Ali

Ali
@YC__
• 𝔅𝔦𝔯 𝔈𝔶𝔩ü𝔩 𝔄𝔨ş𝔞𝔪ı 𝔖𝔢𝔳 𝔅𝔢𝔫𝔦...
" İbrahim gönlümü put sanıp da kıran kim"
ibrâhîm içimdeki putları devir elindeki baltayla kırılan putların yerine yenilerini koyan kim güneş buzdan evimi yıktı koca buzlar düştü putların boyunları kırıldı ibrâhîm güneşi evime sokan kim asma bahçelerinde dolaşan güzelleri buhtunnasır put yaptı ben ki zamansız bahçeleri kucakladım güzeller bende kaldı ibrâhîm gönlümü put sanıp da kıran kim.
Şiir
“Kötü bir anıyı unutmanın en iyi yolu güzel bir tanesiyle değişmektir.”
Bir yokuşun tam ortasında parmak uçların değdi kaburgama, hiç çiçek toplamadın ama avuç içlerin akasyalar kokuyordu. Ellerin beyaz ve dünya bir ağrıydı göğsümde. Beni kırk ihtimalli ölümlerden çektin kurtardın, sen bilmezsin. Şehre hayran sana aşıktım. Aşk bile biter. Öğrenirsin..
1000Kitap
" Kalbine bir sor, böyle yaşanır mı hiç?"
Alıntı
Kendimi ne kadar manasız şeylerle üzdüğümü anlıyor, bütün kabahati hayalperestliğimde, kendi içime kapanıp kuruntu yapmamda buluyordum. Fakat artık değişecektim.
Sayfa 66 - Yapı Kredi Yayınları
Alıntı
Kıyıda köşede birikip üstüme üstüme gelen gerçeklerim var.
Alıntı