Hangi gölün yalnızlığındayım acaba?
Boynun hatırladığım bir kuğu hüznü
Sayfa 17 - Everest Yayınları
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Acaba iyi bir şey olacak mı? Hayır, dedim kendime. İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı.
Topluluk içinde yaşayanlar, kendilerini, arkadaşlarına nasıl görünüyorlarsa aynalarda tıpkı öyle görmeyi öğrenmişlerdir. Benim arkadaşım yok. Tenimin bunca çıplak olması acaba bu yüzden mi? Buna insansız... evet insansız doğa denebilir.
Sayfa 38 - Can Yayınları 42. baskı
1000Kitap
Can tatlıdır, hayat her şeye rağmen yaşanmaya değerdir.
Selime kız, acaba ölecek misin sen, bu hastalık onun alameti mi?" "Ay hadi inşallah" dedim, "öleyim de kurtulayım, bitsin gitsin." Öyle dedim ama can da tatlı be yavrum, candan da vazgeçemiyorsun.
Sayfa 100·Kitabı okuyor