Kitaplarla 5-4-3-2-1 Akımı<3
• Favori 5 kitabım ~ Martin EdenMartin Eden ~ Yüzüklerin Efendisi - Yüzük KardeşliğiYüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği ~ Veronika Ölmek İstiyorVeronika Ölmek İstiyor ~ GerminalGerminal ~ Pan’ın LabirentiPan’ın Labirenti • Okuma listemdeki 4 kitap ~ Yüzüklerin Efendisi - İki KuleYüzüklerin Efendisi - İki Kule ~ YaşamakYaşamak ~ Yeraltından NotlarYeraltından Notlar ~ Kiralık KonakKiralık Konak • Önermekten vazgeçmeyeceğim 3 kitap ~ Martin EdenMartin Eden ~ OblomovOblomov ~ GerminalGerminal • En son okuduğum ve 10 puan verdiğim 2 kitap ~ Yüzüklerin Efendisi - Yüzük KardeşliğiYüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği ~ Fareler ve İnsanlarFareler ve İnsanlar • Şu anda okuduğum ~ Gümüş Yürek 2Gümüş Yürek 2
·1 alıntı·
3.827 Gösterim
Cok tatliss olmuss,ss alayim bende yaparimmm
Atlas
Teşekkür ederimmm<3
Bu yorum görüntülenemiyor
Ay çok güzel olmuş benim de yapasım geldi🤩
Atlas
Çok teşekkür ederimmm.Yap kesinlikle anısı da kalmış olur hem<3
Favori 5 Kinyas ve Kayra Tehlikeli Oyunlar Suç ve Ceza Kuyucaklı Yusuf Kurtlarla Koşan Kadınlar Okuma listesi 4 Huzur - Ahmet Hamdi Tanpınar Tutunamayanlar - Oğuz Atay Korkuyu Beklerken - Oğuz Atay Zorba Öneri 3 Kinyas ve Kayra Tehlikeli Oyunlar Suç ve Ceza 10 Puan 2 Oyun Arkadaşı Tanrı'nın Yeraltı Dünyası Şu anda okuduğum Sayılar
Bu yorum görüntülenemiyor