Bazen sadece gitmek istersin

Mart 2017
İndigo Kitap

2023 2. kitabı
Okunma: 25 Temmuz 2023 15:26
Olay akışı, duygu geçişi ve sürükleyici anlatımıyla çok güzel bir eser olmuş. Gençlerin maneviyatına vermesi gereken önem ve bunun sonucunda sahip olacağı mutluluğu, teslimiyetin verdiği huzuru anlatan birçok Müslüman gence ilham olacak ve kesinlikle birçok gencin okuması gereken bir roman.
2017 13. kitabı
İki saatte bitirdim . Muhteşemdi . Kitabin akis hizi cok guzeldi . Genclere tavsiye ederim . Mutlaka bu kitaba baslayin.En begendigim kitaplardan oldu.
2020 11. kitabı
Okunma: 10 Şubat 2020 18:24
Bazen olaylar karşısında ne yapacağımızı bilemeyiz. Bize verilen herşeyin de alınan herşeyinde bir imtihan olduğunu çoğu kez bilmeden yaşıyoruz veya unutuyoruz. Kitabı okurken hikayelere ortak oldum ve kendime yönelik dersler çıkarabileceğim çoğu şey oldu. Her kitap bizim için ayrı bir hikaye ve ders. Okuduğumuz kitaplardan neleri hayatımıza geçirirsek kar. Kitapta çoğu şey öğretiliyor aslında dostluk, acılar vs hayatımızda ki gerçekleşebilecek her türlü olumsuz sayılabilecek şeyler ve sonunda her şeye rağmen açılıcak olan o kapının güzelliği.. Her halimize şükürler olsun ve Rabbim Fatih abimizden ve sözler köşkü ailesinden Razı olsun inşAllah
kitap hakkındaki düşüncelerim
2025 24. kitabı
Okunma: 23 Eylül 2025 15:52
Kitabı okuyunca ne kadar şükretmeden yaşadığımı farkettim.Bize normal gelen şeylerin bile aslında Rabbimiz tarafından bize verilmiş bir nimet olduğunu ve buna şükretmemiz gerektiğini.Bize sıradan gelen hayatın başkaları için bir nimet olduğunu unutarak yaşıyoruz bazen. Günümüzde Filistinde onlarca insan katledilirken bunu daha iyi anlıyorum.Rahatça ve toz içinde kalmadan nefes alabilmek,her gün aynı yemeği mi yicez demeden yemek yiyebilmek,bomba sesleri olmadan uyuyabilmek,ailemizin gözümüzün önünde katledilmesini görmeden onlarla rahatça konusabilmek bizler için o kadar büyük bir nimet ki,her gün sükredeceğimiz o kadar şey varki.(Rabbim en kısa zamanda Filistindeki insanları kurtarmayı,onlarında rahat bir nefes alabilmesini nasip eder inşallah). Kitaba gekicek olursak kitapta Taha,Yaşar ve Fuat'ın samimi dostlukları anlatılıyor.Bu zamanda zor bulunabilecek bir dostluk.Onların da hayatında zorluklar oluyor ve isyan edicek konuma geliyorlar.Taha'nın ailesiyle olan, Yaşar'ın sevdiği kız tarfından ihaneti ve Fuat'ın zengin bir hayatı olmasına rağmen bir türlü mutlu olamaması.İçinde yaşadıkları zorlukları atlatabilmek için bir yolculuğa çıkıyorlar.Nereye olduğunu bilmeden sadece uzaklaşmak için.Ama çıktıkları bu yolda yaşadıkları tuhaf olaylar onları başka bir yola sürüklicek.Hayattan bıkmış olarak çıktıkları bu yolculuk onları Rabblerine kavuşturucak. OKumaya başlayınca o kadar akıcı gitti ki sonunu merak ettiğim için hemen bitirdim.İyi ki de okumuşum dediğim bur kitap oldu.Hayatta ne kadar çok şükretmem gereken şeylerin olduğunu gördüm.Yasadığimiz acılar bile bize ilerde sükretmemizi sagliyormuş onu anladim.O yüzden artik basima ne gelirse gelsin Rabbim dendir diyip sabredicem ve hiçbir zaman şükretmeyi unutmicam.Okumanizi tavsiye ediceğim bir
2020 1. kitabı
Hayatımda okuduğum en güzel 2.kitap olabilir.ilk defa bir kitapı okurken hem güldüm hem ağladım Özllikle fuatın abisi öldüğünde ve fuatın çok üzülmesine çok ağladım ve normalde ağlayan biri değilim fakat yaşamımda buna benzer olaylar fln vardı çok duygulandım.Tam tamına 5 kez tekrar okudum hiç sıkılmadan herkese tavsiye ederim
HasbelkaderFatih Yağcı · İndigo Kitap · 20221,530 okunma
Tavsiye edilecekler listesine başa alınacak kitaplardan
2023 28. kitabı
Okunma: 21 Şubat 2023 18:00
Kişi tasviri ve çevre betimlemeleriyle başlayan roman, üç gencin okul bitimi ile kavuştukları, özgürlük duygusu ile bir deniz kıyısında dünyanın havasını ayrı bir alemdelermiş gibi içlerine çektikleri sırada, içlerinden birinin ayağına değen şişe ve içlerinde gördükleri, oldukça eski gözüken şişeye sıkıştırılmış not ile hayatları değişiyor...
·168 syf.·
2025 5. kitabı
Şimdilerde gözlerim açıkken bile güvenemiyorum insanlara.Çocukluğumu özledim , menfaat gözetmeden düşünmeyi kötülük namına hiçbir şey bilmeyecek kadar cahil olduğum günleri özledim. Büyümek isteyecek kadar saf olduğum günleri.'' Bazen olaylar karşısında ne yapacağımızı bilemeyiz. Bize verilen herşeyin de alınan herşeyinde bir imtihan olduğunu çoğu kez bilmeden yaşıyoruz veya unutuyoruz. Kitabı okurken hikayelere ortak oldum ve kendime yönelik dersler çıkarabileceğim çoğu şey oldu. Her kitap bizim için ayrı bir hikaye ve ders. Okuduğumuz kitaplardan neleri hayatımıza geçirirsek kar. Kitapta çoğu şey öğretiliyor aslında dostluk, acılar vs hayatımızda ki gerçekleşebilecek her türlü olumsuz sayılabilecek şeyler ve sonunda her şeye rağmen açılıcak olan o kapının güzelliği..
İnceleme
·176 syf.·
2017 44. kitabı
·176 syf.·
2017 35. kitabı
İlk başlarda canım sıkılsa da sonunu beğendim. Hiç bir zaman umutsuzluğa düşmememiz gerek. “Yaptıklarına karşılık onlar için saklanan müjdeyi kimse bilmez” ayeti bu kitapta güzel dile getirildiğini düşünüyorum.
2017 3. kitabı
Okunma: 26 Mart 2017 00:00
Hasbelkader önce kitabın adı beni cezbetti okadar hoşuma gitti ki hemde Fatih Yağcı abimin anlatımıyla hemen aldim kitabı ve okumaya başladım her okudugum kitabı a güzelmiş diyip kenera atmak değilde onlardan dersler çıkarmayı severim ve bu kitapta aynen çok ders çıkaracağım yönler vardı tek anlamıyla muhteşem olmuş 6. bölümdeki Taha'nin felsefe hocasına Allah'ı kanıtlamak için verdiği örneklere bayıldım ve 20. bölümdeki Fuata kaderle ilgili açıklaması tam anlamıyla aklımdaki soru işaretlerini kaldırdı kitabın içeriğini tam anlatmak istemiyorum çünkü merak edip okuyun ama her gencin bence bu kitabı okuması gerekiyor çünkü orda yasananlari bizde yaşadık ve şükretmek için okadar çok sebebimiz var ki bizse herşeye isyan edip dertlerimiz dert bile sayilmazken hayata küsüp neden ben diyoruz ve burda öyle güzel anlatiyorki herşeyi çok beğendim Fatih Yağcı abimin eline ve yüreğine sağlık hak yolunda ki davasında Rabbim onu daim etsin hak yoldaslariyla beraber. Bizi ise Rabbim hak yolunda onun istediği gibi bir kul eylesin insallah..

Fatih YağcıYazar · 4 kitap
İzmir'de doğmuş tüm eğitimini de yine bu şehirde tamamlamıştır. Ege Üniversitesi'nin İngiliz dili ve edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Youtube üzerindeki videolarının milyonluk tıklamaya erişmesiyle kitlelerin dikkatini çekerek birçok tv, radyo ve seminer programlarına katılmıştır. Köşe yazarlığıyla düşüncelerini kaleme almaya başlayan Fatih Yağcı, kitap dünyasına da bu süreç sonunda merhaba demiştir.