my big3 in the books!!
son zamanlarda çok fazla kaliteli kitap okuduğum ve çoğunu da aşırı sevdiğim için favorilerimi güncellemeye karar verdim 🪄 my big3 book series en sevdiğim 3 kitap serisi ⚡ Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği Harry Potter ve Felsefe Taşı Cinder my big3 books en sevdiğim 3 kitap 🕯️ Dorian Gray'in Portresi Gurur ve Önyargı Acımak my big3 female book characters en sevdiğim 3 kadın kitap karakteri🏹 hermione granger inej ghafa eówyn my big3 male book characters en sevdiğim 3 erkek kitap karakteri ⚔️ aragorn kaz brekker sirius black + severus snape my big3 manga/manhwa/webtoon en sevdiğim 3 manga/manhwa/webtoon🧝🏻‍♀️ Bu Hayatımda Aile Reisi Olacağım 1 Cadı Şapkası Atölyesi 1 Frieren - Cilt 1 my big 3 authors en sevdiğim 3 yazar✍🏻 J. R. R. Tolkien Marissa Meyer Victoria Schwab (V.E. Schwab) my big3 turkish authors en sevdiğim 3 Türk yazar 🇹🇷 Reşat Nuri Güntekin Damla N. Archeron Övgü Deveci Safi my big3 hated character nefret ettiğim 3 karakter 🎉 mrs. bennet lord henry draco malfoy my big3 book couples 💘 en sevdiğim 3 kitap çifti tüm ay günlükleri çiftleri (seçemem) tüm lotr çiftleri ruby & oscar my big3 book duos 🧝🏻‍♀️ en sevdiğim 3 kitap ikilisi legolas & gimli ron, harry & hermione iko & cinder sizinde big3 dediğiniz şeylerinizi merakla bekliyorum 💘
··7 alıntı·
7,6bin Gösterim
yaa çok güzel bir fikir iletin çok güzel olmuşşş yakım zamansa bende yapcamm🩷🫂
çok teşekkür ederimm 💘💘 merakla bekliyorum seninkini de 🫂
filepenyez ✯
listeye en sevmediğim/nefret ettiğim karakterleri ve en sevdiğim kitap çiftleri kısmı ekleyeceğim aybüke y. ve Sȳzaerys• ilham verdi 💖
Çok güzell bende yapmak istedim ama üç tane seçemeyince bıraktım ndchd
filepenyez ✯
Eylül❀ bende çok zorlandım...
filepenyez ✯
açıkçası bunu yaparken tutmasını beklemiyordum ODJDKDHJAHAJAJA
Övgünün mührü ve Dr. Archeron ile reşat nuri nin alaka 😆😆😆
KCNDKDHSJSHANKA alakasızlığı sorgulamıyoruz 🙂‍↕️
Severus'u ve Sirius'u aynı anda favorin yapmana patladım 😂
filepenyez ✯
OFJSKFHDKHSKAJA karasız biri olduğumu demiş miydim?
Draco Malfoy'dan nefret edilmesi üzdü😔😔
üzgünüm ama zorba herkes