2020 7. kitabı
Ağlamak istiyorum.. Nasıl biter ya.. 7 Yılımı Hogwarts'ta geçirmişken.. Hogwarts Savaşında Harry ile sırt sırta ölümüne mücadele etmişken nasıl biter.. Tonks, Remus, Moody, Dobby, Fred, Sirius, Dumbledore ve daha nicesi.. Onlarla 6 yıl beraber yaşadım resmen.. Aniden önümden kayıp gittiler sonsuzluğa.. Yedi Harry bölümünde 14 kişiden sadece 7 kişinin sağ çıkmış olmasına dayanamıyorum.. Oraya gitmek istiyorum.. onlara sarılıp ağlamak istiyorum.. Inanıyorum ki beni anlıyorsunuz.. Hepimiz hala mektubumuzu bekliyoruz.. ama şu an J.K Rowling'in dediğine inanmaktan başka çaremiz yok.. Birçok insan hala Hogwarts mektubu almadığını söylüyor, Hayır, Hogwarts'a gittin. Hep birlikteydik.. Tabii ki kafanın içinde oldu. Ama bu neden gerçek olmadığı anlamına gelsin ki? -J.K Rowling J. K. Rowling Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Harry Potter ve Melez Prens Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Harry Potter ve Ateş Kadehi Harry Potter ve Azkaban Tutsağı Harry Potter ve Sırlar Odası Harry Potter ve Felsefe Taşı Yazarken bir yandan cidden ağlıyorum..
Harry Potter ve Ölüm YadigarlarıJ. K. Rowling · Yapı Kredi Yayınları · 201628,8bin okunma
hakkında ne denirse densin ben en çok dumbledore u sevmiştim içten içe.... ve bana kalırsa bitmedi. hiçbirşey.hayat devam ediyor. ve ruhumuzun bir parçasında, potter olarak yaşıyoruz. bir abi gibi görmeye başladığım harry potter, sanki ben okuldan çıkarken kapıda beni bekliyor, eve beraber yürümek için...özellikle eve yalnız geldiğim akşamlarda bunu düşünmeden edemem,
rem
Evet 1 sene geç
Fred, Snape,Tonks,Lupin,Sirius🥺😭
😭
bir de bana sor. ölenlerle birlikte öldüm resmen. özellikle dumbledore öldüğündeki sayfalar benim melez prens kitabımda okunmuyıor. evet, göZYAŞINDAN okunmuyor
rem
Harry'i tehlikeye atmamak için onu durdururken kendi hayatından vazgeçmesi... yorum yok sadece ağlıyorum..