"Yirmi dokuzunda benim için bir playlist hazırladı."
Sayfa 24 - Budala Kitap·Kitabı okudu
Bir şekilde rahatlamaya ihtiyacım vardı fakat içimi dökebileceğim tek kişi yine kendimdi.
Reklam
Ahahhsshhshshs
Anne dayağı yedim, baba dayağı yedim, hoca dayağı yedim, arkadaş dayağı yedim ama ben böyle bir dayak yemedim. Biri dinlendi, diğeri dövdü. Telefondan şarkı açıp fon müziği eşliğinde dövdüler. Haktan & Linet düetinde dayak atmayı bırakıp birer sigara yaktılar. Serdar Ortaç çalmaya başlayınca “vurun” diye yalvardım.Daha çok vurun.Kulaklarıma, kulaklarıma vurun.Beni asıl bitiren ise Ceza oldu. Adamın şarkı söylemesinden daha seri yumruk atmaya çalıştılar. “Nebiçim playlist lan buuuu.” Bayılmadan önceki son sözüm bu oldu.
Alıntı
Ben ölüler içinde yüzen ,ben tanrılar tarafından alnına ,”Sonsuza kadar acılar içinde kıvranacaktır “yazılan saray başyazmanı Patasana !
Alıntı
Öfffsss, günümüz pisliğinin içinde olması gereken!
Halk cezalarla yola getirilmek istenirse, onlar kendilerini cezalardan kurtarmaya çalışacaklar, ama hiç utanç duymayacaklardır. Onlar güzel ahlaka yönetilir ve terbiye gerekleriyle yola getirilmek istenirse utanç duyacaklar ve böylece iyi olmaya çalışacaklardır.
Sayfa 268·Kitabı okudu
Alıntı
...Konfüçyüs'ün şu sözünü hatırlatır: Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Ama ne olur bağırıp çağırma, çünkü hiç ciddi görünmüyorsun.
Sayfa 83·Kitabı okudu
Alıntı
Reklam
Reklam