Merhaba sevgili arkadaşlar ☺️ Kitap okuma tercihlerimde küçük bir yön değişikliğine gitmek istiyorum. Artık roman ve hikâye yerine zihnimi besleyen, düşündüren ve güçlendiren kitaplara yönelmek istiyorum. Tekrara düştüğümü hissediyorum. Bundan sonra daha seçici davranacağım. (Kitaplığımda olup henüz okuyamadıklarımı da araya serpiştirmeye devam edeceğim.) Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.🥰📖☕️
2.508 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
İnsanın Anlam Arayışı İnsan Ne ile Yaşar Savaş Sanatı İyi Hissetmek Kendime Ait Bir Oda kitaplarını okudum. Sofie'nin Dünyası, Sevme Sanatı okumak için sırasını bekliyor. Atomik Alışkanlıklar okunuyor.
Çok doğru bir karar. Elbette ki değerli romanlar var ama genel de romanlar tekrara düşüyor. Keyifli okumalar dilerim.
Teşekkür ederim. ☺️Elbette var, işte onun için daha seçici olacağım roman seçerken. Evet, nedense okurken tekrara düştüğümü hissettim, ondan dolayı böyle bir karar aldım.☕️📖
Sinirbilim, beyinle ilgili konulara meraklıysanız Serkan Karaismailoğlu, Sinan Canan, Tarih için İlber Ortaylı hoca, Selim Erdoğan, Con Sinov, Emrah Sefa Gürkan, Adli bilimler seversiniz Sevil Atasoy önerebilirim🤗🙏📚
Ömer Hayyam- Rubailer Falih Rıfkı Atay-Atatürkçülük nedir? Charles Darwin- İnsan ve hayvanlarda duyguların ifade edilmesi Arthur Schopenhauer- Yaşamın bilgeliği üzerine aforizmalar Banu Avar-Böl ve yut Serkan Karaismailoğlu- Beyinde ararken bağırsakta buldum David Eagleman-Beynin gizli hayatı Ahmedi Hani-Mem u Zin Diaomond Tema-Agnostisizm ve İlahi Tragedya George S. Clason-Babilin en zengin adamı Warren Buffet-Hayat denen kartopu Kuran-ı Kerim- Elmalı Muhammed Hamdi Yazır
Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. 🙏