Sıcak Ayaz

Destek Yayınları

Sıcak Ayaz (Spoiler)
2023 3. kitabı
Okunma: 23 Aralık 2023 20:04
Sonbahar yağmurunda sensiz ıslanacaksam,kahvemin yanında kahvesini yudumlayan sen olmayacaksan,kabustan korkarak uyandığımda sana sarılamayacaksam,beraber hayal kurup beraber yaşayamayacaksam,beni sevdiğini söylemenin ne anlamı var ki? °°° Bir dize şiir olmuştu gecelerimiz... Bir sigara kadar kısa,o kadar da zehirliydi kavuşmalarımız... Güneşi katil bilircesine,gözlerimizle sevişmemiz... Gün yüzüne çıkmaz,bu aşk hiç bitmez sanmıştık. Serkan Özel
2018 9. kitabı
Okunma: 18 Mart 2018 12:00
Güzel bir kitap ama sürekli aynı kelimeler tekrarlanmış yinede çok sıkıcı gelmedi akıcı oldugu için fazla sıkılmadım kitapta ara ara sözlere yer verilip renklendirilmiş .. Sözler en azından kitaba canlılık katmış .. Okumanızı çok tavsiye etmiyorum ama yinede okuyan herkese keyifli okumalar :)
2023 9. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2023 21:05
Depresif bir haldeyseniz, terk edilmiş veya aşk acısı çekiyorsanız bu kitap size hitap edebilir, onun haricinde pek de bir şey beklemeyin. İçinde çok güzel sözler de mevcut, Facebook'a yazmalık sözler de. :) Okuyacak bir şey bulamadığınızda okuyabilirsiniz. Okurken aşk acısı çekmiyor olmama rağmen depresyona girdim..
·208 syf.·
2020 23. kitabı
Bu kitap kitaptan çok yazarın eski sevgilisine konuşurcasına yazdığı şeylerin birleşimi olmuş, hatta yazara 'kitaba gerek yok hala seviyorsan git konuş bence' diyesim geldi çokça . Kitapta genel bir konu yok, karakterler yok ve sürekli aynı şeyleri de tekrar ettiği için hiç bir akıcılığı olmayan bir kitap. Okurken bu denli boğulduğumu hissettiğim başka bir kitap olmamıştır sanırım, ‘artık sadede gel’ diye düşünüp sıkıldığım da çok oldu. Elinizde okuyacak başka kitap yoksa okuyun yoksa hiç başlamayın.
2019 3. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2019 02:10
Ben sana ölümün kıyısında yaşama tutunmuş bir hayattan geliyorum... Ötesi berisi olmayan sadece ötelenmiş bir hayatın en ince ipine tutunmuş. Kaybedecek birşeyi olmayan ama sürekli kazanmaya çalışılan hayatın tam içinden... Kitabı okurken aslında merak ettiğim tek bir konu vardı. Bunca olumsuz satırları kaleme alırken Sevdiği insan yanındamıydı? Yoksa sırf kavuşabilmek için miydi bunca çaba? Cevabını bulamadığım bu sorunun yanıtı sanırım Serkan ÖZEL'in hayallerinin arasında gizli kalacak. Bana öğrettiği birşey varsa buda gidenin bir daha geri gelmediği. Geri gelmemesinin sebeplerini Sanırım Yazar kadar bende bilmiyorum. Şimdi biliyorum Desem yalan olur. Yalan olur Derken, Gidenin gitmek için bulamadığı bahanelerin ardına sakladığı yalanlar kadar yalan olur. Şimdi bir gerçek peşinde koşan Yazar niye bu kadar bahaneye inanıp sevdi diye merak etmedimde değil. Sonra bir başka sayfada bu sorunun cevabını veriyor. Diyorki Kendi kendine. Kendi kendine de değil onu dinleyen kendine. "Eğer inanmış olsaydım bahanelere Sevmeyecekti beni. Zaten inandığım içinde Sevmedi. Sevmediği için ben sevmekten vazgeçecek değildim ama. Ben vazgeçmedim diye o vazgeçti zaten. Zaten Aşk iki Kalbin içinde birinin vazgeçip diğerinin vazeçmeden sonsuza kadar sevmesi değilmidir ? "Aslında burada haklıydı Aşk buydu. Birinin bekleyip diğerinin gitmesi. yada Birinin; Sen daha iyilerine layıksın deyip,Diğerinin de bu yalana inanması. Bu kadar olumsuz niyeyim diye soracak olursanız. Bende onca sayfa içinde olumlu bir yanıt bulamadım kendime. Varmıydı da ben bulamadım yoksa gerçekten mi yoktu. İşte bu sorunun cevabını da bulamadım. Ne aradık kitabın içinde diye sordum aslında kendime. Yani onca kitap sayfası içinde illaki bir sorunun yanıtı vardı diye düşündüm. 200 sayfa içinde kendini kaybetmeyen
2015 87. kitabı
Bir daha bu tarz kitaplara yaklaşmama kararı aldıran kitaptır. Çok sıkıcı,hep tekrar. Yazmış olmak için yazılmış gibi duran betimlemeler.Olmamış.
2022 8. kitabı
Okunma: 11 Mart 2022 20:56
Bir kitabı yazmak için kendinizi ne kadar zorlasanız ortaya çıkan eser bundan bir tık daha iyi olurdu belki de.. Okurken yorulduğum, kızdığım ve sıkıldığım bir eserdi. Kitap aşk adına yazılmış sanırım ama aşktan çok sitem, acı ve gereksiz bir yakarış var. İçerisinde yer yer güzel sözler olsa da çoğu zaman kelimeler tekrar edilmiş malesef. Bundan fazla ne söylenir bilemiyorum. Daha önce okumuş olan var ise kitap hakkında ki düşüncelerinizi yorum olarak bekliyorum. Bol ve keyifli okumalar
2015 6. kitabı
okudum ama niye okudum sırf kitaba başladım diye okuyup bitirdim. yani nasıl bu kadar cümleler benzer olur. aynı cümleler tekrarlanır durur bilemiyorum. bu kitabı hiç sevmedim.
2019 15. kitabı
Okunma: 21 Mart 2019 12:59
Ben sana ölümün kıyısında yaşama tutunmuş bir hayattan geliyorum. Sonbahar yağmurunda sensiz ıslanacaksam, kahvemin yanında kahvesini yudumlayan sen olmayacaksan, kabustan korkarak uyandığımda sana sarılamayacaksam, beraber hayal kurup birlikte yaşayamayacaksam, beni sevdiğini söylemenin ne anlamı var ki? Madem bunları seninle yapamayacağım, daha fazla varlığına alıştırmadan git. Hiç olmazsa acıların tat versin bana. Nasıl olsa ben sevmekten vazgeçmeyeceğim. Bir gün olur da bunları benimle yaşamak istersen, ölüme terk ettiğin yerdeyim
İlişkiler
2018 23. kitabı
Tek bir satır sadece... Gerisi gerçekten hayal kırıklığı oldu... Tasnif dışı... Ben seni; gözlerinle gözlerime çarpıp, yüreğime düştüğün an sevdim.Sevgilim...

Serkan ÖzelYazar · 6 kitap
Sıcak Ayaz ve Kapalı Gişe Yalnızlık adlı kitaplarının yazarı olan Serkan Özel 2013 yılında Destek Yayınları’ndan çıkarmış olduğu kitapları ile tanınmıştır. Özellikle ”Sıcak Ayaz” adlı kitabı ile ismini duyuran Serkan Özel, bu kitabı ile büyük çıkış yakalamıştır.