Konusu: Bir tarafta zenginlik ve lüks içinde yaşayan Buket, bir tarafta herkesin korktuğu, tehlikeli ve insafsız Kağan! Buket'in hayatı babasının iflasıyla değişir ve eski kusursuz günlerini İzmir'de bırakarak zorlu bir yaşam süreceği Ankara'ya taşınmak zorunda kalır. Buket, çevresine ve yeni başladığı liseye uyum sağlamaya çalışırken öyle büyük bir hata yapar ki her tavrıyla belayı temsil eden Kağan'ın tüm dikkatini üzerine çeker.
Hiçbir sınır tanımayan Kağan, Buket'e olan öfkesini göstermekten geri durmaz. İkisi de birbirinden ölesiye nefret ederken, kaçınılmaz sona doğru adım adım yaklaşıp kendilerini imkânsız bir aşkın içinde bulurlar.
Selamlar, selamlar. Evet bu kitabı hala okuyan kaldım ya? Bir tek ben galiba :D ama tabiikide kitabın kötü olduğunu biliyorum, biz eleştirmek için buradayız. Eleştirmek dedim ama kitap o kadar boşki eleştirecek bir şey yok shhshs.
Kötü çocuk incelememde yaptığım bütün eliştireler bu kitap içinde geçerli. Ama bu çok daha kötü versiyonu. Kitabında isminden anlaşıldığı gibi, galiba bunu yazanda, basanda psikopat. Bu kitaba giden ağaçlara üzülüyorum çünkü binlerce okur okudu bu kitabı.
Kağan karakterimizde tabiiki bütün pislikler var. Ve nedense bütün okul ondan korkuyor (ne hikmetse!) tabii bizim salak kızımız Buket'de o dakika ona koşuyor. Ben böyle aptal karakter okumadım ya... Birde bütün seri boyunca Kağanla Buketin birbirine trip atmasını okuyoruz. Bi' küsüyorlar, bi' barışıyorlar. Bundan başka işleri yok bu elemanların.
Tek sevdiğim şey alıntıları oldu. Arada iyi betimlemeleri vardı. Yazat böyle betimlemeleri kitapda daha çok yazsaydı, kitap daha iyi olurdu bence.
Okumak istiyorsanız da, okumayın!