Kadın yazar okuma konusundaki eksikliğimi fark ettim ne yazık ki.. Heyecanla, favori kadın yazarlarınızın kitaplarını önermenizi bekliyorum!
1K
··1 alıntı·
1 +1'leme
Tezer Özlü'nün kitaplarını önerebilirim. Şiir okumayı seviyorsanız Furuğ Ferruhzad ve Didem Madak' ı da okuma listenize eklemelisiniz :)
Önceki 1 yanıtı göster
Ne demek, şimdiden keyifli okumalar :)
Geçen haftaya kadar takip ettiğim kişilerin Ece Ayhan paylaşımlarını görünce "vay be kalemi sağlam kadınlar da varmış" diyordum. Sonra öğrendim ki erkekmiş.
Önceki 5 yanıtı göster
Kadın DNA'sına sanat yeteneğinin zayıf yüklenmesi düşüncenize doğrusu pek katılmıyorum. Keskin cinsiyet farklılıklarından ziyade bireysel farklılıklara dayalı bence sanat yeteneği, tıpkı diğer yetenekler gibi. El işçiliği ve savaşçılık yerine misal benim aklıma, erkeklerin daha iyi araba kullanması örneği geliyor. Kadınların acziyeti olarak görülse de bu farkın sebebi erkek çocuklarına 13 yaşlarında babaları tarafından sürücülüğün öğretilmesine karşın, kadınların ancak kendi maaşını alıp 20'li yaşlara geldiğinde sürücülüğe başlayabilmesidir.
Ben de Ayn Rand'ın Hayatın Kaynağı kitabını şiddetle tavsiye ediyorum.Okumadıysanız eğer :)
Okumadım ama okuyacağım, teşekkürlerr
Angela'nın Külleri
Angela'nın Külleri
Hayatın Kaynağı
Hayatın Kaynağı
Son iki ekledigimi henüz ben de okumadım ama zamanında iyi geri dönüşler almışım ki şu anda okuyacaklarim listesinde.. diğerlerini de beğenmiştim, umarım sizin de hoşunuza gidenler olur aralarında. Keyifli okumalar..
Listeme ekliyor ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum
Merhaba, Elena Ferrante'nin Napoli serisini önerebilirim. Kadın yazar olmasının yanında kadın bakış açısıyla yazılmış, basit gençlik romanları gibi görünse de oldukça kuvvetli dile sahip bir seri.
Merhaba, Napoli serisini listeme ekliyor ve tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum.
1 yanıtı göster