Etkinlikteki karmaşayı gidermek adına Sosyoloji ve Psikoloji Alanında üçer kitap belirledim.Ağustos'un ilk haftası bitene kadar bu kitaplardan herhangi birini seçip okuyacağız..Bitirenler diğerine geçecek.Sonraki hafta tekrar kitap seçeceğiz.Herkes istediğini seçebilir.Sonrasında o kitaplarla ilgili bu iletinin ve ya açacağınız bir iletinin altına incelemeleri atacağız..1. sıradaki kitaplar başlangıç için uygun kitaplardır..Bazılarının EPUB linlerini yorumda paylaşıyorum..Eksik olanları elinde olan arkadaşlar paylaşsılar..Kitapları okuyan ya da hoşuna gitmeyen dilediği kitabı okuyabilir..Katılan arkadaşların isimleri aşağıdaki gibidir,eklemeyi unuttuğum biri varsa affına sığınıyorum..Herkese teşekkürler..
Psikoloji
1.Psikanaliz Üzerine-Sigmund Freud(bulamayanlar herhangi bir Freud Kitabı okuyabilir)
2.Sahip Olmak ya da Olmak-Erich Fromm
MerveMathmazelGeytirsiyalEda AteşÜmmü Aydoğan
nigar denizliGülsevin Gül ArazsenaAhmet Ynazlıcan
Fatma elma
Rabia
Çok geç oldu farkındayım ama Bu Ülke ile Sosyoloji kısmına başladım. Diğer kitapları da kütüphaneden temin edip okumaya başlayacağım. Herkese keyifli okumalar. :)
Arkadaşlar merhaba :) Nasıl gidiyor okumalar? Keyif alıyor muyuz? Zorlandığımız ya da tartışmak istediğimiz noktalar var mı? Ya da bir sorun sıkıntı var mı? Bu sorulara cevap istiyorum :)