1000Kitap İstanbul 15. Buluşma Duyurusu
Bugünlerde sisin hakim olduğu İstanbul'da Miguel de Unamuno'nun Sis kitabını kitap dostlarıyla beraber konuşmaya ne dersiniz? Sis atmayacağız merak etmeyin, Sis kitabını okuyup beraber tartışacağız. 10.03.2019 tarihinde 15. İstanbul buluşmamızı yapacağız. Bizimle beraber ruhsal dünyanızın, duygularınızın, sevgi ihtiyacınızın daha çok Sis'lenmesini isterseniz bekleriz. Okunacak Kitap: Sis Tarih: 10 Mart 2019 Pazar Saat: 14:30 Mekan: Okkalı Kahve Kadıköy Adres: Rasimpaşa Mahallesi, Halitağa Cd. No:42 Kadıköy/İstanbul Toplantıya katılmak isteyen arkadaşlar katılım durumlarını bildirirse listeye ekleme yapalım. 1- Oğuz Aktürk 2- Ebru Ince 3- Osman Y. 4- Turhan Yıldırım 5- Fırat İnan SARIÇİÇEK 6- mecdbrs 7- D-503 8- Selman Ç. 9- Muzaffer Akar 10- https://1000kitap.com/demeteraslan ve 1 arkadaşı 11- https://1000kitap.com/esradmk 12- https://1000kitap.com/h_sezen 13- Primadonna 14- Cigdem gökmen 15- Roquentin 16- Canan Koyuncu 17- Abdullah KÖSEOĞLU 18- Semanur Kılıç Yaz ve Selim Yaz 19- Sidar 20- Bengü 21- yunus bektaşoğlu 22- https://1000kitap.com/CEVIZKABUGU 23- Bülent 24- Sümeyye Özbay 25- Eda 26- https://1000kitap.com/nopoint 27- özlem 28- Şevval Erdemir 29- Saliha Tıkıçoğlu Pak 30- MedineD. 31- okur 32- Pınar
Henüz okumamış olsam da ben de geliyorum🖐🖐
Ben de geliyorum
Merhaba, sürpriz katılımcılar olabilir, demedi demeyin.
Unamuno ve Sis kitabı hakkında dersini çalışmak isteyen arkadaşlarımız olursa diye şuraya bir tez bırakıyorum. Ben gayet faydalandım ve Unamuno'nun varoluşçu, ikilem dolu altyapısını anlayabildim diyebilirim. acikarsiv.ankara.edu.tr/browse/30220/Ze... Keyifli bir buluşma olacak.
İstanbul iklimi kitaba direkt işaret etti, okumamak, gelmemek olmaz :)
"Sis atmayacağız merak etmeyin" Ahahhahaha çok iyi yaa :))) Toplantı sonrası Okkalı i.hizliresim.com/mMg4bP.png