Bellinger Sisters #2

Tessa Bailey
1 Mart 2022
Avon Books
Orijinal Adı:
Hook, Line, and Sinker (Bellinger Sisters #2)
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2022 57. kitabı
Ya ben bu kadinin yazma stilini asiri seviyorum inanilmaz tutkulu mekan inanilmaz yasanilasi iki tarafta verici cok begendim hannahin muzige olan tutkusu o kadar sirindiki ve sonunda istedigi meslege sahip olmasi ayni sekilde fox guvensilik nasilda cevre etkisi nasilda insan karakterinin ilk temeli aileden geliyo 1. Gozden tekrar gosterdi bize artik pembe gozluklerim yok ama kitaplarda mutlu sonlari seviyorum okuyun baya guzel..
2022 96. kitabı
It Happened One Summer(Bir Yaz Boyunca) tam bir hayal kırıklığı olmuştu benim için. Duyguları hissedememiş, kadın karakteri hiç sevmemiş ve erkek karakteri asla benimseyememiştim. Ancak Hannah ve Fox'u okuduktan sonra iyi ki pes etmemiş ve ikinci kitabı okumuşum, diyorum. Allah'ım bu yılın favorisi oldu Hook, Line, and Sinker benim için. Öncelikle bu kitabı okumadan önce ilk kitabı yine de okumanızı öneririm. Zira buradaki karakterlerin öncesi o kitapta geçiyor. Hannah ve Fox, Bir Yaz Boyunca'da yan karakterlerdi ve inanın o kitabı çekilir kılan ikisiydi, benim için en azından. Fox ve Hannah'ın hikayesi önce tatlı mesajlaşmalarla başlıyor. Hannah, işi için tekrar Los Angeles'a döndüğünden karakterlerin tekrar birleşmeleri ve Hannah'nın çektikleri film için Westport'a gitmeleri ile oluyor. Allah'ım hem de ne bir araya geliş. O kadar tatlı iki arkadaş oluyor ki ben gözlerinden kalpler çıkan emoji ile okudum kitabı. Hannah ve Fox'un korkuları, Hannah'nın istediği gibi bir kadın olması ve Fox'u her zaman desteklemesi o kadar güzeldi ki Hannah Bellingers top 5 kadın karakterlerim içinde valla. Uzun uzun bir şeyler yazmayacağım. İlk kitapta tanıdığınız Fox'u tanımayı ve Hannah'nın kendi için adımlar atmasını kitapta okuyun. Ben kitaptan bir tek son dakika Fox'un salak hareketi yüzünden 0.25 puan kırdım. Çok sinir etti beni çünkü sonunda. Ama neyseki çabuk akıllandı. Şaka bir tarafa kitabı, kurguyu, karakterleri ve ilerleyişi çok sevdim ben. Fox ve Hannah'nın müziklerle konuşması, karakterlerim birbirini bakışlarından tanıması, aşklarını kabul etmeleri ve birlikte olmaları... Romantik bir kitaptan beklediğim her şeyi verdi, dolu dolu tatmin etti beni. Ne diyeyim ki daha iyi ki ülkemizde de çıktı da tekrar okuyabileceğim.
2023 3. kitabı
Kitaba başlar başlamaz Westport’u ve muhteşem dörtlüyü çok özlediğimi fark ettim. IHOS okuduktan sonra Fox ve Hannah’nın hikayesini okumak için sabırsızlanıyordum. İkisinin arkadaşlıktan aşka dönüşen ilişkilerine bayıldım. Fox’un içinde yaşadığı problemlere Hannah’nın ona olan gerçek sevgisi ve ilgisiyle merhem olması, Hannah’nın geçmişiyle olan sıkıntılarını da Fox’un farkında bile olmadan iyileştirmesini okumak çok güzeldi. Bir tek film seti sahneleri ve Sergei konusu benim hiç ilgimi çekmedi sadece oralarda biraz sıkılır gibi oldum. Onun dışında bu iki kitap kesinlikle her zaman en sevdiğim seriler arasında olacak.
Seninle Tanışana Dek
2024 54. kitabı
Okunma: 29 Haziran 2024 20:27
Herkese Merhaba, Bir yaz boyunca kitabının serisi olan 2. Kitabıda bittirdim. Bayadır bekliyordu kütüphanemde ahh bende ne bekleyen kitaplarda varda neyse, konumuza dönelim... 1. Kitaptan bin kat daha iyidi bence, yine basit bir kitaptı ama ilkınden iyidi. Kitabımız; ilk kitaptakı başrol kızımız olan Piper Bellinger kız kardeşi Hannah Bellinger kitabını okuyoruz. Ilk kitapta zaten kimle olacağını sinyalleri verilmiştir. Tabiki diğer kitabın başrol erkeğin en yakın arkadaşı olan Fox ile. Fox kasabada tek gecelik ilişkiler yaşaması ve kadınlara hem yatak odasında hem de dışarıda eğlenceli vakit sunmasıyla nam salmış biridir. Kitapta bu durum sadece geçmişte olan bir şeymış gibi söyleniyor, kitapta bu dahil hiç bir şey yok. Fox ve Hannah tanışmalarından itibaren arkadaş olarak çok iyi anlaşmaya başlarlar. Ikiside ayrı yerlerde olduğundan msjlaşmaya başlarlar ve arkdaşlıkları daha yakınlaşırlar. İşte bir şekilde bir Hikayemiz arkadaştan aşka türünde bir kitaptı. Ben bu türü cok sevmıyorum ve almıyorum. Neden mi? Şundan ötürü; erkek ve kadın arkadaşlar ve işte o zamanki yada geçmişinde tüm ilişkileri ikiside biliyor ve bunları birbirlerini paylaşıyorlar detaylı bir şekilde; sonrada birbirlerine aşık olduğunu anlıyorlar falan fikan. Bana göre bu durum aşırı toksit ve iğrenç, bundan ötürü bu türü okumam. Ama bu kitaba bir şans verdim ve bu durumlar yoktu. Konuda yok kızın aşık olduğu adam varmışta, fox’ta ona yardım edecekmış filanda diye bir yazı var. Ama kitapta böyle şeyler asla yok, bir kaç cümle geçiyor oda kitabın başlarında yani, öneri tarzı ama asla bir şey olduğu yoktu. Yanlış konu yazımı yani.... Yazar kız karakteri Hanah cok güzel yazmış, şaşırdım yani... yine erkek karakteri sevmedim. Kalıp-yakışılıklı olmayan özgüveni varmış gibi gösterme cabaları filan
1000k
2023 51. kitabı
Okunma: 06 Haziran 2023 11:22
Hannah Bellinger; tüm dünyası müzik olan, tüm duygu durumlarına, ortama uygun müziği anında bulan, plaklara aşık bir müzik bankası. Herkesin hayatını kolaylaştırmakta, doğru kararları vermekte üstüne yok ama konu kendi hayatı olunca başrol olmayı başaramıyor. Uzun zamandır platonik olarak aşık olduğu yönetmen patronuna açılamamak gibi. Ama işinde daha görünür olmak ve bu adamı etkilemek için cesur olması gerekir. Film çekimleri için daha uygun bir ortam arayan adama ablası ile bir yaz boyunca güzel anılar biriktirdiği Westport'u önerir. Bu isteği kabul olunca ablası ile daha çok vakit geçireceği için sevinir. Brendan ile nişanlanıp Wesport'a yerleşen ablasında kalma planları suya düşen Hannah, uzun zamandır mesaj arkadaşlığı yaptığı Fox da kalmaya karar verir. Bu fikir herkesin küçük dilini yutmasına sebep olur. Kadınları baştan çıkarıp, sadece keyfine bakan bir adam ile aynı evde kalmak mı??? Fox Thornton; Kral yengeç avcısı. Müzmin bekar ve kadın avcısı... Kadınların tabiri ile fantezi bankası... Gününü gün eden sorumluluk almadan hayatına devam eden bir adam. Çok yakışıklı olduğunu söylememe gerek var mı? Daha küçük yaşta toplumun çok bilmiş çıkarımları ile kendi potansiyeline inanmasına engel olunan, sadece tüm hayatı boyunca tek başarısı çapkın olmakmış gibi davranılan, dışarıdan vurdumduymaz ama içten ciddi hasarlı bir adam. Gençliğinde aşık olup uğruna iyi bir insan olmak için uğraştığı kızdan da hayatının darbesini yiyince herkesin ondan beklentisini yapan Fox, sadece gününü yaşamaya devam eder. Kendini Hannah ile aynı evde ev arkadaşı olarak bulduğunda çoktan hapı yutmuş durumdadır. Onun cazibesinden etkilenmeyen ve ona bağışıklık kazanan, arkadaş olmak için çabalayan ona değer veren bu kız ile yatıp, işleri berbat etmemelidir. Kalbini titreten kızın
Kitap Yorumu
2023 54. kitabı
Okunma: 22 Ekim 2023 01:07
İlk kitabı çok olmasa da sevmiştim ve bu kitaptan da beklentim aynıydı ama kitap beklentimin çok üstündeydi. Çok güzeldi, çok beğendim. Kitap adeta akıp gitti ve her şey çok yerli yerindeydi. Saçma bulduğum bir şeyler olmadı, çok romantikti, hem duygusal hem de komikti. Karakterleri çok sevdim, Hannah’a da Fox’a da bayıldım. Düşüncelerini, karakterlerini iyice okuduk, ikisinin de birlikte gelişmesini izledik ve harikaydı. Gerçek insanlar gibi hissettiriyordu ve ikisini de çok iyi anladım. İlişkilerinin hızları da tam ayarındaydı. Her anlamda çok güzel bir kitaptı, çok çok sevdim.
Seninle Tanışana DekTessa Bailey · Martı Yayınları · 2022935 okunma
"Seni beklemek tecrübe ettiğim en iyi şey."
2025 2. kitabı
O kadar uzun süredir inceleme yazmıyorum ki resmen paslanmışım ama 9392929 yıllık rs sürecinden beni çıkaran bu kitabın şerefine yazmam lazım. Yazarın diğer kitaplari gibi yine çok tatlı, rahatlamak için okuyabileceğiniz acayip hızlı okunan bi kitaptı. Ve karakterlerin sorunları, bana kategorisindeki diğer kitaplara göre çok daha az klişe geldi. Bu arada bu tarz kitapları bırakmama ya da sinir krizleri geçirmeme sebep olan ikili arasindaki sorunların fazla büyütülmesi olayı burda fazla ve gereksiz yere uzatılmamıştı. Ayrıca bi kadın karakterimiz Hannah'dan bahsedebilir miyiz ya? Acayip tatlı, kararlı ve günlük hayatta belki hepimiz yaşadığı sorunlardan muzdarip bi karakterdi kendisi, bayıldım. Kısaca hayata biraz mola vermek istiyorsanız ve mutlu son arıyorsanız kesinlikle öneririm. Bu arada bu kitap kendine özel bi playlisti hak ediyor. Acayip fazla şarkı referansı vardı, kitabi şarkılara referans edildikçe şarkıyı açıp okumaya devam edin.( ben öyle yapmadım ama yapılsa güzel olurdu sanki djsjjsksks)
2023 31. kitabı
Okunma: 08 Mart 2023 17:10
kitap güzel ama benim için doğru bir zaman değildi sanırım bilmiyorum. daha çok sıkıldım okurken ve bir türlü birbirlerine hatta kendilerine hislerini itiraf edememeleri, bazı şeylerin sürekli tekrara kavuşması gibi şeyler beni rahatsız etti bu kitapta. bu kadar uzamasına gerek yoktu diye düşündüm. tadımlık, vakit geçirmek için okumalık bir kitaptı ama ben de pek akmadı ne yazık ki. yine de sevdim mi sevdim, çok tatlılardı ve Fox'ın yaşadıkları, düştüğü durum ve çevresinin acımasızlığı yüzünden hayatının dönüştüğü evre üzücüydü. yazar bu konuya güzel bir şekilde değinmiş ve Fox'ın hislerini başarılı bir şekilde yansıtmış. ve Hannah ile konuşmaları, iç dökmeleri çok güzeldi birlikte kendilerini buldular. güzel ve tatlı bir hikâye, kafa dağıtmak için okumalık.
2023 123. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2023 12:51
Seri gibi gözüken ama seri olmayan bir kitapla yine karşınızdayım. Ilk kitapta tanıdığımız Pipper'ın kardeşi ve Brendan'ın arkadaşı olan Hannah ile Fox'un hikayesi. Pipper ve Brendan sayesinde Fox'la Hannah arkadaş olmuşlardır. Ama Fox biraz hovarda, ciddi ilişkisi asla olmayan biridir. Bir de Hannah'ın iş için onların olduğu yere gitmek zorundadır, kalacak yer arıyordur. Pipper'ın aklına Fox'un evinin boş olduğunu söyler. Hannah bu duruma pek içi rahat değildir ama kalacak yer olmadığı içinde kabul eder. Veee artık Hannah ve Fox'un arasındakiler bu süreçte değişmeye başlayacaktır. Diğer kitabı beğenmesem de şans vereyim dedim belki bu güzel olur dedim demesine ama bunu diğer kitaba nazar birazcık daha az beğenmedim bu sefer kadın karakterle sorunum olmadı. Erkek karaktereyse aşırı gıcık oldum. Neyse okuyacak olanlara şimdiden iyi okumalar.
Bu Kitap Bir Arkadaşlıktan Aşka Değil
2023 1. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2023 00:00
Öncelikle belirtmeliyim ki bu kitap bence ilk kitaptan çok daha İyidi. Hannah ve Fox'u Brandon ve Piper'den daha çok sevdim. İlişkileri çok daha temelli ve daha aşk gibi, daha doğru ve sağlam hissettirdi. İlk kitapta aşktan çok şehvet vardı bence kitapta ve okurken romantizmi hissedememiştim. Fox ve Hannah arasında da şehvet yok değildi hatta kitabın başından sonuna kadar aralarındaki elektirik görmezden gelinemezdi. Ama onlar önce birbirlerini seviyorlardı ve tutku da bu sevgiden kaynaklanıyordu. Bu yüzden bu kitap benim için bir yerde oh be dedirtti çünkü bu okuduğum bunca smut içerikli kitaplar arasında olmayan bir şekilde; önce birbirine aşık olup sonra ilişkilerinde ilerleyen bir çift oldular ve duygularının yedi ay gibi bir sürede gelişmesinden dolayı ilişkilerinin ilerleyişi asla hızlı olmadı. Diğer pek çok yetişkin içerikli kitabın aksine ilişkilerinin ilerleyişinin sıralaması doğru hissettirdi. Ve açıkçası ben karakterlerin birbirlerine karşı olan duygularını ve romantizmi okumayı sevişme sahneleri okumaktan daha çok seviyorum. Bazen yazarlar bu yetişkin içerikleri o kadar çok abartıyor ki kitabın yarısını smut sahneler olunca aşk inandırıcılığını kaybediyor. Şimdi neden bu başlığı attığıma gelecek olursak: ben aralarında kitabın başından sonuna kadar arkadaşça tek bir davranış ve his görmedim. Sadece sevgili olduklarını kendilerine itiraf edemeyen bir çiftiler. Her hareketleri ve düşünceleri sen benim için arkadaştan çok daha fazlasının diyordu. -----SPOİLER----- İlk kitapta kızı mutlu etmek için fuarı bulması, o albümü alması, sırf Hannah'ın ideal erkeğine benzemek için plak koleksiyonu yapmaya başlaması, yedi ay boyunca Hannah'dan başka bir kadını düşünmemesi neresinden bakarsan bak kesinlikle arkadaşlıktan ötede olan davranışlar. Karakterler

Tessa BaileyYazar · 10 kitap
New York Times Çok Satan yazarı Tessa Bailey, kendi sorunu hariç tüm sorunları çözebildiği için çabalarını inatçı, hayali mavi yakalı erkeklere ve sadık, sevimli kadın kahramanlara odaklıyor. Long Island'da güneşten ve sosyal etkileşimlerden uzak yaşıyor ve sonra neden kimsenin aramadığını merak ediyor. Entertainment Weekly tarafından "kirli konuşmaların Michelangelo'su" olarak adlandırılan Tessa, canlılık, coşku, coşku ve garantili sonsuza dek mutlu sonla yazıyor.