SPOI İÇERIR SONUNU BILE YAZDIM
Kitapta kesinlikle +18 sahne yoktu , kitap ne kadar 5 seriden oluşsa da çok akıcı bir seriydi 400 sayfalık kitapları resmen bir günde bitiriyordum ben, dil açısından çok akıcıydi ,ama bana sonu eksik geldi nedense ,mesela Buket ve Kağa ünüversite ye gitmesini okumak isterdim ,Cansu ve Emrenin hamileliğin ailesine söylemesini okumak isterdim ,Mert ve Asel ve en büyük çelişki Hakan ,Hakan ve Gazel 'in aşkını da merak ediyorum .
Sinir olduğum yere gelelim Allah aşkına 17 yaşındaki Cansuyu hamile bıraktırma nedir sen daha 17 sin kendine gel ,yani kısacası Yaş açısından bakarsak berbat sahneler vardı, Kağan'ın ilk başlarda durmadan Bukete kötü davranıp Buketin bunu normalleştirmesi kötüydü ,bazen ne kadar aşık olursak olalım biz daha önemliyizdir.Mesela Emrenin Cansuya berbat ötesi davranması ama Cansu'nun onu hala sevmesi çok berbat bir durumdu ,tekmeyi basması gerekirdi .
Kitabın konusuna gelecek olursam; Buket adındaki kız karakterimiz İzmir'de yaşayan zengin bir kızdır babası iflas edince ailecek Ankara'ya taşınırlar ama ailesi iflas ettiği için bir mahalle lisesinde okumaya başlar aynı zamanda yaşadığı mahalle çok tekinsiz bir yerdir lisede Kaan adındaki erkek karakterlerini Buket'i ilk gördüğü anda Allah'a aşık olur Ona çekilmeye başlar Kaan aynı zamanda bir çetenin lideridir ve Onur adındaki abisin için çalışır hep yasa dışı işler yapar.Kağan ilk zamanlar Bukete kötü davranır Buket çok korkar sonra bir teslimatla ilgili bilgi edinir ve polise ihbar eder sonea zaten olaylar başlıyor Kağan 'ın abisi onu tehdit eder ailesi ile ilgisi Neyse arada olaylar oluyor Buket ve Kağan birbirlerine aşık oluyorlar sonra kötü karakter Bahadır Konuya giriyor ,Onur Buketin Bahadır yakın olmasını bilgi toplamasını istiyir ,Buket mecbur kabul