The Games Duet #2

İlk Yayın Tarihi:
3 Ocak 2017
EverAfter Romance
Orijinal Adı:
Separation Games (The Games Duet #2)
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce
Sıralamalar

2024 21. kitabı
Adam ve Diana'nın evlilikleri bitme aşamasında diğer kitapta süreleri dolmadan Adam bitiriyordu. Bu sefer roller değişti, eşinin peşinden koşan bu sefer Diana. Adam'ı o şekilde sevdiği için peşinden koşuyor ama bu seferde Adam, Diana dan uzak duruyor bakalım neler olacak.
Ayrılık Oyunları
2020 6. kitabı
Okunma: 31 Ekim 2020 15:22
Çünkü kalp içinden geleni yapar, düşünmez. Yanlış kararlar verir. Uzun vadede ne olacağını hesaplamaz. Çünkü kalp Adam’ı geri kazanmaya karar vermiş olabilir; ama oyunun son hamlesinde ilk kırılan kendisi olacaktır. Okumanızı Tavsiye Ederim :)
1000Kitap Gerçek Okurlar
2018 4. kitabı
Okunma: 26 Haziran 2018 00:09
ARILIK OYUNLARI'dan beklentim çoktu ilk kitap olan EVLİLİK OYUNLARI hiç ummadığım gibi çıkmış beni şaşırtmıştı fakar 2. kitap sadece yazmak için yazılmış iyi başlayıp sonlara doğru okadar sıktı ki acaba son 50 sayfayı okumadan son sayfaya mı geçsem dedim. Kısacası benim için büyük hayal kırıklı oldu. Tavsiye edermiyim? ederim çünkü okunan hiç bir kitabın vakit kaybı olduğunu düşünmüyorum.
2020 7. kitabı
Çok kötüydü. Çok çok sıkıcıydı. Çiftin canları sıkılmış yok seviyorum yok sevmiyorum. Paraları çok kendilerine dert arıyorlar. Okuyup da boşuna zaman kaybetmeyin.
·352 syf.·
2018 102. kitabı
Evlilik Oyunlar'ının ikinci kitabı olan Ayrılık Oyunları; yapılan 30 günlük anlaşmanın son yarısı ve daha fazlasında yaşananları okuyoruz. Diana'nın aslında kim olduğunu öğrenme ve Adam'ı kazanma çabası... Ayrıca Adam'ın Diana'yı sevebileceğini öğrenmesi ve Diana'ya istediği kişi olmasına izin vermesi. Biraz karmaşık cümleler oldu. Adam ve Diana'nın düşünceleri gibi. Yazar duygu iniş çıkışlarını, umudu, kaybedişi, kalp kırıklarını bize çok iyi yansıtmış. Adam ve Diana ile yapılan yolculuk güzeldi. Elli Ton furyasından sonra çıkan serilerin içerisinde en iyilerinden biriydi bence. Adam ve Diana'nın aşkı okunmaya değer. Diana'nın güçlü karakteri ve Adam'ın Diana'yı kendinden bile koruma çabası çok güzeldi.
2021 6. kitabı
Sanırım okuduğum en kötü serilerden biriydi. Sırf meraktan oturup iki kitabı da okudum ve her anından nefret ettim. Kendime bu işkenceyi neden yaptığımı da hiç bilmiyorum. Olaylar ve karakterler dahilinde kurgu cidden kötüydü ve bence amatörceydi. Yazar bir şeyler yapmaya çalışmış ama ne? Bir şeyler var ama yarım yamalak. Tamam kalemi güzeldi ama kurguyu kesinlikle kurtaramıştı, o karakterle bunu yapması mümkün değildi zaten de neyse. Kim neyi neden yapıyor anlamıyoruz. Yazar sanırım bizi kendisi gibi kitabın tüm ayrıntılılarını bildiğimizi varsayarak çok detaya girmemiş. Tasvir desen adamın sadece mavi gözlü olduğunu biliyorum. Kitabın ilk kısmı güzel ve farklı başladı ama sonlara doğru kötüleşti. Fakat ikinci kitap... Tam bir hayal kırıklığıydı. Daha sert şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Saçma bir ikilemde bocaladılar o ikilem bir yerden sonra kırıldı ama nasıl kırıldı onu bile anlamadım. Karakter gelişim aşaması yarım kalmış. Karakterin neden öyle olduğu üstü kapalı bir şekilde tek sahneye sığdırılmış. Neden düzeldiği meçhul. Sevgileri bana hiç geçmedi allah var adamın sevgisini yine az çok başlarda hissettim ama sonra ı ıh. İki karakteri de yan karakteri de gram sevmedim. Zaten dark romans sevmiyorum bir kez daha nefret ettim. Bu türde olan cidden en başarılı kitap elli ton, işlenişi sayesinde zirvede kalmaya devam edecek. Kesinlikle okumayın tavsiye etmiyorum.
2020 116. kitabı
Okunma: 16 Ekim 2020 19:53
C.D Reiss'in ikinci kitabı ayrılık oyunları ile karsinizdayim. Sevgili Diana ve Adam beni birazcık delirtmis olabilirsiniz bu kitapta. Baya bir gelgit halı oldu hiç sevmem. Adam asiri derece içine kapandı iradesine direndi. Sebebini çok iyi anlıyorum bir parterine aşık olamayacagi fikri hala kafasindaydi. Son 100 sayfa falan Adam'i ağzından anlatildi. Diana yi okumak çok iyi geldi bu kitapta acayip cesurdu benim gözümde. Çoğu yerde aferin kızıma dedim. Sevdiği beyin peşinden sonuna kadar gitti. Ayrıca itaatkarligi sadece Adam'a aitti buna bayıldım. Kendis sınırlarını kesfetmek ve Adam'i kazanmak için sınırlarını zorladı. Bı yerde kırıldı ve kendini geri çekti. Bundan sonra Adam'i mucadelesini okuduk. Beni çok sinir etse de affettim Adam'i. Mükemmel bir çift oldular birbirleri için yaratilmislardi. Tatlı ve mutlu son bitti. Ah bu arada Serena ve Stefan mukemmel bir değişim geçirdi buna çok memnun oldum. Kitap beni tatmin etti. Yazar çok uzatmadan bitirmiş. Kabak tadı vermedi hiç bir şey. Okuyacaksınız bu tarz kitap kesinlikle bu seriyi okumalısınız.

C. D. ReissYazar · 21 kitap
C.D. Reiss, bir USA Today Çoksatar yazarı. Yine de çok çalışması, kütük kesip su taşıması gereken biri. Bunları kitabın satır aralarında bulabilirsiniz. Avukatı bu konuyu Tanrı’yla çözmeye çalışıyor ama bu arada onu ararsanız ve telefona çıkmazsa bilin ki kuyunun başında kova dolduruyordur. New York City’de doğdu, Hollywood’a taşındı ve USC’den senaryo yazarlığı alanında master derecesi aldı. Bilmek isterseniz, bu derece onu bir yere götürmedi ama roman yazmak konusunda kocaman bir egosu olmasını sağladı. Ona genellikle Müstehcen Shakespeare diyorlar ve bu koltuklarını kabartıyor ama bu durum onu kütük kesmekten alıkoymuyor. Evlilik Oyunları adlı romanıyla 2017 yılında Audie Award for Erotica ödülünü kazandı.