1000Kitap İstanbul 22. Buluşma Duyurusu
Önceden Türk Edebiyatı'ndan Hasan Ali Toptaş'ın Gölgesizler kitabını okuma ve tartışma fırsatınız olmuş muydu? O zaman sizin için Hasan Ali Toptaş'ı İstanbul'da onlarca kitap dostuyla beraber konuşabilmek için bir fırsat! 29.09.2019 tarihinde 22. İstanbul 1000kitap buluşmamızı yapacağız, Hasan Ali Toptaş ve Türk Edebiyatı hakkında konuşacağız. Okunacak Kitap: Gölgesizler Tarih: 29 Eylül 2019 Pazar Saat: 14:00 Mekan: Akademi 1971 Kitabevi Kafe & Kütüphane Adres: Caferağa, Sakız Sk. 12/A, 34710 Kadıköy/İstanbul, Türkiye Toplantıya katılmak isteyen arkadaşlar katılım durumlarını bildirirse listeye ekleme yapalım. 1- Oğuz Aktürk 2- Osman Y. 3- Turhan Yıldırım 4- Eda 5- Yunus 6- Keyik Nurcanova 7- Bülent 8- https://1000kitap.com/Oguzhan02 9- Butimar 10- https://1000kitap.com/resulbulama 11- Koray 12- https://1000kitap.com/beydervis ve arkadaşı 14- Kartal Han Yılmaz 15- https://1000kitap.com/MadameAdeline 16- Bookworms 17- Parende 18- Mehmet Cemre Özbek 19- https://1000kitap.com/WordsSun 20- Canan Koyuncu 21- İlayda Şengül 22- https://1000kitap.com/MrBAD 23- https://1000kitap.com/zihinsarayikutuphanesi 24- Kübra Taşdemir 25- Necip G. 26- Sena gönüllü 27- Dilek 28- Sümeyye Tarhan 29- Barış Büyük 30- Selman Ç. 31- https://1000kitap.com/Karhanli 32- Seeker ve arkadaşı 34- İrem 35- https://1000kitap.com/SevgiliPlath_ 36- https://1000kitap.com/yuruyenansiklopedi 37- Liesel Meminger 38- Ertuğrul 39- https://1000kitap.com/WLily 40- https://1000kitap.com/h_sezen 41- Primadonna 42- https://1000kitap.com/resikan1 43- Rukiye Nur ve 2 arkadaşı
Etkinlik
O kadar çok isterim ki katılmayı. Sabırsızlanıyorum. Uygun saatler içerisinde böyle bir okuma grubu arıyordum.
Bir maniniz yoksa, misafirliğe gelmek istiyorum :))
Durduğun kabahat abi ne demek :)
Boş sandalyeniz varsa 2 tane ayırabilir miyiz :)
Bende katılmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar, toplantıya katılmak isteyen kişi sayısı 50 kişiye dayandığı için ve gidilecek mekanın kütüphanesinin sandalye kapasitesi de en fazla 25-30 kişiye izin verdiği için şimdiden uyaralım, toplantı süresince ayakta kalma ihtimaliniz var. Ben moderatör olarak toplantıyı ayakta da yönetebilirim benim için hiç sorun değil, fakat uzun süre ayakta kalamayacak durumu olan insanlar da olabilir diye uyaralım dedik. Eğer bu durum bu toplantılık büyük bir sorun oluşturursa ya toplantı kontenjanı ya da mekan değişimi seçeneklerine gidilecektir. İyi akşamlar dilerim.
Yer kaldıysa beni de ekleyebilir misiniz? Eğer bir aksilik çıkar da gelemeyecek olursam en erken zamanda haber vermeye çalışacağım...
Senin için her zaman yer var. :)
Oğuz ve Turhan beyle tanışmayı Osman seninle de tartışmayı çok isterim :) bir aksilik olmazsa ben de katılmaya çalışacağım.
Her zaman bekleriz efendim.