Favori Erkek Kitap Karakterlerim
Ateşin Varisi Rowan Whitethorn ❤️‍🔥 Benim gümüş saçlı yılların savaşçısı Fey'im Şafağı Ör Edan 🫠 Bu karakter daha fazla övülmeli. Efsaneler ve Lanetler Tabii ki Daren serinin ilk kitabında Arın'cıydım da 🫢 bu kitaptaki Daren'i daha çok seviyorum 🫶🩷 Legend Adı üstünde Legend 😮‍💨❤️‍🔥✨💕 Diyecek kelime yok!!! Beni Yakma Aaron Warner Anderson 😻💖 Powerless Kai Azer 🙇🏻‍♀️💘 Bir Karanlık Pencere Ravyn Yew 💓 (underrated) Gölge ve Kemik Darkling Türkçe'siyle Karanlıkların Efendisi 💘 (kötüleri seviyorsam ne olmuş😁) Ebedî Rekabet Roman Kitt 💓 balım benim crawling back to you şarkısının sahibi Dikenlerin Büyüsü Nathaniel Beyaz saç tutamlı yalnız büyücümmm 🫂😭

۶ৎ Ophelia

@FateofOphelia
Favori Bookboyfriendlerim
En sevdiğim erkek karakterler listesi!! 💞🙌🏻 (Sıralama yapmakta zorlandığım için sıralama yok, ama sanırım top listenin en üstünde Daren var öwjdkfjfj) Lordlar ve Varisler Daren Çok seviyorum, hatırladığım kadarıyla benim için zirvede kdjfkfj 🫶🏻 Hainin Mührü 1 Hodbin Özellikle final kitabında o kadar bağlandım ki😭😭 Lütfen gerçek ol🙏🏻💞 Kalpsiz Jest Ne diyebilirim... Seni çok seviyorum bunu bil limon gözlüm wşdjkfjf🥹😭🫶🏻 Scarlet Wolf Bu serideki favori erkek karakterimi seçmek çok zordu... Ama seni seçtim kurt parçası😃💓 Gümüş Yürek 1 Nos Okuduğum en soft erkek karakter😭😭🫶🏻 çok güzel seviyor, kimse inkar etmesin🙏🏻 Efsane Day SENİN İÇİN KURŞUN ATAR KURŞUN YERİM😭😭❤️‍🔥❤️‍🔥 Powerless Kai Ne kadar booktok'a hizmet etmek için yazılmış olduğunu düşünsemde seni de seviyorum👯‍♀️🫶🏻 Açlık Oyunları Peeta PEETA'M YA PEETA'M!!! i love him so much😔🫂💞 Sanırım bu kadar😔😔 okuduğunuz için teşekkürlerrr🫶🏻
·1 alıntı·
1.031 Gösterim
Cam şato hayatımda okuduğum en güzel seriydi...
Hayruş ✮⋆˙
Kumsal demir iyi bari 💓✨ ne kadar da çok benziyoruzzz
Aaron 😔
Hayruş ✮⋆˙
Aybüke NXJDAJAKSK ama Aaron'um yaaa adam öldürse de milleti terslese de Juliette'in yanında kedi gibi 💖 Nefret ettiklerimi seversin bence 🤭😁
Edannnn seriyi çok yıllar önce okudum ve benim için yerleri çok ayrı okuyan çok Türk kitle yok zannediyordum böyle görünce acayip mutlu oldum🥹💗Edan green flaglerin babasıdır benim için Okudunmu bilmiyorum ama ben Ay günlüklerinden Kai’da çok seviyorum o da tam bit green forest⭐️🙌🏻
Hayruş ✮⋆˙
Hayır okumadım ama listemde 😻 Evet Şafağı Ör serisini okuyanı pek görmüyorum ama önermekten vazgeçmeyecrğim ❤️‍🔥
Bu arada cam şatoyla ilgili bir alıntı paylaşmıştım bakmak ister misin🙃🌸💕
Hayruş ✮⋆˙
Kumsal demir hee tamam onu görmüşüm 💘
Bir an Aaron'u yazmadın sandım korkup hemen profilini kontrol ettim. Şaşırtmadın yazmışsın zaten çok güldüm KSNDKSBEKEN
İlk kitapta daha çok Adam var diye 3.kitabı ekledim 😅
Ayy romanda var tabiii nasıl unuturum😭😭💓
🤭💕
Legend dedin bi uzaklaştık😕