Nisan 2019
Motto Yayınları

sus
Okunma: 24 Şubat 2020 03:11
Altın kalem ödüllü yazarımızın atın gibi bir esere daha imza atmış olması çok hoş. Kitabın kapak tasarımı beni en etkileyen şey oldu ama *Kuş isimli öykünün ilginçliği beni büyüledi. Tuz isimli öyküde gülmekten öldürdü. :) Öykülere fantastik bir hava verilmesi en bayıldığım nokta oldu. Son hikayede hem canımı sıktı hemde Ersin'e acayip sinir oldum. Tüm küfürleri edesim var ama neyse... :) Yazarımız birçok dalda kendini ispatlamış biri olarak bu kitabın konusunda da efsanevi kurgu oluşturmuş. Lakin küçük bir olumsuz eleştiri yapacak olursam kitap çoğu yerde sadece konuşmalardan mevcut. Bu benim okumamamda kolaylık sağlasa da kitabın kalitesinin biraz geri plana atacağını düşünüyorum. Onun dışında senaryo olabilicek yazıya sahip. Yazarımızın kalemine sağlık diyorum. ... Alıntılar; "Zaman yok ki, artık sabır gereksin. Hasta yok ki karşında ilaç istesin. Sen sırların içindeyken, gerçek kime gereksin? Madem sen gerçeksi, madem hayatın kendisisin; bırak hayatın arkadaşı yanına gelsin." "Sevdiğini kendinden önce yitirenlere... Yokluğunun düşüncesi bile böyle acı vermişken, yokluğunu yaşama ne işkencedir." "Aşka yanmış olanı ateş yakar mı?" "Tüm hızıyla yakalama imkanı varmışçasına, sanki bir umutla, belki yarım saat önce koşan arkadaşının peşine düştü. Koşmak nafile, uçsa bile yetişemezdi ona. Çünkü öndekinin acısı, arkadakinin pişmanlığı vardı. Ve bu durumda acı, her daim pişmanlığa galip geliyordu ama yine de umut. İnsan umut ettiği sürece vardı ya. Ve umut, belki pişmanlıkla birleşirse acıya yetişebilirdi."
Okunma: 04 Mart 2020 08:50
Kitabın kapak tasarımı çok ilgimi çekti ama içerisi daha ilgimi. Çekti ki bir solukta okudum.... Gelelim konusuna kitap 5 bölümden oluşmaktadır.. Sus, kuş, kış, tuz, buz.. Kitap içinde biraz kuş olasım geldi gidip merak ettiklerime camdan bakıp kaçasım geldi.. İzmire gittim kitabın bir bölümünde yolculuk yaptığım anılar geçti gözümden... Birde #erythrai öğrendim araştırıp gideceğim yerler arasında... Bir ara İstanbul sahilinde bankta oturup düşündüm... Hele son bölümdeki Eskişehir özlemimi biraz daha artırdı... Altın kalem ödüllü yazarımızın kitabını çok sevdiğimi belirtmek isterim
#okudumbitti️ #kitapyorum #sus ️ 179 Sayfa
2020 66. kitabı
Kitap tam beş hikayeden oluşmaktadır. Bunlar sırasıyla: ️Sus ️Kuş ️Kış ️Tuz ️Buz İçlerinden en sevdiğim hikayeler kuş ve buz olmuştur. Farklı kurgularla yazılmış olan bu hikayelerde doğa ve hayvanlar üzerine değinerek güzel mesajlar verilmektedir. Kitap genel olarak ikili konuşmalardan oluşmaktadır. Akıcı bir şekilde yazılan bu kitapta, yazarın dili oldukça sade, hikayeleri ise okuyucuya aktarımı yalın bir şekildedir. Yalnız kitapta fazlasıyla yazım hataları var.Buna yayinevinin hatası da diyebiliriz. Farklı hikayelerden oluşan, akıcı kitaplari seviyorsanız bir bakın derim Yazarımızın kalemi daim olması dileğiyle.
2021 69. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2021 00:00
Yepyeni kitabımla sizlerleyim. Kitabımız beş bölümden oluşuyor ve ilk bölümde güzel duygulardan sonra kuş bölümüne geçiyor. Cenk 2002 yılına dönüyor ve sabah koşusu ile güne başlıyor. Bol bol konuşanların olduğu ikinci bölüm bir anda bitecek gibi akıcı. . Aslında vaktim olsa bir gecede bitiririm ama yarın iş var. Hemde 12 saat olunca yorucu oluyor.
2020 16. kitabı
5 ayrı bölümden oluşan, her hikayede hayata dair ayrı ders niteliğinde mesajlar alacağınız, dili sade, akıcı ve sohbet ediyor gibi hissettiren, dinlenme molanız da değerlendireceğiniz bir kitap. Yazarımızın fantastik hava katmasının yanı sıra sanırım kuşlara zaâfımdan kaynaklı olsa gerek en sevdiğim bölüm "Kuş" oldu. Bir de sır vereyim! evdeki serserim onunla ilgilenmiyorum diye kıskançlıktan kitabı gagalayıp durdu. Ben severek okudum sizlere de tavsiyemdir.
2020 13. kitabı
Okunma: 19 Şubat 2020 16:52
Kitap beş bölümden oluşuyor. Her bölümde ayrı birer hikaye yer alıyor. İlk bölüm kitaba ismini veren “Sus”. Kitap ilk elime ulaştığında kapağı çok hoşuma gitmiş ve merak etmiştim acaba neden diye. Eğer okursanız kitabın bir bölümü olan ayrıca benimde en sevdiğim kısım “kuş” hikayesinden almış.Dili sade, konuşma havasında yazılmış. Okurken su gibi akıp gidiyor satırlar. Her hikayede anlamak isteyene çıkarabileceği kısa mesajlarda var
2020 28. kitabı
Merhaba arkadaşlar sizlere güzel bir kitap yorumuyla geldim Kitabımız 5 ayrı başlıkdan oluşuyor.Bunlar;Sus,Kuş,Kış,Tuz,Buz Hepsinin değişik,değişik konuları var en sevdiğim başlık ilk başlıkdı. Varlığının, görebildiklerinde değil, kendi benliğinde, bulamadıklarında olduğunu anlamıştı insanoğlu;kim olduğunu,yaşadıkça ve kendi benliğinde öbekleşmiş olan“Sus” kunluğuna taptıkça öğrenecekti.
2020 39. kitabı
Toplam 5 farklı bölümden oluşan benim için baş ucu niteliği taşıyan bir kitapla geldim. Kitabımızın kapağı anlatım dilinin sadeliği ve anlaşılır olması bölümlerin akıcı bir tarzla anlatılması ve verilen hisleri tam içimde yaşamam kitaba ayrı bir sempati duymamı sağladı. ۰ Kitapta yoğunluk olarak doğaya sevgi, doğayı korumak ve hayata dair verilen mesajlar her bölüm için farklı hikaye ve farklı sonuçlardan oluşan bu kitapta ben en çok sus bölümünü sevdim.