Buket Uzuner
"Belki sevgili, belki arkadaş, belki de kardeştiler... Ama, eski bir yazın sevincini böyle yürekten özlemelerine bakılırsa, onlar ancak has çocukluk arkadaşı olmalıydılar. Eski bir yazı hâlâ tutkuyla özlemek, yalnızca çocukluk arkadaşlarının ayrıcalığıdır. Eski âşıklar, geçmişteki yazları hüzünlü bir özlemle anarlar!" (Arka Kapak)
Tahmini Okuma Süresi: 2 sa. 11 dk.Sayfa Sayısı: 77Basım Tarihi: Nisan 2009İlk Yayın Tarihi: 1993Yayınevi: Everest Yayınları
ISBN: 9789752890671Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

104 syf.
6/10 puan verdi
Daha önce Buket Uzuner okumadım fakat yıllar evvel Kumral Ada Mavi Tuna kitabı önerilmişti bana, hâlâ kitaplığımda bir türlü okumak nasip olmadı. Karayel Hüznü ince, üç öykü ve bir şiirden oluştuğu için bununla başlamak istedim. İyi mi yaptım bilmiyorum çünkü yalnızca İkizlerden Biri isimli öyküyü sevdim. Onu da bayağı sevdim hatta. Son öykü de fena değildi ama favorim kesinlikle İkizlerden Biri. Kumral Ada Mavi Tuna ne zaman okunur artık bilemiyorum, en azından başlangıcı yaptık diyelim.
Karayel HüznüBuket Uzuner · Remzi Kitabevi · 1993370 okunma
77 syf.
8/10 puan verdi
Buket Uzuner'in en sevdiğim kitabı çünkü öyküler kısa ve öz... Ben de böyle hikayeleri ile seviyorum çünkü her ruh halinde okunabiliyorlar... Karayel Hüznü aalında kitabımızdaki ilk bölüm olan şiirimiz... Metin Altıok anısına yazılmış... 3 tane de öykü içermekte... Otuz yedi yaş'ı çok sevdim... İçlerinde en beğendiğim bu oldu... Okuyun okutun efendim...
Karayel HüznüBuket Uzuner · Everest Yayınları · 2009370 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.