Selamlama kısmını hiç sevmiyorum o yüzden boş verin direkt kitaba geçelim.
Düşüncelerimi spoiler vermeden açıklayacağım.
Oldukça fazla tavsiye edilmişti rs'den çıkaran kitap önerisi alırken.. desem ki tam tersi oldu...3 puan kırdım ve hepsini tek tek açıklayacağım.
Öncelikle bu biraz öznel bir düşünce, bana hitap etmediği için kırdığım bir puan. Çok fazla smut vardı. Bana kitabın rahatsız edici olduğunu söylediler ve ben bunu tamamen kan ve vahşet anlamında algıladım ve ilk bölüm de böyle düşünmeme yardımcı oldu. Ancak kandan çok seks vardı?! Rahatsız edici nokta benim için buydu. Gerilim okuyoruz apla yanlış bölüme mi geldin?? Neyse dediğim gibi bu biraz daha öznel.
İkinci olarak okurken sıkıldım. Ters köşeyi çok bekledim gelmedi gelmedi en son aha bitti 5 vereceğim havasına girince minnoş bir şey koymuşlar. Etkilemedi beni. Ve Verity'nin yazılarını okumak ne kadar zevkli olduysa da diğer kadının (isminin yazılışını unuttum B12'nin işi çıktı kendisi yok buralarda) normal yaşamını okumak sıkıcıydı, meraklanamadım okurken.
Son olarak özgünlük. Kitaba başladığım andan itibaren elimde olmadan hizmetçiye benzetip durdum. Hasta eş, kurban koca, evde çalışmaya gelen fakir kadın, aşk, ikinci kadın, kadının ortadan kalkması bla bla. Hangi kitap daha önce yazılmış bilmiyorum ama sanırım etkilenmememin sebeplerinden biri de buydu.
Önerir miyim, çıtır bir ters köşe kitabı olabilir. En iyi ters koseleri okudum diyorsanız okuyabilirsiniz.
Teşekkür ederim okuduysanız incelemeyi. Bol kitaplı günler☆