Dünya-Ahiret Arasında

3 Aralık 2022
Siyer Yayınları

2023 20. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2023 14:51
Kitap aile düzenini, toplum düzenini, kişinin yaşayış düzeni ve içinde barındırdığı duyguların konumunu ve sonuçlarını ele alarak yazılmış. Hepsinden küçük bir örnek verecek olursam aile düzenini
2024 19. kitabı
"Durmuyoruz,sürekli koşuyoruz,çok meşgulüz!Nefsimizin tatmin edilmeyi bekleyen arzuları,dünya hayatının bizden yapmamızı istediği yüzlerce talebi var." Kitap dünyevileşmenin sebeplerini ve kurtulma yollarını açıklıyor.Altını çizdiğim birçok cümle oldu.Çok istidafe ettiğimi düşünüyorum.Dünya ve ahiret dengesini İslami bakış açısıyla ayetlerle destekleyerek aktarmaya çalışılmış.Başlıklar altında bigiler vermiş.Kısa sürede okunabilir ve akıcıydı.Dengeyi kaybedince altını çizdiğiniz yerleri açıp tekrar tekrar okunacak bir eser.
2023 6. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2023 11:18
Dünya ve ahiret arasındaki dengeyi öyle güzel anlaşılır sade bir dille anlatmış ki sevgili yazarımız @ Dünyanın aldatıcı oyunlarını, akıp giden zamanın bizi meşgül etmemesine vurgu yapıyor. Özellikle genç kardeşlerimiz için, kolay akıcı insanı sıkmadan kendini okutmasını becerıyor. Kur’an Dünya nın geçici bir yer olduğunu defaatle hatırlatır. Biz müslümanlardan istenen ne ise ona göre hareket ederek dünya ile ilişkimizi dengede tutmamızı ister aynı zamanda.. Dünyevileşmeden Aile hayatımızı, sosyal hayatımızı dengede tutalım. Kıymetli kitabımız kur’an ışığında yol alalım. Bunun için bu eserı mutlaka okuyun canlar… dipnotların olması da ayrıca güzeldi.. hangi kaynak veya ayet ismi ve sayısını, isim olarak geçen kişilerin kim? Olduğu belirtilmiş…
Denge
2024 9. kitabı
Okunma: 23 Temmuz 2024 13:03
Hayata dair çoğu konuyu İslami bakış açısıyla nasıl dengeleyip, değerlendirmemiz gerektigiyle ilgili kısa kısa bilgiler veren, kitabı da bu şekilde bölümlerle tamamlayan ortalama seviyede bir kitaptı.