The Sweet Trilogy 1

GO! Kitap
Orijinal Adı:
Sweet Evil

2023 41. kitabı
Tatlı şeytanı ve serisini yıllar önce okumuştum, burada kitaplığıma eklemediğimi fark ettim ve gerektiği kıymeti vermediğimi anladım. Kitap gerçekten hayatımda okuduğum ilk ve tek fantastik kitap. Fantastik okumak konusunda çok cesaretsiz olan ben toplamda 3 kitap olan seriyi bir haftada bitirmiş ve büyük bir zevk almıştım. Eğer bunun gibi güzel ve akıcı fantastik kitap okuyan seven varsa öneri almak isterim. Gerçekten akıcı dili farklı olayları ile harika bir kitaptı. Sizi içine çekiyor adeta gülüyorsunuz ağlıyorsunuz şaşırıyorsunuz Annayla beraber aşık oluyorsunuz ve daha bir çok şey. Tavsiye ederim.
2022 134. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2022 22:32
Genel olarak basit bir dille yazılmış, akıcı bir kurguydu. Kitabı okurken ilk paragraftan kurguya giriyorsunuz ve kitabın sonuna kadar çıkamıyorsunuz. Kurguda Dükler, Nefiller, şeytanlar, melekler... vardı. Fantastik kurgu için oldukça ince düşünülmüştü. Ben çok sevdim. Bütün insanlar gibi bende yarının ne getireceğini veya hayatımın büyük resminde ne şekilde kullanılacağını bilemiyordum. Eğer hayat herkesin dediği gibi bir oyunsa, ben bu oyunu kazanmak istiyordum. Ellerimi cennete doğru kaldırdım. Ben de varım.
2021 118. kitabı
Okunma: 05 Mayıs 2021 00:03
Merhabalarrrr. Yine minnoş bir seriyle karşınızdayım. Tatlı Şeytan serisini yıllar önce okumuştum ve seriyi elden çıkarmıştım. Geçenlerde seriyi tekrar okumak istedim ve basımı tükenmiş olduğu için
2023 2. kitabı
Aşırı sürükleyici bir kitap. Okurken ana karakterlerin hissettiklerini iliklerime kadar hissediyorum. O kadar detaylı ve güzel bir şekilde anlatılıyor. Bir baş şeytan ile insan bir kadının çocuklarının hayatını anlatıyor. Mutlaka okuyun.
Aşk ve Nefret
·536 syf.·
2025 3. kitabı
Anna Whitt, insanların etrafında duygularına göre değişen renkleri göremese aslında sıradan bir kızdır. Bir konserde gördüğü Kaiden Rowe ile tanışınca, kendi hakkında aklına hayaline gelmeyecek şeyler öğrenecek ve sırılsıklam aşık olacaktır. İblislerle ve meleklerle dolu bu fantastik dünyanın tehlikeli maceraları utangaç ve erdemlik abidesi kızımız ile okunmaya değer bir hikaye. Kitabı genel anlamda sevdim. Dili basit ve sıkmadan, uzatmadan konuyu veren cinsten. Ana karakterler ve yan karakterler çok iyi düşünülerek oluşturulmuş. Anya'nın annesi Patti'yi ve arkadaşı Jay'i özellikle çok sevdim. Tek sevmediğim yanı fantastik dozun biraz abartılmış olduğuydu. Zaman zaman bu kadar da uçulmaz ama dediğim yerler oldu :) Edebi beklenti olmadan, farklı evrenler seven fantastik okurlara tavsiye ederim.
Tatlı Şeytan
2021 3. kitabı
Fantastik kitap sevenler için mükemmel. Bir solukta okudum. Okurken ana karakter anna ile bütün duyguları hissediyorum resmen. Kendimi bi ara öyle kaptırmışım ki deli deli kahkaha atarken buldum korku, üzntü, acı, heyecan.. diğer 3 kitabınıda aldım devam ediyorum.
Fantastik
2017 35. kitabı
Bu kitabı neden aldığımı bilmiyorum galiba ismimden dolayı ama konusuna gelirsek eğer klasik iblis melek kavgaları ve arada kalmış birisi. Okuyumca ilk aklıma ölümcül oyuncaklar serisi geldi ne yalan söyliyim ona benzettim biraz. Ve çok fazla bu tür distopya okuduğum için sıkıldım. Benim gibi daha önce melek, şeytan konulu genç kitaplarını okyan birinin sıkılacağı bie kitap.
2019 18. kitabı
Merhabalar, iyi günler. Kafes'i elime almış, didik didik okurken dünden önceki gün bitirmiş olduğum bir hikayeden bahsedeceğim. Tatlı Şeytan, belki de sıkılmadan tek nefeste okuyup bitirdiğim en iyi
Dükler ve Nefiller
2019 34. kitabı
Tatlı Serisi; Tatlı Şeytan Tatlı Tehlike
2015 172. kitabı
Diğer melek, şeytan konulu kitaplardan biraz farklıydı konusu ve bu hoşuma gitti.Melekli iblisli kitapları okumayı seviyorum bu kitabı da sevdim ama çok hareketsiz bir kitaptı, tam olaylar başladı derken kitap bitti. 2.kitap umarım bu kadar hareketsiz degildir. Bu arada go kitabın mıknatıslı kapak tasarımlarına bayiliyorum. ama bu kitabın kapak resmi için aynı şeyi söyleyemem çünkü kitabın kapağındaki kişileri cok itici buluyorum, hatta sırf o yüzden kitabi ilk çıktığı zamanlar almama rağmen daha yeni okudum.Kitabı ne zaman okumak için elime alsam bıraktım, okuyasim gelmedi resmen..

Wendy HigginsYazar · 4 kitap
Wendy Higgins (15 Mayıs 1977 doğumlu), Amerikalı bir USA Today ve NY Times'in en çok satan genç yetişkinler için romantik fantezi ve paranormal roman yazarıdır. Wendy, geleneksel ve bağımsız olarak yayınlanmış olan, karma yayıncılığın bir sesi. Wendy, George Mason Üniversitesi'nden Yaratıcı Yazarlık'ta lisans, Radford Üniversitesi'nden Müfredat ve Öğretim'de yüksek lisans derecesi aldı.Şu anda tam zamanlı yazar olan Wendy veteriner kocası, kızı, oğlu ve doggie Rue ile Virginia'nın Eastern Shore'da yaşayan eski bir lise İngilizce öğretmendir.