Belki benim için birkaç mısra döktürür Hayaloğlu diye bir şair !
Elbet benim de vardı, Kendime ve yurduma dair umutlarım. Belki bıraktığım yerden sürdürür; Dostlarım, karım ve çocuklarım... Çatladı yüreğim, çatladı sazım. Demek ki böyleymiş yazım. Sizlere armağan olsun Sizlerden ödünç aldığım bu yürek sızım.
Sayfa 72·Kitabı okuyor
Şiir
İnsan sevgiyi sokaklarda dilenebilir, satın alabilir, armağan diye verebilir ya da alabilir, ama sevgi hiçbir zaman çalınamaz.
Alıntı
Reklam
Sevgi avuç açıp dinlenilebilir, para pulla satın alınabilir, armağan olarak sunulabilir sana, sokakta bulunabilir, ama haydutlukla ele geçirilemez.
Sayfa 64 - Can yayınları·Kitabı okudu
"Ben kimim? Bana armağan edilmiş bu hayatı nasıl yaşıyorum? Başkaları benim hakkımda ne düşünüyor? Neden mutlu ve huzurlu değilim?"
Alıntı
“Yaşam her şeyi sunuyor, derinlemesine bakmayı bilirsek.” (Tezer Özlü)
Sayfa 181·Kitabı okudu
Edebiyat
“Kurtuluş bireysel değil, herkesin kurtuluşuna bağlıdır. Yaşam, öğretilen, anlatılan gibi ileride değil, yaşanan her anda.” (Tezer Özlü)
Sayfa 178·Kitabı okudu
Edebiyat
Reklam
Reklam