The Sweet Trilogy 2

Orijinal Adı:
Sweet Peril

2022 135. kitabı
Okunma: 22 Kasım 2022 03:15
İlk kitaba adapte olduktan sonra bu kitapta aktı gitti. İlk kitaba göre daha heyecanlı, şehvetli, kaosluydu. O yüzden bayıldımmmmm. 10/10 Genel olarak bu kitapta Anna ve Kaidan'ın bazı şeylerin üstesinden gelmesini gördük. Onun haricinde Anna'nın nefillerle bağlantıya geçip kendine bir ekip kurmasını gördük.
2021 43. kitabı
Gerçeküstü karakterlerin kahraman olduğu kitaplar okuyucu çekiyor mu ve seviliyor mu bilmiyorum. Ama kesinlikle bana göre değil. Herry Porter kitap ve film serisi milyarları peşinden sürükledi. Bu kitap da iblis melek gibi insanötesi kahramanlarının hayali hikayesi olan bir kitap. Okunması rahat. Ama benim icin sadece merak ettiğim ve yarım bırakmamak için okuduğum bir eser oldu. Hiristiyan efsaneleri ve yazarın hayal gücü birleşerek ortaya değişik bir konu cıkmış. İlgi alanınıza girmiyorsa hiç başlamayın...
2021 53. kitabı
Okunma: 03 Kasım 2021 11:41
Aşırı durağan bir kitaptı. İkinci kitap olduğu için biraz daha hareket olur sanmıştım ama yani birinci kitaptan bile daha bayıktı. Yine de keyifle okudum galiba sakinlik iyi geldi biraz. Üçüncü kitapta artık aksiyon patlaması olmazsa, benim şu "off bir kaç sene sonra tekrar okurum bu seriyi" arşivimde olmayacak. İki kitap kesinlikle bir daha yüzüne bakmam cinsindendi çünkü. Genel olarak akıcı bir dili kolay okunabilirliği vardı ve bildiğin aşk romanı gibiydi fantastik eser diye okunabilir mi bence çok yetersiz. Yine de kötü değildi.
2025 5. kitabı
Serinin ikinci kitabında Anna yaklaşan savaş için müttefik toplamaya başlıyor. Bu gezileri de Kopanoyla yapacak. Kai artik uzaklarda L.A de yaşıyor. Kitap durağan zaman zaman tekrara düşse de cabuk okunacak bir kitap. Herhangi bir edebî talebi karsilamasa da zaman geçirmek ve reading slumptan çıkmak için güzel bir seçenek bence. Özellikle küçük yaştaki okurlar daha çok sevecektir. Bizden geçmiş artık:) yine de son kitabı okumayi düşünüyorum. Yaklaşan savaş nasıl sonuçlanacak bakalım.
2017 2. kitabı
Okunma: 16 Şubat 2017 17:33
sırf bir arkadaşım bana bu serinin 3 kitabını aldı diye ve çok sevdiği için okumuştum. (2017 yılında) Şimdi aklıma geldi ekliyeyim dedim. 3. kitapta bol bol yazacağım ne düşündüğümü. Şimdilik aşırı basit bir kitap/seri demekle yetineceğim.
Tatlı TehlikeWendy Higgins · GO! Kitap · 2015529 okunma
Konusu itibariyle sıradan kalmıştı... Açıkçası isimle kitabın konusu arasında dağlar kadar fark vardı.Hosuma gitti fakat beklentilerimi karşılamadı.Daha farklı bir şey beklerdim.
2015 223. kitabı
Tatlı Tehlike'yi ara vermeden Tatlı Şeytan'ın hemen ardından okudum. Seri kitapları arasında bir kopukluk yaşamadım yani... O yüzden midir çözemedim bana çok da ağır gelmedi kitap ama beklenileni
Siyaset
2022 9. kitabı
Zorlu bir mücadele de kalbine söz geçirerek hareket etmek hem kötü hem iyi olmak öylesine zordur ki. Bazen sevdiğin kişiyi kendinden bile korumak isterken ve kendinden uzaklaştırırken, ondan uzakta nefes alamazsın.
2017 21. kitabı
Tatlı Şeytan'in devam kitabı olan bu kitap beklentileri tamamıyla olmasada karşılayacak. Sırlar ve sırlarla birlikte açığa çıkan sorumluluklar Anna'yı zor durumda bırakacak. Anna'nin bu zor zamanlarında tek bir kişi ona aşkıyla güç verecek o da Kaiden. Savaşın kalbi olan Anna fısıldayan iblislerden kurtulup zaferi tadabilecek mi sizce ?
2026 1. kitabı
Okunma: 10 Mart 2026 18:54
Kitabın başlarında ve ortalarında şöyle düşünüyordum: ne kadar gündelik dilli ve yüzeysel bir kitap. Tek güzel şey konu fikriydi sanki. Ama sona yaklaştıkça heyecanlanmaya başladı. Kaiden karakterini asıl oğlanı hiç sevmedim. Konusunun da getirdiği, yazarında yazımında aşırı genişlik vardı. Bazı yerleri cidden çok gavatça olan bir kitap. O kısımlar beni itti açıkçası. Okusanız anlarsınız. Bunların babası şeytan olduğu için görevleri de insanlara günah işletmek. Hepsinin branşı farklı. Yani bu konsepti sevdim ve sonunu da cidden sevdim. Ama onun dışında çok monoton ilerledi. Ve kaiden için nigga thats not my type. Kope'u tercih ederdim. Ve ilk defa bir kitapta zenci vardı okuduğum onu da asıl kız istemedi ahahah ama favori karakterim zaniah ( nasıl yazıldığını unuttum) uykum var o yüzden saçma yazdıysam kusura bakmayın çüzzx

Wendy HigginsYazar · 4 kitap
Wendy Higgins (15 Mayıs 1977 doğumlu), Amerikalı bir USA Today ve NY Times'in en çok satan genç yetişkinler için romantik fantezi ve paranormal roman yazarıdır. Wendy, geleneksel ve bağımsız olarak yayınlanmış olan, karma yayıncılığın bir sesi. Wendy, George Mason Üniversitesi'nden Yaratıcı Yazarlık'ta lisans, Radford Üniversitesi'nden Müfredat ve Öğretim'de yüksek lisans derecesi aldı.Şu anda tam zamanlı yazar olan Wendy veteriner kocası, kızı, oğlu ve doggie Rue ile Virginia'nın Eastern Shore'da yaşayan eski bir lise İngilizce öğretmendir.