Ne desem aksini söylüyor hüzün Güzel bir arabaya binip çekip gitmeli bu şehirden hemen
Sayfa 54 - aşk çıkışında çirkin saldırı·Kitabı okuyor
Şiir
İnsan turist değil, seyyah olmalı. Bir yere turistik eğlence için değil, bir gezgin ruhuyla gitmeli. Şehrin ruhunu keşfederek kendi varlığının manasını kavramalı. Şehri var eden anlamı idrak ederek kendi manasını derinleştirmeli.
Sayfa 64
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Gitmeli mi? Kalmalı mı? Kalan kalsın, canı İsteyen gitsin. Kimi saklanır, kimi koşar Kandırmak için uğursuz, uyanık düşmanı, Zaman'ı! Bir de, yazık! boyuna koşanlar var..
Sayfa 131 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları·Kitabı okudu
yeterince güvende miydim, yoksa yol yakınken kaçıp gitmeli miydim?
Sayfa 37 - Everest Roman·Kitabı okuyor
Edebiyat
Sanki hiç yaşamamışım böylesine büyük bir yalnızlığı, belki de yaşamış da unutmuşum. En azından, dekor bu de­ğildi. Ruhum giderek yakalıyor, unuttuğu bir şiirini. Şimdi anlıyorum ki çok ıraklara gitmeli insan, kafası çok karıştık­ça... Birden kırk mum birden yanıyor beynimin ortasında. bir margarita, bir margarita daha! Şiir yazmayı unuttuğun zamanlar, demek ki, alacaksın çantanı, bir kalın defter, bir ince kalem, haydi bakalım atta!
Sayfa 101 - Gayet Pastel Yalnızlık·Kitabı okudu
Edebiyat
-Dinle Louna, bunların hepsi palavra, beynimizi hamur gibi yeniden yoğurmaya çalışıyorlar... Şaşkın şaşkın gözlerini kırpıştırıyordu: -Onlar? Kim bu onlar? -Bilmiyorum... Sahte insanlar, tekno-köleler, ast-makineler, aşırı vitamin almış zombiler... Geliyorlar... Kıra gitmeli, artık kimseyi görmemeli!