Ahım Günahımdır

Nisan 2012
Nesil Yayınları

·144 syf.·
2017 83. kitabı
"Şimdi bu okuyacakların o cümleyi ararken sinemden dilime düşen bir âhtır".. Böyle diyor Fatih abimiz.. diline ve kalemine düşen Âh bazen, Aşk için oluyor bazen Ayasofya için bazen de Anne için..vatan için.. Her ne için olursa olsun yüreğindeki ateş sönmüyor.. Ve dahi ekliyor yazarımız 'Yanmasam Yazamam diye' Ve ekliyor Yazmak ateşe birkaç parça odun atmak'.. Okuyun elbet okuyun..herkesin Âh ı nicedir.. belki cümle cümledir.. Keyifli okumalar ;)
2022 40. kitabı
Harika bir kitap gerçekten. Deneme türünde yazılmış. Bence okumalısınız. Zamanı,maziyi ve İstanbul 'u çok güzel anlatmış yazar. “Bir şeye inandım hep. O da şu ki; her yazar, her şair ömrü boyunca tek bir cümleyi arar durur. Bulursa ne mutlu ama bulamazsa onu, ömrü aramakla geçer belki de. Susamaz ve durduramaz içindeki o ateşi, zira bilir ki sönerse o ateş bir daha yanmaz. Yazmak işte o ateşe birkaç parça odun atmak gibi. Can yaksa da hoş şey... Şimdi bu okuyacakların o cümleyi ararken sinemden dilime düşen bir âhtır…” Diye başlıyor ve harika bir kitap oluşturuyor. İyi okumalar.
2018 43. kitabı
Okunma: 09 Ekim 2018 19:10
Fatih DUMAN deyince akan sular durur. Yazarın ilk eserlerinden biri olma özelliğini taşıyan bu kitapta diyardan diyara yolculuk yaparken kelimenin sadece harf yığınından oluşan birlikteliğini değil tam aksine mana derinliğini, içinizde biyerlerde var olan ama kaleme almadığınız veya alamadığınız nüanslarla da karşılaşacak ve çok kıymetli bir süreç yaşayacaksınız.
·144 syf.·
2018 21. kitabı
Yazarın kalemini mütevazı oluşuna sevdiğimden ötürü herkese tavsiye edebileceğim bir deneme olmuş. Bazı kelimeleri ilk defa duydum bazılarını duyamadım ama okurken su gibi giden kitaplardan biriydi

Fatih DumanYazar · 26 kitap
1987 yılında Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğdu. Çatalca İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra 2006 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesine başladı. Bir dönem Ürdün Devlet Üniversitesi'nde de öğrencilik yapan Fatih Duman Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dördüncü sınıfında öğrenimine devam etmektedir. Buruciye Edebiyat, Dikili Ekin ve Ferda gibi dergilerde yazı ve şiirleri yayınlanan Fatih Duman pek çok kurumun düzenlediği şiir ve makale yarışmalarına katılmış ve ödüler almıştır. 2007 yılından beri de Ferda Edebiyat ve Kültür Dergisinin editörlüğünü yapmaktadır.