Erdal Arslan
Yarım Kalan Öyküler; farklı yaşamları, aşkları, sevdaları, kâh tebessüm ettiren, kâh hüzünlendiren kıyıda köşede kalmış yaşanmışlıkları barındıran bir kitap… Günümüz genç yazarlarından, Erdal Arslan'ın, bu kitabı da zamanın daha değerli olduğu, hayatın daha çok mahalle aralarında zuhur bulduğu doksanlı yıllardan bu güne bizleri nostaljik öykülerle buluşturmaktadır. Yazarın, dönemin Türkiye'sinin doğusundan batısına hatta ülke sınırlarını aşan öykülemeleri hepimizin gördüğü, yaşadığı veya bizzat yaşamasa da duyduğu hayat hikâyelerini ele alır. Yazarın; yaşantılarının arasından cımbızla çektiği ve ustalıkla işlediği bu öyküler, görünen o ki; döneminin nitelikli eserleri arasında yerini alacak. Zaten her hayatta yarım kalan bir öykü yok mudur? -Yasemin Küçük-
Tahmini Okuma Süresi: 4 sa. 59 dk.Sayfa Sayısı: 176Basım Tarihi: Haziran 2017Yayınevi: Uyanış Yayınevi
ISBN: 9786059069410Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

176 syf.
10/10 puan verdi
Çok güzel. Öykülerin hepsi birbirinden güzel. Öykü sonlarındaki siyah motiflerle süslenmiş sözlere de ayrıca bayıldım. Bazı öyküler özellikle sanki yaşadıklarımı anlatmış. Mendilin arasında kurutulmuş papatya öyküsü ile unutulmuş sevgili öyküsünü çok çok beğendim.
Yarım Kalan ÖykülerErdal Arslan · Uyanış Yayınevi · 201726 okunma
176 syf.
9/10 puan verdi
Kitabı çok sevdim. Okurken sanki Sait Faik'in kitabını okuyormuş gibi oldum. Yazarın anlatımı muhteşem. Birkaç öyküsünde kahramanlar ile yaşadım resmen... Özellikle iki garip yolcu adlı öyküde çok hüzünlendim. Beni çok etkiledi. Okumanızı tavsiye ediyorum..
Yarım Kalan ÖykülerErdal Arslan · Uyanış Yayınevi · 201726 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.