Perfectly İmperfect #2

Neva Altaj

Kırgın Fısıltılar
2023 95. kitabı
Okunma: 31 Ekim 2023 21:07
Herkese Merhaba, Çok mutlu bir şekilde kitabımı bittirdim. Kapaklarına bakan karanlık bir hikaye olduğu sanır ama öyle değil. Kitabımız;Başrollerimizin anlaşmalı evlilik yapmalarıyla başlıyor. Bir mafya ailesinden düşman olan mafya ailesini bir kadın bir adam evlendirilip, barış sağlamak için.Kitapda çok fazla söylecek bir şey yok, ben her sayfasını aşırı beğendim, bazı okuyuculara basit gelebilir, olaysız gelebilir ama bana gelmedi. Herşey cok güzel işlenmişti. Entirikanın olmadığını, sadece kusurlarınızla ne olursa olsun sevebilecek iki insanın cok güzel bir aşkını okuyorsunuz. Mikhail benim yaralı-kusurlu canavarım. Keşke herkes senin gibi canavar olsa.. ah ah adamın her yaptığında bir naziklik bir sevgi vardır. Sevdiğini o kadar güzel seviyorki hayran kalıyorsunuz. Bianca olan aşkı zaten çok güzeldi ama Bide babayken görün onu Lena olan sevgisi muhtişti. Lena zaten sevilmeyecek bir çocuk asla değildi. ''Babacım,babacım'' diye ortada dolaşan minik kuzuydu, aşırı sevimliydi. Bianca gelirsek, bu kadar naif bir karakter daha önce okumadım herhalde, kızın güzelliği hem içine hem dışına yansımış gibiydi. Tam olarak Mikhail dediği gibi ''gün ışığı'' gibiydi. Mikhail ile yakınlaşmaları, onu seviş şekli, onun her hali kabul etmesi çok güzeldi. 21 yaşında olmasına rağmen olgunluğuna hayran kaldım. Bu tarz kızlar çok yok, okuduklarımız genelikle ergen, sacma sapan herşeye trip atan, mutlaka sevdiği adama ihanet eden tipler oluyor. Ama Bianca bunların tam tersi bir karakterdi ve onu çok sevdim. Onunda kusuru ile birşeyler çabalamasında beni baya etkiledi. Kitapta tabikide eksiklikler vardı. Smut sahneler vardı baya ama yeterli değildi, okurken anlarsınız var eksik bir şeyler. Bide Bianca ve Lena sahneleri daha cok isterdim yada üçünün birlikte yaptıkları bir şeyler
Romantik
2023 62. kitabı
Okunma: 23 Temmuz 2023 00:53
İlk kitabın sonundan da bildiğimiz üzere rus ve italyan mafyası ittifak kurmak adına evlilik anlaşması yaparlar. İtalyanların kızının bir yıldır tüm gösterilerini izleyip kapısına tek gül bıraktığı Bianca olduğunu gören Mikhail da hemen bu evliliğe gönüllü olur. Mikhail rus mafyasının kasap diye adlandırdığı çeşitli işkenceleriyle meşhur üyesi. Bianca ise 21 yaşında emekli olmak zorunda kalan balerin. Mikhail geçmişinden gelen ağır yara bereler içindeki adam Bianca ise küçükken geçirdiği kaza sonucu konuşma yeteneğini kaybeden genç kız.. Fiziken ve ruhen yaralı iki farklı karakterin beraber mükemmel uyumunu anlatan hikaye. · ⋆ Kitabı ilkinden bir tık fazla sevmiş olabilirim. Gereksiz dramalardan uzak duyguların ön planda olduğu bir kitaptı. Sessiz aşk hikayeleri beni daha çok etkiler çünkü sevginin kelimelerin ötesinde olduğuna inanırım. Kitap da sevginin tüm kusurları nasıl kusursuz hale getirdiğinin güzel bir örneği olmuş. Sonunda baştan sona düşüncelerinde tavrında net bir kadın karakter okuduğum için ayrıca mutluyum. Bianca o kadar harika bir insan ki günışığı gibi parlıyor. Mikhail ise ince ruhlu huysuz adamım yaşadığın onca şeye rağmen nasıl bu kadar sevgi dolu kalabildin. Okurken kalbim ezildi.. İlk yarı biraz durağandı ama ikinci devrede mafyatik olaylar hafiften başlıyor. Ve hafif de ilerliyor çok fazla mafyatiklik beklemeyin siz ama ilk kitaba göre bir tık yüksek.. ve biraz da drama klişelerinden çıkıp mafya klişelerine geçmek güzeldi. Buralara takılmayacam spoi olmasın. :D Kitap hem akıcılığı hem kısa olmasıyla tam rs kurtarıcısı o yüzden es geçmeden okuyun derim. · ⋆
Broken WhispersNeva Altaj · ‎Independently Published · 20222,264 okunma
·232 syf.·
2023 52. kitabı
Bu kitap ilkinden çok daha güzel ve anlamlıydı sanki yazar ilk kitabı test etmek için yazmış sevildiğini görünce daha özenle yazmaya başlamış , Mikhail ve Bianca çiftin her sahneleri ayrı bir komiklikti , birde smut sahneler ilk kitaptan daha fazlaydı, onun dışında Bianca kocasının sırını oğrendiğinde Nina gibi trip atmak yerine onu anlamaya çalışıp sorun hallettiler yani kısaca Bianca ve Mikhail Roman ve nina’dan daha olgunlar , sergai okumak için sabırsızlanıyorum o da tam bir dengesiz , yazarın dili basit zaten hemen okunuyor.
Broken WhispersNeva Altaj · ‎Independently Published · 20222,264 okunma
2024 35. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2024 02:44
Ayyyyyyy eriyorum şuan Bir günde biten kitap yapmışlar Yarabbim. Yazarın iki kitabını da birer günde bitirmeme demeli? İlk kitap güzeldi eyvallah ama bu kitap daha güzeldi be. Kadın döktürüyor vallahi. Ve serinin iki kitabında da gördüğüm kadın karakterlerin sanatçı ruhuna sahip olmaları. Erkek karakterlerin diğer insanlara göre ciddi bir kusuru olmasına rağmen kadınların bu kusurları asla dert etmemesi. Bu çerçevede ilerliyor ama ne güzel ilerliyor Gelelim konumuza; İlk kitapta zaten anlaşmalı bir evlilikle İtalyan mafyası ve Rus mafyası arasında barış sağlanacağı sinyali verilmişti. Bu kez anlaşmalı evliliğe kurban giden ikilimiz; Mikhail ve Bianca Biri Rus mafyasının işkencecisi, diğeri zarif bir balerin Mecburi olarak baleden emekli olan kızımız bir anda kendini Mikhail ile evli bulur. (Mikhail 'in yüzü dahil tüm vücudu yıllar önce bir işkenceden dolayı epey kötü haldedir, Bianca ise bir kaza sonucu yanlış müdahale de ses tellerini kaybetmiştir.) Bilmediği şudur ki adam ona zaten kör kütük aşıktır. Kızımız da ilk andan itibaren ondan etkilenir. Ve evlilik süreçlerine dahil oluruz. Alev ateş çiftlerden biriydi. Bolca smut sahne mevcuttu o yüzden kesinlikle bir yaş sınırı olması gerekiyor kitabı okuyacaklar için. Bunun haricinde yazarın kitaplarında en güzel nokta, acımasız, katil adamların küçücük eşlerine asla kıyamamaları ve inanılmaz kıymetli görmeleri. Nasıl güzel bağ oluşturuyorsun be kadın dedim okurken. Heyecanla üçüncü kitaba başlayacağım çünkü benim en merak ettiğim karakter üçüncü kitapta işleniyor. Bu tarz mafyavari konular, anlaşmalı evlilik konuları ilginizi çekiyorsa kaçırmayın derim. Not: Kızın babası katıksız şerefsiz sinir oldum Şimdiden Okuyacaklara Keyifli Okumalar Dilerim.
2024 76. kitabı
Okunma: 20 Haziran 2024 03:20
kitaplara karşı bir isteksizliğim başlamışken her kitabı eleyip sonunda buna başlamış bulundum. kısa olduğundan kafa yormuyor ve bölümleri de uzun değil. karakterleri sevdim ikisi de olgundu fakat çok da yükselebildiğimi söyleyemem, sanırım yanlış bir zamanda okudum özellikle diğer incelemelere bakınca bu durum üzdü çünkü. ama maalesef ben de istediği etkiyi bırakamadı. yerinde kıskanılması güzeldir ama burada o kadar uzatılmıştı ki bu kıskançlıklar hiç hoşuma gitmedi doğrusu. ve bunu ben mi çok düşünüp önemsiyorum bilmiyorum ama birinin geçmişinin, başka birinden öğrenilmesi durumunu sevmiyorum. çünkü bu onun özeli ve acıları ona ait en nihayetinde. belki anlatmak istemiyor -ki bu çok daha kötü- belki anlatmak istiyor ama hazır değil, senin öğrenmeni belki de kaldıramayacak... oysa biraz daha zaman tanısa zaten tüm gerçekleri onun ağzından duyacak ve içini olduğu gibi gösterdiği için de bu onların arasındaki bağı arttıracak. tamam birlikte mutlular ama geçmişin de paylaşılmasını ve mutsuzluklarla bile bir bütün olabildiklerini görmek isterdim. kısa bir kitap olduğundan dolayı her şey daha hızlı geliştiği için sevemedim belki de burada duygular o kadar da içime işleyemedi ve benim için bir kitaptaki en önemli şey okuyan kişiye hisleri geçirebilmesi. serideki bir kitabı sevebilecek miyim merak ediyorum. burada Sergei sürekli geçerek merakımı uyandırdı onun kitabı için biraz umutlandığımı söyleyebilirim.
2023 117. kitabı
Okunma: 16 Kasım 2023 02:02
Bu kitaba olan hislerim ile Tuvaldaki Yaralar'a olan hislerim hemen hemen aynı. Yine karakterleri ve yaşadıkları ilişkiyi sevdim fakat yine olayların çok hızlı geliştiğini düşündüm. İlk kitaptan nispeten farklı olduğunu düşündüğüm tek şey, bu kitapta mafya esintilerinin biraz daha fazla olmasıydı. Gelgelelim benim için kitabın, hatta şimdiye kadar okuduğum kadarıyla serinin temel sorunu şu: Yazarın bakış açısı fazla tozpembe. Bu kitap üzerinden örneklendireyim. Bianca ile Mikhail anlaşmalı evlilik yapan ve birbirini hiç tanımayan iki insan olmasına rağmen hemencecik anlaşıp bağ kurdu mesela. Halbuki bırakın mafya ile evlenmeyi, normal iki insan anlaşmalı olarak evlense bile bir süre birbirine ısınamaz, arada bir soğukluk olur; birbirine alışma sürecinde kavgalar, yanlış anlamalar olur. Bir anda kırk yıllık evli gibi olmazsın yani. Ayrıca ikisi de birbirinden yaralı karakterler. Özellikle Mikhail neler neler yaşamış, kimseye dokunamayacak kadar ağır bir travma geçirmiş. Ama bir araya geldiklerinde bir anda tüm bu sorunları, hatta böylesine ciddi bir travmayı bile kolaylıkla aştılar. Benim için asla oluru olmayan bir durum bu. Ne kadar büyük olursa olsun sevgi bu kadarını mümkün kılmaz çünkü. Yazarın “mafya kitapları illa karanlık olmak zorunda değil” düşüncesini anlıyorum fakat aşkın her şeyin ilacı olduğunu addettiği tozpembe bir dünya kurgulamasını da hiç inandırıcı bulmuyorum, üzgünüm. Serinin kalan kitaplarını her türlü okurum, o ayrı mesele. Ama herhangi birini tam anlamıyla sevebilir miyim, işte o biraz şüpheli.
2023 59. kitabı
Okunma: 25 Ekim 2023 01:12
Kırgın Fısıltılar #kitapyorumu “Eğer daha iyi bir adam olsaydım onu gönderir, nikahını iptal eder ve onu özgür bırakırdım. Sanırım ben kötü bir adamım çünkü onu bırakmak gibi bir planım yok.” İtalyan ve Rus mafyaları arasında sağlanacak bir barış için evlilik yapılmasına karar verilir. Roman kendi adamlarından birini bu iş için seçmek ister ve kızın fotoğrafını en sadık adamlarına gösterir. Roman’ın evlilik için düşündüğü bir başka kişidir, fakat herkesi şaşırtan bir isim evlenmek istediğini söyler. Mikhail ilk başta elden ele gezen fotoğrafı pek takmaz, fakat gördüğü kız ile şaşkınlığa uğrar. Uzun zamandır sevdiği Binaca’yı görünce ve adamların ona ettiği iltifatları duyunca dayanamaz ve evliliği yapmak istediğini söyler. Roman bu duruma ne kadar şaşırsa da kabul eder ve evlilik üzere planlar kurulur. Bianca bale yapmayı çok sever ve aynı zamanda geçirdiği bir kaza sonucu konuşma yetisini kaybetmiştir. Babası eğer bu evliliği kabul etmezse, kız kardeşini kurban edeceğini söyler ve bu durumda hem kız kardeşini korumak için hem de babasının ondan istediği casusluğu yapmayarak ondan intikam almak istediği için bu teklifi kabul eder. . . Kusursuzca Kusurlu Serisi yani kapağa bakarak bunun çok karanlık bir seri olduğunu düşünebilirsiniz ama bu adamlar harika arkadaşlar Mikhail’in yüzündeki yara yüzünden kendini çirkin görüp Bianca’ya layık olmadığını düşünmesi Aynı zamanda Bianca’ya vurduğu için daha hani bir birlerini adam akıllı tanımamalarına rağmen kızın babasını dövmesi Müthişti ya cidden. Mikhail benim yaralı adamım Kafa yormayan her şey olması gerektiği gibi ilerleyen cidden çok güzel bir kitap
2024 4. kitabı
Okunma: 07 Ocak 2024 21:04
Kırgın Fısıltılar kitabının yorumu ile geldim.Kitabı bu kadar seveceğimi düşünmüyordum,şaşkınım o yüzden.Çünkü serinin ilk kitabını pek sevmemiştim. Kitabın konusu şu şekilde;Rus-İtalyan mafyaları aralarındaki buzları eritmek için anlaşmalı evlilik planlıyorlar .Bu evlilik maruz kaldığı işkenceler sebebiyle yüzünde ve vücudunda derin yaralar olan Mikhail ile konuşamayan balerin Bianca arasında gerçekleşiyor.Biz de aşklarını okuyoruz. Ah Mikhail…Yaşadığı şeyleri okumak çok sarstı beni.Bu rağmen o kadar hassas bir baba olması ve Bianca’ya karşı davranışları…Bianca’nın öyle bir aileden kurtulmasına çok sevindim.Yaşına göre çok olgun bir karakterdi.Böyle bir dünyada doğması da elbette duruma ayak uydurmasını kolaylaştırdı.İlk kitapta bunu eleştirmiştim çünkü oradaki kadın karakter böyle bir dünyada yaşamıyordu.Lena ile olan diyalogları da çok tatlıydı.Evet bazı şeylerin hızlı yaşanması biraz rahatsız etti.Aslında yazar birkaç cümle ile aradan geçen zamanı fark ettirse bu sorun olmayacaktı.Ama bir ay geçmeden hemen seni seviyorumlar havada uçuştu.Bir de şöyle ben sonsöz aşığı biri olarak birkaç yıl sonrayı da okumak isterdim.Yetişkin içerik uyarımı yapıp yorumumu bitiriyorum.
2023 137. kitabı
Okunma: 11 Kasım 2023 18:24
Serininin bütün karakterlerini seviyorum ama şu an için favorim kesinlikle Mikhail.Fazlasıyla romantizm vardı onun dışında gerçek anlamda dramatik ve duyusal olduğunu söylemeliyim.Özellikle Mikhail ve ailesinin yaşadıkları. Bedenindeki yara izlerinin sebebi çok fazla şey yaşamıştı… Kızı Lena’ya olan ilgisi Bianca gibi beni benden aldı. Mikhail’in kızına ve eşi Bianca’ya gösterdiği sevgiyi iliklerimize kadar hissediyoruz.Mikhail’in yüzündeki yara onu rahatsız etse de bunu önemsemiyordu sadece yüzünde değil bedenin her yerindeydi ama Bianca bunu hiçbir zaman sorun etmedi onun kusurlarını asla görmüyordu. Aksine ona istediği gibi dokunmak ve yakın olmak istiyordu çünkü bu kocaman tehlikeli adama aşıktı. Michail Bianca’yı 6 aydır takip ediyordu onu sadece bale derslerinde görüp takıntı haline getirmişti yüzünde ki yaralar yüzünden onun yanındaki güzelliğini bozacağını düşündüğü İçin ona yaklaşmak yerine her zaman sahnenin arkasından onu izlemekle yetinip gösterim bittikten sonra ona bir tane kırmızı gül bırakarak gidiyordu. Ama şu an toplantı odasında elinde tuttuğu görüntü de bu kızın fotoğrafını tutuyordu şaşkındı. Roman’ın İtalyanlar ile yaptığını anlaşmada ve karşılıklı şartların kabul edildiği ve anlaşmayı bağlamak için yapılması gereken bir düğün olduğunu söyledi bu kızlar adamlarından biri evlenecekti. Michail bunu kabul etti Bianca sadece ona ait olabilirdi. Bianca onun karanlık ve uyuşturucu sevkiyatı ile ilgilendiğini biliyordu ama bilmediği tek şey onun İnsanlara işkence edip bilgi alıyordu. Bu onun aşı işiydi. Michail onun İçin her zaman centilmen bir adam olmuştu Rus mafyasının en acımasız adamı sevgi doluydu… Bianca konuşma engelliydi babasının onu neden evlendirdiği acıktı bilgi almak için ama Bianca en baştan belli babasının teklifini geri çevirip
Kırgın Fısıltılar
2025 18. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2025 01:35
Kusursuzca Kusurlu serisinin 2. kitabı, zaten ilk kitaptan daha çok beğeneceğim beklentisiyle başlamıştım ve yanılmadım da. Bu sefer bize Mikhail ve Bianca'nın hikâyesini anlatıyor ve ikisini de çok sevdim. Kızlar... eğer bir bakışıyla ortalığa alev aldıracak kadar sert, dışarıya hır karısına mır, yaralı mı yaralı, güzel seven bir erkek karakter okumak istiyorsanız alın size Mikhail:)). Yazım tarzı yine çok yüzeysel olduğu için karakterlere istediğim gibi bağlanamayacağımı düşünüyordum ama Mikhail'i sevmeyip de ne yapsaydım... Aslında yazım tarzının yüzeyselliği yine göze batıyor, özelikle de Mikhail'in trajik geçmişini anlatmak için çok çok yetersizdi ama sorgulamayı bırakacağım artık. Mantık hatalarına dikkat etmeyi bıraktım zaten, o kadar hızlı ilerliyor ki önceki incelememde dediğim gibi, yazar sorgulamamıza fırsat vermiyor. Bunun yanında özellikle hoşuma giden bir şey söyleyeceğim kitapla ilgili. Genelde her kitabın bir başka çifti anlattığı serilerde yazarların en sevdiği bir çift olur ve her kitapta onları hikâyenin başrolü yapmaktan çekinmezler ama bu seride şimdiye kadar (daha 2 kitap oldu) buna rastlamadım. Herkes kendi hikâyesinin başrolü, Nina ve Roman kitaba dahil olduklarında Mikhail ve Bianca'nın rolünü kapmaya çalısmadılar ve fark ettim ki ben Nina ve Roman'ı seviyormuşum ahahah ama tabi Bianca ve Mikhail'den çok değil bebişlerim<333 Bir de her mafya kitabında olur ya, tam her şey yoluna girdiğinde ana kadın karakter kocasının ne kadar da 'korkunç' işler yaptığını bir anda fark edip onu terk eder ve biz sıkıntıdan patlaya patlaya erkek karakterin kendini affettirmesini okuruz sayfalarca, işte bu kitapta o da yoktu. O yüzden bu kitabı daha çok sevdim. Yine ilk kitap gibi su gibi akan, betimleme diye bir şeyin olmadığı, çıtır mı çıtır çerezlik güzel

Neva AltajYazar · 5 kitap
Neva Altaj, çağdaş mafya romantizmi türünde eserler veren bir yazardır. Edebiyata olan tutkusunu erken yaşlarda keşfetmesiyle başlamış ve bu tutkuyu profesyonel yazarlık kariyerine dönüştürmüştür. Yazar, eserlerinde okuyucularına hem romantik hem de gerilim dolu hikayeler sunarak, onları farklı duygusal yolculuklara çıkarmaktadır. Altaj, kariyerine devam ederken, yeni hikayeler ve karakterler yaratmayı sürdürmektedir.