Funda, asi, başına buyruk, şımarık ve bencil bir kızdır. Doğan ise küçük yaşta bir kaza sonucu ailesini kaybetmiş ve Funda'nın ailesi tarafından büyütülmüş ve Funda’nın aksine, saygılı, kibar ve efendi birisidir. Funda, babasının sevgisini Doğan kadar görmemiş ve Doğan'ın ailesi ile birlikte yaşamalarından ötürü, Doğan’ı ailesini çalmakla suçlamıştır. Babası geçirdiği bir rahatsızlık sonucu, Funda’nın, Doğan’la evlenmesini ister. Funda, her ne kadar Doğan'dan nefret etse de, zamanla alışır ve sevmeye başlar. Her şey güzel giderken, Funda'nın geçmişinden gelen birisi, tüm hayatını değiştirir. Doğan'ın ailesinin ölümündeki sır perdesi aralanır.
Zoraki bir evlilik teması üzerine başlayan hikaye, farklı bir bakış açısından aile kavramını ele alıyor. Finalinde ise, farklı karakterin bambaşka taraflarını da görmek, hem şaşırttı hem de romana bambaşka bir hava katmıştı. Akıcı bir anlatım ve farklı kurgusu, şaşırtıcı karakterleri ile, aile birliğinin önemini vurgulayan, severek okuduğum bir roman oldu. Tavsiye ederim.
#Gelinim
^
#alıntı
Sevgi bir kere kalbe düştü mü, dilde de fazla saklı kalamazdı.
^
@yediverenyayinlari @yediverencocuk @acayipkitaplar @eftalya.kitap @dilektaygun @butikkitapcom #bloghemsire