Sabahattin Ali
Sonra çıkıyorsun dışarı, bakıyorsun güneş hala tepede. Bir sigara yakıyorsun Yıllardır kurduğun cümleyi, bilmem kaçıncı kez yeniden kuruyorsun. Ne yapalım, kısmet değilmiş...” Sabahattin Ali
Edebiyat
sigara gibisin, zarar veriyorsun ama bağımlılık da yapıyorsun canım benim.
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Sen dik bir yokuşsun ve ben çok sigara içiyorum.
Bu gece doldu bu tabla Bu gece icildi tum bu sigara Sabah hepsi cope gidecek Grce tekrar dolmak uzere
1000Kitap
Sigara
Sen bir sigaraya benziyorsun Ateşi gözlerine yanışı dudaklarına külü ise saçlarına benziyor. İçime çektiğim zaman sen, Üflediğim zaman hayalin durur karşımda. Fakat tek bir fark var aramızda Sigaramı ben,beni de sen yakarsın sevgilim!
Şiir
Kendime gelmek istiyorum oğlum Titriyor elimde sigara İçinde yüzerim yalanların Gerçeği kimler itmiş kenara?
Müzik