Film Özel Baskı

Orijinal Dil:
Orijinal Ülke:
Ciltli

2021 46. kitabı
Yaprak'ın dünyası on iki yılllık dostları Ali, Gökhan, Oğuz, ve Sinan'dan ibarettir. Kalbi dördüyle tıka basa dolu, hayatı onlarla rengârenk olduğu i in aşka ne inancı vardır ne de ihtiyacı... Ama bir gün rutin(!) hayatı, doğum gününde gelen bir paketle tümden değişir. Paketin içinde,gizemli bir âşıktan gelen, kızımızın hiç giymeyeceği türden gösterişli bir elbise ve içinde de bir not vardır. "İçindeki prensesi öldürmeye çalışsan da, o can çekişerek içinde bir yerlerde saklanmayı başarıyor. Bu içindeki prensese hediyem... Her ne kadar, içindeki yaramaz kız çocuğuna da aynı oranda aşık olsam da..."
4N1KBüşra Yılmaz · Epsilon Yayınevi · 20189,2bin okunma
147 TL, Paramı Geri İstiyorum!
Puan vermedi
Evett, Wattpad serimiz ile devam. Bu kitaba nasıl başladığımı hatırlamıyorum, uzun zaman önce okumuştum ve durduk yere aklıma geldi. Hızlıca incelememi yazıp kötülemem lazım dedim bende. Kitabın bana tek kattığı arkadaşlığın, dostluğun önemi. Yaprak ve onun arkadaş tayfası olan Ali, Oğuz, Gökhan ve Sinan ile yaşadığı saçma anılar. Bir de Ali ile gizledikleri ve itiraf edemedikleri o aşk. Bakmayın öyle, ilk kez Wattpad kötü erkek ve iyi kız aşkı yerine iyi bir çift bulmuş. Ayakta alkışlanmalı! Kitabı yarıya kadar okuduktan sonra keyfim kaçmıştı, yeter ulan demiştim. Yaz dizilerini düşünün, ne demek istediğimi anladınız mı? Amaç yazmak olmuş sadece, edebiyat yapmak ya da insanlara bir şeyler katmak değil. Amaç yazayım da gitsin olmuş. Ona rağmen puanı 7.7 olması gözlerimi yaşarttı. Övülecek bir tarafı olmamasına rağmen beğendiğim birkaç alıntı var, onları aşağıya bırakarak bu kitabı o zaman küçük olsam da nasıl okurum diye kendime kızmaya gideceğim! Hoşça kalın. "Kusur insanları diğerlerinden farklı kılar." "Kendini çok sev. Olur mu?" "Unutma sen kendini seversen, herkes seni sever.." "Arkadaş uğrunda ölmek kolay, Fakat uğrunda ölünecek arkadaşı bulmak zordur."
2022 20. kitabı
Okunma: 13 Ağustos 2022 21:13
Kitabı okuyana kadar şimdiye kadar hiç bu kadar erkek arkadaşlarım olsun istememiştim. O kadar şiddetli bir istek oluştu ki içim. Keşke sadece erkek arkadaşlarım olsa... Çok atalı bir ortam. Çok tatlı bir kitap, okunması çok kolay ve komik. Beni en çok güldüren kesinlikle verilen tepkilerdi kesinlikle karakterlerin küfür etmesi değil. Yanlış hatırlamıyorsam 12 bölümde, karakolda oldukları bölümü gülmekten okuyamıyordum. Ve o bölümü defalarca okuyup güldüm. Ali çok güzel seviyor Yaprağı. Bir yandan arkadaş ihaneti gibi gelse de eğer burada karşılık varsa ihanet değildir. Badenin dahil olduğu bölümlerde de bunu çok sık görüyoruz. Kesinlikle 2 ci kitabını da okuyacağım. Çok uzun zaman önce başlamıştım okumaya ama tembellik yüzünden çok uzun zamandır bitiremiyordum. Bu gün basladim be kitabın 4 te 3 nü bu gün bitirdim o yüzden 2 günde rahatlıkla okuna bilecek bir kitap ) GÜLMEK İÇİN KİTAP OKUMAK İSTERSENİZ. DENEYE BİLİRSİNİZ
Puan vermedi
Yaprak’ın dünyası on iki yıllık dostları Ali, Gökhan, Oğuz ve Sinan’dan ibarettir. Kalbi dördüyle tıka basa dolu, hayatı onlarla rengârenk olduğu için Aşka ne inancı vardır ne de ihtiyacı… Ama bir gün, rutin (!) hayatı, doğum gününde gelen bir paketle tümden değişir. Paketin içinde, gizemli bir âşıktan gelen, kızımızın asla giymeyeceği türden Gösterişli bir elbise ve içinde de bir not vardır. “İçindeki prensesi öldürmeye çalışsan da, o can çekişerek içinde bir yerde saklanmayı başarıyor. Bu, içindeki prensese hediyem… Her ne kadar, içindeki yaramaz kız çocuğuna da aynı oranda âşık olsam da…” Yazarın kalemi ile ilk olarak 2015 yılında tanışmıştım. Kitabı okuduğum o zaman kurgusunu ve karakterlerini genel olarak sevmiştim. Yazarın samimi bir dili, kitabın da tatlı bir hikayesi vardı. Karakterlerinin samimiyeti özellikle o zamanlarda kitabı okumaya daha çok itmişti beni. Kitap için kötü yorumlar okudum. Açıkçası şimdiki yaşıma pek hitap etmese de bundan 7 yıl önce severek okuduğum bir kitap olmuştu. Edebi kurguya sahip bir kitapla kıyaslayamam ama genç kurgu türü içinde güzel bir kitaptı. Bu tür kitapları okumayı sevenlerin beğenebileceği bir eser.
2020 2. kitabı
Okunma: 04 Haziran 2020 22:25
Şu ana kadar okuduğum kitaplar arasından en sevdiğim kitap ve değişmesi de pek mümkün değil.Arkadaşlık aşk hepsi muhteşem işlenmiş.4 erkek ve 1 kız arkadaş grubunun eğlenceli mi eğlenceli komik mi komik tatlı hikayesi... Ali’nin 12 yıl boyunca sevip içinde tutması...Ali Tekelioğlu sen benim ilk aşkımsın.
Roman
2023 25. kitabı
(İnceleme ve özet) Tam bir genç kurgu kitabı... Kitapta beş yakın arkadaş var: Yaprak, Oğuz, Gökhan, Sinan ve Ali. Yaprak diğer kızlardan çok daha farklı, erkek gibi biri. Ama Barış (Sırık) sayesinde işler değişiyor. Önce bir elbise hediye alıyor, daha sonra ise okulda içinde topuklu ayakkabı olan bir paket... Bunları yollayan kişi Barış ama yaprak ona Sırık diyor. Arkadaşları Yaprak'ı bu Barış denen çocuktan kıskanıyorlar. En çok kıskanansa Ali: çünkü Ali Yaprak'ı seviyor. Çok eğlenceli bir arkadaş grubu bunlar. Ali, Yaprak'tan uzaklaşmak için Bade isimli biriyle tanışıp onunla yakınlaşmaya başlıyor. Fakat kavga edip bıçaklanıyor. Yaprak da o sırada ona karşı bir şeyler hissettiğini fark etmeye başlıyor ve sonunda birbirlerine açılıp sevgili oluyorlar.
Kitap Hakkında
2024 2. kitabı
4N1K4N1K SPOİLER İÇERİR! İlk olarak şunu söyleyeyim kitapta argo kelimeler var ve hemen hemen iki sayfada bir küfür karşınıza çıkıyor. (Argo kelimeler her sayfada olabilir) Bu bana göre fazla bir sorun değil. 4 erkek 1 kız olan arkadaş grubunun hayatından bahsediyor. Küfür sevmeyenlere önermem. Ama kitap çok eğlenceli bir kitap.
Duygu ve Düşünce
2019 11. kitabı
Okunma: 01 Ocak 2019 00:06
Aslında en başta bu seriye çok önyargılıydım. Okumayı düşünmüyordum. Birgün sınıfta bir arkadaşım okuyordu kitabı bitirdi kapağını kapattı ve çok güzel dedi. Ben de merak ettim istedim ve okudum . Gerçekten çok güzeldi sonu istediğim gibi bitmedi #TeamBarış tarafındayım. Bu yönünü sevmedim. Yaprak ile Barış daha uyumlu ikili olabilirdi. Bunda suçu Barışta'da buldum. Parti gecesi Yaprağı Ali'nin yanına götürmeseydi tüm bunlar olmayabilirdi. İkinci kitapta da böyleydi. Yaprak Ali ile beraberdi. Bazı şeyler çok komikti . Gülme krizlerine gidiyordum. Efsaneleri bu seriye çok seviyorum. İnşallah devamı gelir ve Yaprak Barış'a bir şans verir. Tekrar tekrar okuyunca bile sıkılmıyorum. Yani benim yaş grubuna öneririm böyle eğlenceli kitap seviyorsanız bu kitabı okuyun.
2021 2. kitabı
Okunma: 02 Haziran 2021 11:08
gerçekten çok güzel çooooookkk beğendim ama yazım hataları var bazı yerlerinde yaprak ın maceraları bitmiyor gerçekten çok eğlenceli karakterlerr gerçekten her kitabını tavsiye ediyorum
1 Bilgi
2019 4. kitabı
Öncellikle merhaba. Ben bu kitabı çok severek okuyacağımı hissederek aldım. Ki öyle de oldu. :D Kitabın anlatım tarzı olsun konusu olsun çok iyiydi. Şu an kütüphanemde ilk 3 'e kesinlikle girer. Herkese bu harika kitabı okumasını ve okuduktan sonra da filmini dizisini izlemesini tavsiye ederim .

Büşra YılmazYazar · 5 kitap
Büşra Yılmaz 1994 yılında Tokat’ta doğdu. Büşra Yılmaz isminin nasıl konduğu ile ilgili olarak da ”Anneme göre doğduğum zamanlara Büşra ismi marjinal bir isimdi, kimsede yoktu.” diye ifade etmektedir. Düzce Üniversite'si Sosyal Hizmetler Bölümü'nde okudu. İlkokuldan beri yazmaya meraklı olan Büşra Yılmaz’ı kitapseverler 4N1K kitabı ile tanıdı. Ama Büşra Yılmaz’ın başarısı Wattpad’teki yazıları ile başladı. Wattpad’ta büyük ilgi gören hikâyeleri ile bir anda gündeme oturdu. Sosyal paylaşım sitesi Wattpad'de "MishaPM" adıyla yazmaktadır. 4N1K adlı romanı Epsilon Yayınları'ndan çıkmıştır. Yazar, 2016 Elele Avon Kadın Ödülleri'nde Yılın Kadın Yazarı ödülünü kazanmıştır.