman üzerinden epey bir zaman geçti şimdiye kadar çoktan inceleme yazılmadıydı ama umarım bunu bir kasıt