Bu zamana kadar okuduğunuz en güzel kitap hangisi ,önerebilirmisiniz ?📚📚
Anket
Ahmet Ümit- Kırlangıç Çığlığı Elif Şafak- Aşk
Okuduklarından farklı olsun diye şu kitaplara bakabilirsin: Monte kristo kontu, gazap üzümleri, taras bulba, goriot baba, Eugénie Grandet, anna karenina, savaş ve barış, ezilenler, stepançikovo köyü
teşekkür ederim📚😊
Bu yorum görüntülenemiyor
Işık Bahçeleri=Amin Maalouf Semerkant=Amin Maalouf
semerkant 'i okuyacagim ,teşekkür ederim📚🐞
Ya kitap uzundu djsbfjdbcbbd .internetten bakarsan daha açıklayıcı olur :)
Rica ederiim🤸‍♀️
Okuduğum zaman, uzun süre tesirinden çıkamadığım bazı kitapları yazıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. 1. Bir Adam YaratmakBir Adam Yaratmak http://1000kitap.com/gonderi/41621440 2. Yanıtla BeniYanıtla Beni http://1000kitap.com/gonderi/41390176 (Bu kitabı düşünerek okumalı çünkü sürekli sorgulamalar doğuruyor.) 3. SuçluyorumSuçluyorum http://1000kitap.com/gonderi/41228425 (Kısa bir kitap olmasına rağmen insanlık namına çok faydalı öğretiler sunuyor.) 4. Kuyucaklı YusufKuyucaklı Yusuf http://1000kitap.com/gonderi/35281689 (Çok ağlatmıştı beni ama çok sevdim) 5. Uçurtma AvcısıUçurtma Avcısı http://1000kitap.com/gonderi/23380311 (fazla söze ne hacet. Zaten okuyorsun :) 6. Kreutzer SonatKreutzer Sonat http://1000kitap.com/gonderi/21476367 (Ben Tolstoy'un kitaplarından farklı bir haz alıyor, ayrı bir heyecan yaşıyorum. Bence başyapıt niteliğinde) 7. İnce Memed 1İnce Memed 1 http://1000kitap.com/gonderi/21064081 (O bir eşkıyalık düzenine başkaldırı kitabı. O bir Çukurova destanı, harika bir akıcı üslup) 8. Sefiller (2 Cilt Takım)Sefiller (2 Cilt Takım) http://1000kitap.com/gonderi/18681202 9. Kesin İnançlılarKesin İnançlılar http://1000kitap.com/gonderi/18686116 (İnsanların neden ve nasıl sürü psikolojisi içerisinde kitle örgütlerinin peşinden gittiklerini anlayabileceğin muazzam bir kitap) 10. İçerdeki Avcıİçerdeki Avcı http://1000kitap.com/gonderi/18740564 (Bu kitabı o kadar çok sevmiştim ki yazarını bulup konuşma konusunda karşı konulmaz bir iştiyak duymuştum. Nitekim gittim. Buldum ve görüştüm. Acıklı hikayeler var ama yinede etkilendim ve sarsıldım.) Şimdilik bu kadar keyifli okumalar :)
teşekkür ederim,çok sağolun📚👍