David Raker Serisi 5.Kitap

İlk Yayın Tarihi:
Ağustos 2014
Ephesus Yayınları
Orijinal Adı:
Fall From Grace (David Raker #5)
Sıralamalar

2017 38. kitabı
Bence yazarın en güzel kitabı idi "Düello". Çok ama çok güzeldi. Uzun zamandır böyle sağlam bir polisiye okumamıştım. Entrika ve heyecan ilk sayfadan bir başlıyor, son sayfada bitiyor.Tam buldum derken ortaya başka bir şey çıkıyor ve düşünceniz bir anda değişiyor. Adeta rus matruşka bebekleri gibi. Bir olay sonuçlanmadan başka bir olayla karşılaşıyorsunuz sonra bir başkasıyla. Merakla öteki sayfaya geçiyorsunuz. Başlayınca bitirmeden bırakması çok zor. Heyecan ve hızlı temposuyla tam bir aksiyon filmi izliyormuşum gibi...
2017 56. kitabı
Okunma: 31 Temmuz 2017 18:27
''Benim için bir şey mi yapmak istiyorsun?'' cümlesi gelecek Raker serisinin konusuydu. :) Ve tabii ki harikaydı bir öncekinden ve diğerlerinden daha da iyiydi.. İnanılmaz heyecanlıydı. Okurken, gözüm diğer altta ki satırlara kaymasından nefret ettim acaba ne oldu diye sabırsızlığımın kurbanı oluyorum... Kesinlikle bu gizem dolu sayfaları okumaktan kendinizi mahrum bırakmayın ve kısa bir zaman da Raker serisine başlayın.
2018 16. kitabı
Okunma: 15 Şubat 2018 19:52
Bir solukta okuduğum bir kitap oldu #duello Konusu ,kurgusu ve finali çok iyi ve şaşırtıcıydı....#timweaver her kitapta daha iyi bir konuyla geliyor.... David Raker bu kitapta gerçekten tam anlamıyla sert kayaya denk geldi ....Tuzaklar,yapılan planlar ,parçalanan aileler ve sırlar karşısında verilen mücadele hız kesmedi....Severek okudum....kesinlikle türün meraklılarına okuyun derim ......
2020 1. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2020 17:46
Son sayfasına kadar sizi şaşırtmayı başaran inanılmaz bir polisiye. Raker serisinin hepsini okumak için sabirsanlandigimi söyleyebilirim. Soruşturma detayları, izlenen yöntemler, karakterlerin başarılı anlatımları ve olayların çözdüm sandığınız anlardaki karmaşası bile pes dedirtiyor. Elimden düşmesin ve sasirmaktan bir hal olayım aynı zamanda beynim yansın, öyle bir kitap istiyorum diyorsanız hiç düşünmeyin.
2020 282. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2020 16:45
eh iki günde bitirdiğimi, son 150 sayfada sürekli aman tanrım, yok artık ve aman tanrım dediğimi düşünürsek okunan bu kadar polisiye romandan sonra bile beni bu hallere düşüren kitaplara BAYILIYORUM. şiddetli bir tavsiye kitabıdır kendisi.
2020 49. kitabı
Okunma: 20 Aralık 2020 23:42
Ne desem bilemiyorum ters köşelerle dolu budami gol değil diye kendimi yediğim bir kitaptı. Sonunda adeta şok oldum. Polisiye severlere tavsiyemdir. Kaçmaz
Serinin şimdilik sonu
2019 211. kitabı
Öncelikle herkese ıyi okumalar Tim weaver i sonradan keşfettim ve düello kitabı ile türkçeye çevrilmiş bütün kitaplarını ardı ardına okuyup en sonunda bitirdim çok şükür Yazarın diğer kitaplarını okuyan arkadaşlar bilirlerki baş karakterimiz kayıp insanları bulan eski bir gazetecidir ve her olayında gerçekten insanın aklını zorlayan olaylara şahit olmuştuk Bu kitapta da durum aynı yine inanılmaz bir tempo gizem gerilim kovalamaca hepsinden bol bol var ve diğer kitaplarından farklı olarak bence biraz daha psikolojiyi katmış yazar bu kitabın içine Kısaca konuya gelicek olursak emekli olmuş bir polis memuru karısı ile sehirden bir kasabaya taşınır ve orda yaşamaya başlarlar ama birden adam ortadan kaybolur hiç bir iz ses seda yoktur yaşıyor mu oldumu kimse bilmiyor ve david rakherin görevi bu adamı bulmak Konuyu kısaca böyle özetleye biliriz dediğim gibi içinde bol bol sasirtmacalarin olduğu polislere bile içinde olduğu komploların olduğu çok güzel bir kitaptı hiç düşünmeden alın okuyun pişman olmazsınız umarim serinin diğer kitaplarıda en kısa sürede çevrilir Puanım 10 / 7.5
2022 36. kitabı
Okunma: 08 Eylül 2022 17:27
Okuduğum en akıcı ve heyecanlı polisiye kitaplarından biriyidi. Yazar gerçekten çok şaşırttı. Zekice yazılmış bir kitap. Daha fazla okuru hakediyor. Polisiye okumayı seviyorsanız kesinlikle bu kitabı okuyun.
2025 28. kitabı
Okunma: 26 Aralık 2025 05:57
Bazı yazarlar vardır. Tüm hayal gücünü serinin ilk kitabında harcar. Diğer kitaplar ilk kitabın yanında sönük kalır. Mesela John Verdon . David Gurney serisinin ilk kitabı olan Aklından Bir Sayı Tut zekice işlenmiş konusu, ters köşeleri, akıl oyunları ile serinin açık ara en iyi kitabıdır. Fakat serinin diğer kitaplarında aynı heyecanı bulamayız. Kötüdür demiyorum ama ilk kitap gibi de değildir. Bir de Tim Weaver gibi yazarlar vardır. Her kitapta yetenekleri daha da ilerler. David Raker serisinin ilk kitabı olan Paravan vasatın bir tık üzerinde bir kitaptı. Hikâye ilginçti fakat - ilk kitabın acemiliğinden olsa gerek - bir çok çatlak barındırıyordu. Şu ana kadar beş Tim Weaver kitabı okudum. Açık ara en sağlam hikâyeye sahip olan Dönüş Yok ve Düello idi. Yazar kendini geliştirmiş ve son ana kadar temposunu koruyan bir eser çıkmış ortaya. Polisiye - gerilim sevenlerin beklentilerini karşılayacak bir kitap. Yazarın tüm eserlerinin Türkçe'ye çevrilmesi dileği ile.
İnceleme
2024 2. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2024 16:53
Çocukken köşe kapmaca diye bir oyun oynardık. Düello ‘ yu okurken köşe kapmaktan bir hoş olacaksınız ;) Teşekkürler Kıymetli Tim Weaver , muazzam kurgunuz için ;)

Tim WeaverYazar · 8 kitap
Tim Weaver (1977 doğumlu) İngiliz Yazardır. İlk kitabının yayınlanmasından önce gazeteci idi. Nato dergi oyuncusu olan N64 Magazine'in ve altı yıl boyunca Xbox World'in Editörlüğünü yaptı. Monsomer Norton, Somerset'de Norton Hill School'a katılmıştır. Ailesi ile birlikte Bath'da yaşıyor olmasına rağmen eşi aracılığıyla Güney Afrika ile güçlü bağlar kurdu. Ayrıca kendisini" büyük bir futbol taraftarı "olarak tanımlıyor. Ve Arsenal ve Bath City FC'yi destekliyor