Mindf*ck #1

İngilizce
E-kitap

2023 77. kitabı
Okunma: 21 Eylül 2023 14:43
FBI ajanı olan Logan tesadüfen Lana Myers'le karşılaşır ve ilk görüşten ondan etkilenmeye başlar. Kıvrak zekası, güzel görünümü, temiz siciliyle Logan'ın muhteşem kız arkadaş profiline uyan Lana aslında bir seri katil. Geçmişte Lana'ya cehennemi yaşatan kişilerden intikam almaya yeminli ve ortağı Jake'le beraber bu kişilere çeşitli işkenceler eder.. Konusuyla, ironik diyaloglarıyla okuması çok keyifli bir kitaptı. Logan'ın diğer soruşturmalarının geçiştirilmemiş olması, deliller ve bakış açılarını okumamız da ayrıca güzeldi. Bu güzelim kitabı bu kapakla katletseler de siz kapağa takılmadan listenizdeyse bekletmeden okuyun derim. · ⋆
2026 22. kitabı
Okunma: 28 Mart 2026 00:00
çokk ortalama bi giriş kitabıydı. her şeye ufaktan dokunulup bırakılmış gibiydi. anlatım yavandı, olaylar fazla hızlı ve yüzeyseldi bağlanamadım, hypelandığıma değmedi kadının geçmişini, adamları haklama motivasyonunu, dövüşmeyi öğrenişini net bi şekilde göremeyince duygusal olarak beni içine çekmedi böyle olunca da yaptıklarından etkilenemedim. seri olduğu için ilerleyen kitaplarla öğrenicez ok biliyorum ama pek bir şey bilmeden okuyunca keyif alamadım. sardı ama ne sırıttım ne heyecanlandım bomboş okudum bitti ilişkilerine de kapılamadım, aşkları(şüpheli) da çekimleri(yok) de bana geçmedi ama " kadın seri katil ve onu yakalamaya çalışan FBI ajanı " dinamiğinde potansiyel görüyorum sonu iyiydi, kadının paçayı nasıl kurtaracağını merak ettiğimden şuan ikincisi çıkmış olsaydı devam ederdim. çıktığında hala merak ediyo olursam devam edicem
2024 37. kitabı
Okunma: 19 Nisan 2024 14:35
kapak kurbanı kitaplardan biri daha... kurgusu güzel, anlatımı güzel, karakterleri ayrı güzel. tek kusuru kapakları olsun bakalım. daha ilk sayfalardan bizi kendine çeken bir hikâye. FBI ajanı Logan ve seri katil Lana'nın tanışmasıyla başlıyor kitap ve bizi olacaklara dair meraklandırmayı başarıyor. Lana'nın geçmişi öğrendikçe canımızı yakıyor, düşündükçe bile elim ayağım titriyor. yaptıklarından kolayca sıyrılan ve vicdanlarından arınıp kendi iyi hayatlarına bakan bu kişilerden intikamını alışını okuyoruz. tabii bu yolun içindeyken bir yandan da beklenmedik aşkını ele alıyor yazar. aralarındaki çekim, uyumları, ilişkileri çok güzeldi. uzun bir süredir merak ettiğim bir seri olsada hiç beklentiye girmemiştim. zaten kısa bir kitap su gibi aktı hiç sıkılmadan okudum. sonu da heyecanlı bitti bir an önce ikinci kitaba başlamak istiyorum ve devamında neler olacağını, nasıl biteceğini de merak ediyorum. kapağı bir kenara bırakıp bir şans vermenizi tavsiye ederim.
2026 17. kitabı
Okunma: 02 Nisan 2026 04:03
Çok uzun yıllardır okumak istediğim bir kitaptı.Yazarının vefatı sebebiyle hiç ümidim yoktu.Artemis çıkaracağını duyurduğunda bu yıl en çok bu seri için heyecanlandım.Büyük bir beklenti ile başladım ve kesinlikle bunu karşıladı.İlk konusundan sonra da hislerimden bahsedeceğim. Konusu,Lana 10 yıl önce kendisinin ve ailesinin başına gelen olayların intikamını almak için yola çıkmış bir seri katil.FBI’da çalışan Logan ile yolu bir cafede kesişiyor.Ne kadar yanlış olsa da Lana Logan’la görüşmeye başlıyor.Logan’ın bir yandan katilleri yakalaması ,Lana’nın cinayetlerine devam etmesi arasında yaşanan aşklarını okuyoruz. İlk olarak kitap kesinlikle bir giriş kitabıydı.Bu noktada puanım yüksek gelebilir sizlere.Ama ben şunu düşündüm.Kitap zaten kısa ,bu bir seri değil de tek kitap olsaydı ben 160 sayfayı okuduktan sonra tek nefes kitaba devam etmek isterdim.Bir çok şey tam anlamıyla anlatılmadı tabi.Lana’nın başına gelenleri tahmin etsek de hala bir gizem.Ama adeta küllerinden doğan bir karakter ,beyninin düşünce yapısı ve yaptıklarına ne kadar vahşice olsa da ben büyülendim.Logan ise gerçekten kitaplarda görmek isteyeceğim erkek karakterlerdendi.Yazarlar bazen kitaplarda bile saçmaladıkları için kötü yazılan erkek karakter okumaya tahammülüm yok.Lana’ya karşı çok düşünceliydi.Aslında ona çok kapıldı ,yoksa gözden kaçırılmayacak fireler verdi ama aşktan görmedi.Aralarındaki ilişki bence hızlı gelişmiş gibi görünse de uzun zamandır o çekimi hissetmeyen insanlar için (ki Lana başına gelenlerden sonra ilk defa hissediyor)normaldi bence.Kitabın sonu heyecanlı bitti.Yayın evi her ay bir kitabı çıkaracakmış,heyecanla bekliyorum.
2026 47. kitabı
#therisk #stabby #mindfckseries Lana Myers dışarıdan bakıldığında sakin, başarılı ve zarif bir kadın gibi görünür. Dikkat çekmez, sınırlarını bilir, düzenli bir hayat yaşar. Ancak geceleri, adalet sisteminin kapattığı dosyaları kendi yöntemleriyle yeniden açan biridir. Geçmişi kanla yazılmıştır ve o, affetmeyi ya da unutmayı seçmez. Her cinayet onun için bir imza, her plan kusursuz hesaplanmış bir hamledir. Sabırlıdır, zekidir ve asla yarım bırakmaz. Ta ki Logan Bennett’le tanışana kadar. Logan, ülkeyi sarsan seri katilin peşindeki FBI ajanıdır. Soğukkanlı, disiplinli ve adım adım hedefine yaklaşan bir avcıdır. Bilmediği tek şey ise aradığı katilin, kalbine en çok yaklaştırdığı kadın olduğudur. Lana için ilk kez risk bir ceset değil, bir kalp atışıdır. Bir seri katilin, onu yakalamakla görevli adama aşık olması oyunun bütün kurallarını değiştirir. Av ile avcı arasındaki çizgi silinirken tutku, ölüm kadar tehlikeli bir hal alır. Gerçek risk işte bu değil de nedir? S.T. Abby takma isimli yazarımızın gerçek adı Christie Owens. Farklı türlerde kitaplar yazmak için S.T. Abby, C.M. Owens ve Kristy Cunning gibi isimler kullanmış. Ne yazık ki 2021yılında vefat etmiş. Mindf*ck Serisi, toplam 5 kitaptan oluşuyor; - The Risk - Sidetracked - Scarlet Angel - All The Lies - Paint It All Red #therisk , yazarla tanışma kitabım oldu ve güzel arkadaşım bu seri TAM SENLİK deyince ne demek istediğini anladım. Gerçekten de tam benlik çıktı. Lana Myers… Tam bir intikam meleği. Sanki yıllar boyunca yaşadıklarının tüm yükünü, öfkesini ve zekasını bir planın içine yerleştirmiş. Planı öyle kusursuz ki, helal olsun. Kurbanlarını nasıl avladığını görseniz, önünde saygı ile eğilirsiniz. Ben ellerine sağlık diye diye okudum. Logan Bennett ise tam ters kutup: soğukkanlı, disiplinli, zekası ve
·162 syf.·
2026 51. kitabı
Bu kitabı seviyorum. Lana Mayers mükemmel birisin. Logan Bennet gelmiş geçmiş en iyi erkek karakterlerden biri olabilirsin. Sizi abartmak istiyorum. Yazarın kitabının başarını görememesi üzücü. Ülkemizde çıkacağını hiç düşünmemiştim ama sonunda kendi dilimde okumak muhteşem. Sayfalar o kadar hızlı akıp gidiyor ki.. Her sayfada Logan’a daha da hayran olurken Lana’ya sarılıp kollayasın geliyor. Yaşadıkları korkunç, yaptıkları daha da korkunç ama her zaman adelet sistemi adaleti sağlamaz. Bazen adaleti sağlamak için canavar olmak gerekir. Lana ve Logan’ın devam eden kısımlarda yaşayacakları çok merak uyandırıcı. Birinci kitabın bittiği yer kesinlikle merak dolu.
2026 19. kitabı
Okunma: 04 Nisan 2026 18:38
Evettt ikinci kitap nerde???? Heyecanlı başladı. Biraz hüsrana uğradım ne yazık ki. Iki en büyük düşmanını öldürüyor bundan tek okuduğumuz Jake'in midesinin dayanamadığı. Hadi ama dark romance okumak istesem binlerle kitap var bana intikamını alan güclü Kadın karakter lazım
2026 18. kitabı
Okunma: 07 Haziran 2026 00:00
Ayy, uzun zamandır bir kitabı bu kadar heyecanla okumamıştım! Seri katil bir kadın ile FBI ajanı arasındaki ilişki hem gerilimli hem de inanılmaz tatlıydı. Dili çok akıcı olduğu için sayfalar su gibi aktı. Finali ise tam merakın zirvesinde bitti. İkinci kitabı almadığıma resmen pişman oldum. Seriyi okumayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim!
2026 74. kitabı
Okunma: 18 Nisan 2026 13:53
Yurtdışında ve bizde bu kadar tantana koparan kitaptan haliyle beklentim yüksekti.Çok klişe bir kere- tamam ben de seviyorum klişe okumayı o yüzden bir itirazım yok-.Fakat giriş kitabı olarak bu kadar sıkıcı olabileceğini düşünmemiştim.Gerçekten, okurken çok sıkıldım.İkilinin arasındakiler bir anda geliştiği için ne ara bu kadar ciddi bir ilişkiye geçtiler onu da hissedemedim okurken.Ayrıca Logan ve ekibi FBI olarak okuduğum-gördüğüm en aptal ekip olabilir :))Üzgünüm ama komedi filmi gibiydi vakalara yaklaşımları.Zaten Lana,Logan'ın gösterdiği dosyaya şöyle bir göz atıp katil kim anlıyor hemen:)))Gerçekten komik :)))16 yaşındaki biri yazmış gibi bir kurgu var.2.kitapta da bir şans vereceğim ilk kitabın son sahnesi için o da. Sonra seriye devam edip etmeyeceğim karar vereceğim.
Wtf
2026 26. kitabı
Neyle başlasam bilemiyorum... Öncelikle höst ulan! Ehem... evet, neyse... Seri katil ve FBI ajanı aşkı dediler geldik ama bence inanılmaz ergence ve ZAVADANAK önümüze fırlatılmış bir çiftle karşılaştık. Logan denilen sözde FBI ajanı etrafına karşı sıfır görüş ve farkındalıkta. Lana isimli sözde seri katil sıfatı taşıyan hatun ise geçmişindeki kötüleri avlıyor. Bu ikilinin arasında romantik bir şey olmasa ve etik çatışma olsa inanın daha harika olurdu. Çünkü o romantik çekim resmen insanın suratına vurulan ıslak mop gibi bir etki yaratıyor. Ben anlamadım abi, ne alaka birden birbirlerinin "sözde profillerini" çıkarmaları. Birinin direkt suratına bakınca ne kadar yakınlık aradığını ama bunu uzun süredir tatmadığını uzattığı 20 dolardan anlayabiliyor musunuz? Lan mal mısınız? Gelelim Lana'nın çok zeki bir seri katil oluşuna... Hasbinallah... Sevgili kızçeler, siz hiç ayağınıza haddinden fazla büyük bir ayakkabı giyip onunla yürümeyi denediniz mi? Diyelim ayaklarınız 36-37 numara, bu Lana hanımefendi 46 numara ayakkabı giyiyormuş. Ayakkabılarında oluşan boşluğu doldursa bile ağırlığın eşit dağılması için ve o ağırlığı bacaklarının hareketiyle kontrol etmesi gerektiğinde sizce nasıl bir hareket akışı olur? Rica ediyorum bir deneyin. Sonra "Vay canına Lana çok zeki," yorumunu yapın. Ve sakın sırtına koyduğu ağırlıktan bahsetmeyin çünkü dağılan ağırlıkla sırta alınan ağırlık aynı şey değil. Her şey fazla tesadüfi bir şekilde meydana geliyor ve nedense Lana bir nedenle işi kotarıyor. O KADAR KAMERALAR FALAN VARKEN VESSELAM. Arkadaşının sisteme sızması da ilginç, o kadar kuvvetine laf edilmeyen bir beyefendi ki arkasında siber ayak izi falan da bırakmıyor. FBI siber konuda ya benimle aynı seviyede ya da bu Jake denen herif ilah seviyesinde siber bilgiye sahip. Normal bir

S. T. AbbyYazar · 6 kitap
Gerçek adı Christie Owens Cunningham olan 8 Mart 1984 doğumlu ABD'li bir aşk romanları yazarıdır. Takma isim olarak S. T. AbbyS. T. Abby, C. M. OwensC. M. Owens ve Kristy CunningKristy Cunning takma adlarını da kullanmıştır. Özellikle romantik komedi ve paranormal türlerde yazdığı kitaplarla tanındı. Evli e iki çocuk annesi olan yazar 24 Temmuz 2021'de Alabama, Cedar Bluff'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.