Hehehe
Kadınların asli özellikleri olarak adaletsiz olma, namuslu olmama, yerine göre davranamama ve ahlaksız olmaları sayılabilir. Buna karşın, insanları sevme konu­sunda erkeklerden üstündürler. Bu durum bizi açıkça şu sonuca gö­türüyor: Merhamet duymak konusunda kadınlar, erkeklerden daha duyarlıdırlar. Fakat kadınlar için yalnızca apaçık görünen nesnele­rin varlığı ve hissedilebilirliği söz konusudur.
Alıntı
Hehehe
"Bırakmam onu, bırakmam. Bir iyice koklamadan şahinimi bırakmam."
Sayfa 23 - koca osman·Kitabı okuyor
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Bu sefer elimden kurtulamayacaksın baba! Seni yeneceğim! Al sana! Baam! Baam! Baam! Hehehe! Çok Beklersin! Şimdi senin bütün gemilerini yok edeceğim güüüm!
Alıntı
Hehehe
İnsanlarla uğraşmayın yüce Zeus, tekin değil bu yaratıklar.
Sayfa 16·Kitabı okudu
Dünyaya küçük de, büyük de, yuvarlak de, “hehehe” diye gülüp dünyanın küçük bir köy haline geldiğini söyle. .. bir şey söyle! Ne söylersen söyle fark etmez.
Sayfa 121·Kitabı okudu
Dünyaya küçük de, büyük de, yuvarlak de, "hehehe" diye gülüp dünyanın küçük bir köy hâline geldiğini söyle... Bir şey söyle! Ne söylersen söyle fark etmez.
Sayfa 121·Kitabı okudu
Alıntı